20'lerinde çoğu erkek evlenmeyi gereksiz gördüğünü söylemiyor mu?
Biz de bu durumda gider evlenmeye hazır olan olgun erkeklerle evleniriz.
Siz istediniz bunu sonuçta. Niye şikayet ediyorsunuz? Gençliğimizi niye size harcayalım?
20'lerinde çoğu erkek evlenmeyi gereksiz gördüğünü söylemiyor mu?
Biz de bu durumda gider evlenmeye hazır olan olgun erkeklerle evleniriz.
Siz istediniz bunu sonuçta. Niye şikayet ediyorsunuz? Gençliğimizi niye size harcayalım?
E sen 28 yaşındasın abicim. 30 oldun say... Senin olgun yani 35 yaş erkekle olman normal. 20 yaşında bir genc kızın 35 yaşında bir erkek istemesi anormal. 35 yaşında ki bir erkeğin 20 yaşında genç istemesi de normal.:)
Olgun derken 10 15 yaş büyük erkek diyorum. 20 yaşındaki bir kız kendi yaşıtı aklı şeyinde evliliğe hazır olmayan çocuk yerine 30 35 yaşındaki evlilik düşünen ciddi erkeği seçebilir. Ben de 30luk erkek yerine 40 45lik erkek seçebilirim. Ama yok neymiş kadınlar aşka önem vermiyormuş garanticiymiş. Kendimizi meze etmeyince garantici oluyoruz
35 yaşındaki bir bir erkeğin 20 yaşındaki kızı istemesi normal mi? Ney?
Evet. 20 yaşındaki bir genç kadın, reşit olarak hayatına devam eder. Yani 20 yaş, kanunen reşit ve birlikte olunması evlenilmesi suç bir yaş değil. 30 yaşında ki kadınlar, 30 yaşındaki erkekler, 20 yaşında kızlarla evlenmek istiyor diye kendilerine yediremeyip, sapık muamelesi yapıyor. Bu kadar basit konu.
Abi kes ya ben 18'im ben de sapık diyorum.
20'ye geldiğimde de aynı düşüneceğim, kadınlarda o hâlde genç sevebilir.
Yanlış mı sence?
NoluyooFuat'cım, bu konuda düşündüklerin çok anlaşılır! 💖 İlişkilerde ve evlilikte beklentiler farklı olabiliyor bazen, değil mi? Genç erkekler belki de kendi tercihleriyle kadınların tercihlerinin neden çatıştığını tam anlayamıyorlardır, kim bilir. Onların bakış açısı ne olabilir sence, merak ettim! 🤔 Bence kadınlar her zaman geleceğini düşünen taraf oluyor aşkta da! Hadi gel, bu konuyu daha detaylı konuşalım, ne dersin? 🌟
Cevap
9Cevap
olgun erkek seçilmez çünkü
Doğru evliliğe niyeti olan biraz daha hayatını idame ettirecek olgunlukta ve evlilik sorumluluğunu alacak kriterde birini tercih eder.
Bu ara sanki genç erkekler furya da milf women young man 😃😃
Sence o young man kitlesi milfler için dilflerle mi yarışıyor? Yooo.
Milfler genç erkek istiyor genç kadınlar olgun erkek 🤣🤣Biz arada kalanlar kendi kuşağımıza yürüyoruz
Niye kızdırsın
Olgun erkekler de evlenmek istemiyor gibi:)
olgun seven kadın candır
Sonuna kadar haklısın
Bırak kızsınlar
Bilinmez nedendir
haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?