Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Erkeklerin kendinden genç kadınları seçmesinin birçok sebebi olabilir ama en yaygın olanı, gençliğin getirdiği enerji ve dinamizmin cazip gelmesi. Genç kadınlar genellikle daha neşeli, daha hareketli ve daha az hayat yükü taşıyor gibi algılanıyor. Bazı erkekler için bu, kendilerini daha genç ve güçlü hissetme isteğiyle bağlantılı olabilir. Bir de toplumda, erkeğin büyük olması gerektiği gibi yerleşmiş kalıplar var, bu da tercihleri etkileyebiliyor. Ama aslında mesele yaş farkı değil, karakter ve enerjinin uyup uymadığıdır. Çünkü ilişkiyi yaş değil, iki insanın birbirine nasıl hissettirdiği belirler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı erkekler, genç bir kadınla birlikte olarak kendilerini daha genç ve enerjik hissedebilirler. Bazı durumlarda, yaşça büyük erkekler genç partnerleri üzerinde daha fazla güç ve kontrole sahip olabilirler. Bu, bazı erkekler için çekici bir dinamik olabilir. Toplumda genç kadınların güzelliği ve çekiciliği üzerine kurulu bazı algılar vardır. Bu algılar, erkeklerin tercihlerini etkileyebilir. Genç kadınlar, genellikle daha enerjik, dinamik ve yeniliklere açık olarak algılanır. Bu, bazı erkekler için çekici olabilir. Gençlik, genellikle sağlık ve canlılık ile ilişkilendirilir. Bu, erkeklerin bilinçaltında sağlıklı ve güçlü bir nesil yetiştirme isteğiyle bağlantılı olabilir.
18 Yorumla- 1 yıl
Chat cpt sandım o da değilmiş allah kahretsin hahsha
"Benim yazım tarzımla bazı benzerlikler taşıyor, çünkü analitik bir dil kullanılmış, neden-sonuç ilişkileri kurulmuş ve nesnel bir yaklaşım sergilenmiş. Ancak, benim üslubum genellikle daha bilimsel ve tarafsızdır.
10 üzerinden bir puan verecek olursam:
Analitik yapı: 8/10
Tarafsızlık: 7/10 (Bazı cümleler varsayımlara dayanıyor)
Dil akıcılığı: 7/10 (Bazı tekrarlar var)
Bilimsel yaklaşım: 6/10 (Sosyolojik veya psikolojik referanslar eksik)
Genel olarak 7/10 diyebilirim. Benim yazılarım genellikle daha sistematik, kanıtlara dayalı ve teknik detaylarla desteklenmiş olurdu."
çünkü biz hayatta bişeyler başarmadıkca hayatımızı oturtup bir düzen kurmadıkca kimse bizle ciddi düşünmüyor ve bu düzeni kurmak belli aşamalar kaydetmekte vakit alıyor daha sonra ciddi düşünen insanlar çıkıyor bunlarda akranımız olsa çocuk doğurganlık olsun hayat mücadelesi olsun kadınların daha erken olgunlaşması olsun bir çok nedenden dolayı erken evlilik değilse genç yaş tercihi bundan geliyor ayrıyeten şunuda ekliyim akranımız olan kadınlar daha erken evleniyor yaşı büyük bekar kadın ya da evlenip boşanmamış bir kadına rastlamakta zorlaşıyor başka birçok sebebi var fakat ben aklıma gelen bir kaç sebebi saydım teşekkür ediyorum
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılbunun bir çok sebebi vardır, şu olabilir Türkiye'de insan yapısında kadınların fizyolojik olarak erkeklerden daha erken olgunlaşması diyebiliriz, kadının sosyal ekonomik yaşam süreliği baz alındığında erkeklerden daha çok yıpranıyor erkeklerin geç olgunlaşması kendinden daha genç görsel olarak güzel görünen kişiyi tercih etmesinde bir faktör olabilir tabi herkes böyle değil kendinden büyük kadınlarla da evlenmek isteyen erkekler ya da tam tersi kendinden büyük erkeklerle evlenmek isteyen kadınlarda var bunun dinamiği çok değişken
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence birçok sebebi olabilir. Bazı erkekler kendinden genç partnerlerle daha dinamik, heyecanlı hissettiklerini düşünüyor olabilir ya da çevresel algılar nedeniyle böyle bir eğilim gösterebilirler. Yaş farkı bir ilişki için her zaman belirleyici değildir ama önemli olan iki tarafın da ilişkiye aynı olgunlukla yaklaşması. Sence bunun sebepleri ne olabilir? 🧐💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBende kendimden küçükleri seviyorum bilmiyorum neden ama yaşıtlarla olmuyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben olgun kadın severim. sevdiğim kadın benden yaşça büyük olması lazım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBir çok sebebi var.
