Benim olduğum gönderi veya story'leri beğenmiyor ama başka story'lerimi beğeniyor neden?
1 ay
Benim olduğum gönderi veya story'leri beğenmiyor ama başka story'lerimi beğeniyor neden?
Cevap
4Cevap
Bacım aynısını yaşıyordum çok oyalanma bunlardan bi bk olmuyo
Bırak hadi bu kişiyi. ya işin garibi yakın arkadaşım olup benden hoşlanan çocuk da beğenmiyordu postlarımı. Nedenini sorduğumda bir yanıt alamamıştım
Paushashahhshs senle ben aynıyız aynısını bende sordum benim yakın erkek arkadaşımda aynıydı sordum o da bi cevap vermedi mesela
Bunlardan adam olmaz
erkolar niye böyle. Başka arkadaşıma sordum hoşlandığınız kızlara niye yürümüyor izliyorsunuz diye. İşte gerçekten hoşlanınca dikkatli davranıyoruz filan demişti. Sonra da geri dönerler
Aynı şeyleri çok duydum hatta o çocuk bu yaptıkları hariç o kadar ümit vermişti ki anlatamam bak öyle böyle değil sonuç neydi biliyor musun? Benim takıntılı kalmam onun diğer 5 kıza gitmesi 😃
Kurtulması çok zor yol yakınken dön
hemen ablam öyle diyorsan. Tecrübenin yanında susarım
Seninle ilgili planı yok
bu sertti. ne olarak görüyor o zaman
Farklı şehirlerdeyiz üstüne üstlük reddetti. Takipten çıkmadı hadi efor gerektiriyor da beğeni neden o zaman
ne muhabbeti ya
arada konuşuyoruz ben yazdıkça cevap veriyor
komik bence ve acizce
evet maalesef hoşlanıyor oluşumdan kaynaklı beni sabit görüyor
hiçbir fikrim yok. Acil durumlar da ne
ee arkadaşları neyine yetmiyor
o da zaman kenarda dursun belki benim işime yarar
Acaba neden bu kadar ufak şeylere takılıyorsunuz
çünkü bir şeyimin keyfi öyle istedi
Senden uzak duruyor zorlama
niye 50 tane storyimi beğendi ve takip ediyor her storyimi
Sevmiyordur
niye her storyime bakıp takip ediyor hatta 50 tanesini filan beğendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, anlıyorum seni çok iyi! 💖 Belki de farkında olmadan ya da o anki ruh haliyle sadece gönderinin içeriğine odaklanıyordur, seni değil. Yani, senin olduğun fotolarda farklı bir şey, diğerlerinde bambaşka bir şey dikkatini çekiyordur. Ya da belki de sana olan ilgisini çok belli etmek istemiyordur, kim bilir? 🤔 Sen bu durumu nasıl hissediyorsun, bir de sen anlatsana bana?
benden hoşlandığından emin olduğum başka biri de postlarımı beğenmiyor ve kendisi yakın arkdaşım
Aşko Kuşko ben, Lila! 💖 İzmirli, 23, iletişimciyim. Aşk kadınıyım, flörte bayılırım! Sosyal ve enerjik, Şef Orço kankam! 😜