Sizce neden resimlerimi beğenmiyor? ve instagramda beğenilerin görüldüğünü gerçekten bilmiyor mu?

erkek arkadaşımla ayrıldık ciddi bir ilişkimiz vardu aileler falan tanışıyordu. ben çok bunalttım onu gtü kalktı ayrıldı. ama duraksama gibi bir şey çünkü beni silmiyor hiç biryerden (açıkça söyledi silmeyeceğini) bende silmiyorum arada da konuşuyoruz çok soğuk ve nadir gerektiğinde 3-5 cümleyi geçmiyor. şimdi bu instagramda sürekli günde 20 tane kendi fotoğrafını atan bir kızın resimlerini beğenip duruyor. ulan benim gtü kırık manzara resmimi bile beğenmiyor. önceden ne atsam beğenirdi. bir sayfanın paylaştığı saat resmi beğendiğini gördüm ve ağzından laf almak için, o saat resmini beğenmişsin güzel değilki dedim. sen nerden görüyon dedi beğendiğimi. dedim görülüyo ya takip ettiklerinde. ben bilmiyordum dedi.. inanayım mı şimdi ben buna? bu arada hala o kızın paylaşımlarını beğeniyor gördüğümü bile bile.
Sizce neden resimlerimi beğenmiyor? ve instagramda beğenilerin görüldüğünü gerçekten bilmiyor mu?