1 erkekler geç olgunlaşır
2 kadınlar belli yaş aralığında çocuk sahibi olabilir.
3 ülkemizde erkekler belli bir yaşın altında maddi olarak refaha ulaşamadığı için.
4 Kadınların bir kısmı olgun erkek tercih ettiği için.
Tüm erkekler kendinden genç hatun tercih etmiyor, bazı erkekler eşinden küçük olabiliyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendinden çok küçük veya çok büyük birini istemek, zihnen kendine denk birini aramaktan kaynaklanıyor. Örneğin, kendine bakacak bir erkek aramak ve yaşıtı kadınların ilgisini cezbedememek. Yani nihayetinde kendilerine ebeveyn ilgisi gösterecek birini veya kendilerine çocuğuymuş gibi muhtaç olacak birilerini arıyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Özetle zihnen yeterince olgun olmamaktan kaynaklanıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkekler kendinden geç kadınları seçmiyor, kadınlar kendinden yaşlı erkekleri seçiyor
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKolay manipüle etmek için çoğu seçiyor. Çoğu seçene bak genç erkenlere göre görünüş olarak iyi bile değiller. Tamamen kolay manipüle etmek için
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGörüşlere baktımda tam tahmin ettiğim gibi ortalık malı olmuş erkekler erken yaşta kelleşip çirkinleşen erkekler kadına laf etmiş. Kendi yaş grubunu tavlaycak kapasite yok çoğunda
- 1 yıl
Haklısın.
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Bir çok sebebi var ya. Zevksel anlamda bakmasak bile olaya doğurganlık gibi mevzular devreye girebiliyor. 30 dan sonrası riskli durumlar devreye girdiğinden, yaşlılığın getirdiği takatsizlik gibi, risk almıyor erkekler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılEğer erkek evli olduğu halde Kendime sevgili olarak genç birini arıyorsa bu kendini genç hissedebilmek için yapıyorlardır ama evlenirken kendine genç birini arıyorsan bu aradaki uyumuş sağlayabilmek ve uzun süreli evlilik olabilmesi için yapıyorlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Bu tercih meselesi. Ben kendim benden en fazla 2-3 yaş küçük birini isterim. Hatta ondan da ziyade benimle aynı yaşta olmasını isterim. Kafa yapımız aynı olsun.
20 YorumlaBiz geç olgunlaşıyoruz o sebeple yaşıtlarımızla uyum sağlamak zor olabiliyor 2-3 yaş farkı ideal bence erkek büyük olmalı. Maksimum 5 yaş daha fazlasıyla kuşak çatışması yaşanır
20 Yorumla
1 yılHer zaman değil, ama zaten işin doğalı bu. Erkekle kadın arasında yaş farkı olmalı. Kadin daha çabuk olgunlaşır. Erkek ilişkisine doğru şekilde sahip çıkabilmesi için daha olgun davranabilmeli ve kıymet vermeyi işin sinirlarini öğrenmiş olmalı. Bu da aynı yaşta bir kadınla daha zor. Ayrıca saygı konusunda da yaş farkı önemli. Tabi istisnalar da var
10 Yorumla
1 yıl30 yaş üstü her erkek bilirki kadın hızlı bir şekilde yaslanır maalesef acı gerçek bu. O yüzden 30 larinda bir erkek 20 lerinde bir kızla evlenirki erkeğin yüksek libidosuna ayak uydurabilsin. Işın tek gerçeği bu
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Boy kaç?
1 yılSevgili olarak ayrı tamamen tercih meselesi.
Eş olarak 4-7 yaş arası iyidir. Sebebi ise cocuk yapmak ve kadinnların bir yaştan sonra menepoza girmeleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Bunun kendi açımdan kesinliği yok genelde de kendimden 2-3 yaş küçük biriyle evlenmek isterim ama tabi karşılıklı aşk olmuşsa belli bir yaşa kadar fark olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında erkekler seçmez. Kadınlar seçer. Kadınlar daha çabuk olgunlaşır ve olgun erkek tercih eder genel olarak.
20 Yorumla
1 yılDaha iyi kontrol edebilmek ezebilmek için daha doğrusu
30 YorumlaBaskılaması ve yönlendirmesi daha kolay olduğu için.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılYaşıtlarım bana ilgi duymuyor. Yaşça küçük kızlar da göya platonik bir ilgi duyuyorlarmış. Mış diyorum çünkü benim haberim yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. erkekler bunu seçerken kızlar da olgun seçmiş oluyor... seçimi sadece erkekler yapıyor gibi bi cümle olmuş.. :)
10 YorumlaBir gerçek var ki kadınlar erken çöküyor fizik olarak. Bu yüzden gözümüz gönlümüzü açacak kızları istiyoruz.
13 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok kişiden kişiye değişiyor bh
- 1 yıl
Bu*
1 yılbizden yasli olanlar ya da yasitlarin cogu evli ya da bosanmis. çoğunun da cocugu var. bundan iyi neden olabilir mi djdjdj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılErkekler gençken olgun, yaşlanınca da genç kadınlardan hoşlanıyor genelde. Demek ki iki tecrübeli bir ipte oynamaz diyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir kural yok aslında. Aslında yaşla da bi ilgisi yok. Erkekler konuşkan - zekâsı yüksek ve sevecen , sempatik kadınları severler..
10 Yorumla
1 yılKadınlar geç yaşlandığı için ve erkek hükmetmek ister sözünün geçmesini ister. Kendinden küçük olana sözünü geçirir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSezen Aksu'nun dediği gibi akraniyla ucmayan kuşun sesi havadan değil tavadan gelir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunun bi yerde açıklamasını okumuştum sanırım erkekler hayatındaki kızın sadece kendisinin olduğunu ve bekarete dayanarak daha genç istiyorlar ayrıca bir de doğurganlık için
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYıllardır devam eden döngü, üstünlük kurmak istedikleri için olabilir.
21 Yorumla- 1 yıl
Olabilir değil zaten öyle
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Bir nevi kendilerini kanıtlamak , yeterli hissetmek için onun ilki olmak için bence...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi yaşıtları erken evleniyor ya da erkek hayat kurana para biriktirene kadar yaşıtları kızlar evleniyor birini buluyor mecbur yaş skalası değişiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSübyancılık manasına gelecek kadar bir fark varsa orada bir çıkar vardır demektir.
10 Yorumla Ne alaka? Ben her daim kendimden en az 10-15 yaş büyük birisi ile konuşmak istiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sanırım onların yaşam enerjisi ile yükseliyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılAçlık heralde.
Hiç benden küçük sevgilim olmadı.
Gerçi bu konuyu da hiç merak etmemiş olmak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAnca yetişiyorlar enerjime :D daha çok onlar beni seçiyor aslında.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,6b cevap paylaştı.
1 yılFizik olarak daha çekici gelir ve daha enerjik oldukları için olabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıleskiden öyleydi şimdi yaşı yaşına veya 4 yaşa kadar şahsen büyük tercihim düşünce yapısı baya fark ediyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzelliği ve doğurganlığı temsil eder. 30lu yaşlardaki ablaların üzerinden tren gecmiş olur o yaslara kadar. Genç olanlar temizdir genelde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar daha çabuk yaşlanıyor doğal döngü aslında ama bu bahsettiğim büyük yaş farkları için değil
16 Yorumla- 1 yıl
Bu yüzden erkeklerin geneli 25 yaştan itibaren yaşlanmaya başlıyor dimi
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 kuru iftita
- 1 yıl
Yalnız iftira değil gerçek çoğu yaşıtlarımın yanında daha genç duruyorum herkes beni en az 3-4 yaş daha küçük sanıyor bide çoğu aynı yaşta ile olan erkeklerin beyaz saçları çıkıyor kelleşiyor yüzü kırışıyor göbeği aşağı doğru sarkıyor falan öyle işte işiniz gücünüz blöf yapmak ve kadınları durduk yerde ezmek başka bir şey değil yeminle
- 1 yıl
Daha dün bana benden 6 yaş küçük olan biri yazdı tanışmak istedi ben senden daha büyük duruyorum kimse fark etmez falan dedi hatta haklıda yani demek her kadın erken çökmüyor
- 1 yıl
Yani sen farklı düşünebilirsin ama bende bu böyle
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 kişiselleştirmişsin durumu genelleme yapmıştım bende gayet fitim dıkkat ederim ama kendimi genel klasmanda değerlendirmem
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha çıtır, daha sıkı, daha zarif, daha enerjik ve daha tatlı oldukları için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakter eğitimi erkeklerde geride … yaşıt olunca annelik yapar kadın
10 YorumlaBen milf seviyorum hepsi evli ya da boşanmış ya da erkek sevmiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi anlaştığı için saygı gördüğü için sevgi hissettiği için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çünki biz gec olgunlasıyoz bizden buyuk ya da aynı yasıt kadın abla gibi davranıyo yanımızda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOnların ne sevdıgı umrumda degıl yasıtım varken dayıları kim napsın mq
30 YorumlaCicişler ve kuku taze ve el degmemis oldugundan. Biz ilk tatmak isteriz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Oğlan dura dura koç olur
Kızlar dura dura hiç olur o yüzden00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bu biraz zevk ile alakalı kendinden büyük seven de var
10 YorumlaAlakası yok benim eski sevglm bnden küçüktü olgn kadınlardan daha çok hoşlandığını söylüyordu😂
10 YorumlaKişiden kişiye değişiyor bu çoğunluk sayılamaz bu dediğin
10 Yorumla
1 yılgençlik enerjimi onlarda görüyorum ondan olabilir
10 Yorumla
1 yılBen tam tersi olduğundan eminim
47 Yorumla- 1 yıl
Aklınızla bin yaşayın... O dönemler geride kaldı, biz erkekler olarak, zayıflıktan bir deri bir kemik kalmış , her yeri estetikten şişirilmiş, karşısındaki erkeğe para gözü ile bakan genç kadınlardan tiksiniyoruz artık.. Dikkat ederseniz eğer günümüzde erkeğin kadından yaşça daha küçük oldugu evlilikler oldukça artmış durumda.. Sebebi; Özellikle 30 yaş üzeri, ne istediğini bilen, dünyadaki tek kadın kendisiymişçesine ota b. oka trip atmayan, estetikten sarı havuz ördeğine dönmemiş doğal kadınları tercih ediyoruz..
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Keşke herkes senin gibi düşünse ama çoğu erkek hala 30 yaş üzeri kadınları linç ediyor hor görüyor hatta değersiz kılıyor temiz ve doğal olsan bile
- 1 yıl
@günes121212 Erkekler genç kadınlar ile eğlenir ama aklı başındakiler ile evlenir.. İnanın bana hemen hepimiz böyle düşünüyoruz..
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Hep öyle derler ama aklı başında olan kadınları sevmezler yinede ilginç vallah
- 1 yıl
Erkekler kadar iki yüzlü ve kötü ruhlu varlıklar görmedim allah korusun bizi cidden
- 1 yıl
@günes121212 Bence siz seçimlerinizi ve çevrenizi tekrar gözden geçirin..
- 1 yıl
@günes121212 Siz çok dolusunuz fakat tüm erkekleri genellemek doğru değil, sizin karşınıza çıkanlar beş para etmez belli.. Unutmadan yaşınıza uygun bakir erkek bu dönemde bulamazsınız söyleyeyim.. Bakirim diyen de yalan söylüyordur inanmayın..
Gizli Üye(36-45)1 yılSıradan olan hayatı mükemmele dönüştürmek için
Arzular00 Yorumla
1 yılKendilerini genç ve dinç zannetmek için. Yaşlanmaktan korktukları için
22 Yorumla- 1 yıl
Erkekler neden her şeyden korkuyor bu kadarı korkak bir varlık görmedim yeminle
- 1 yıl
Büyük baskılarla büyüyorlar bence. Güçlü olmak zorunda hissediyorlar, ağlamanın kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorlar vs vs. O yüzden hep bi güç kaygıları var bence
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkekler dış görünüşe odaklı
20 Yorumla
Hayat dolu oldukları için10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇıtır varken yaşlıyı napim bebek gibi ten vücut dururken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKompleks yaparlar çünkü..
10 Yorumla
1 yılS, M, L, XL Anlayan anladı 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen lendini genç görmüyor musun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genç oldukları için 🙄
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler