• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Olgun erkekler neden genç kadın tercih eder?

Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
Guru Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
38
Yapay Zekaya Sor
Üstteki kadın sizce doğru mu söylüyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hazımsızlıklarından dolayı utandırma manioilasyonlarıyla konuyu bir oraya bir buraya çarpıtmışlar 😂 Artık eskisi kadar tercih edilemiyor oluşun aynı zamanda 30 larda değer kazanan erkeklere ulaşmakta zorlanmanın Hazımsızlığı bu Peki neden onu anlatayım Şayet biyoloji Evrimsel piskoloji bilmiyorsanız Cahilliğinizi Komplo teorisi üretmeye gerek yok diyerek acınası şekilde örtmeye kalkarsınız. Mesele basittir her iki cinsinde arzu duymasına sebep olan faktörler vardır ve bunlar elbette ki farklılık gösterir. Erkek nasıl ki büyük kalça ve göğüse bilinç altı İç güdüsel mekanizmasında (Bu çocuklarımı iyi emzirir İyi çocuk doğurur) aynı zamanda Kadınsal taraflarının daha belirgin olması nedeniyle çekim hissediyorsa Kadında da Güç olgunluk ağır başlılık maskülen özellikler çekici gelir ki bunada erkekler 30 larda en iyi şekilde ulaşır kariyerden tut karakter yapısına kadar 20 lerinde ki erkek toy ve çocuksu gelir örneğin. DOğal olarak bu konu

CPD (Cinsel pazar değeri araştırmasında belirlenmiştir. Kadınların en çekici yaş aralıkları 20-25 aralıklarıyken Erkeklerin 30 lu yaşları olarak belirmiştir. Tüm anket ve çalışmaların bu tezleri doğrulamaktadır Erkek gençken değer sonra değerlenirken Kadın gençken daha doğurgan hissettirdiğinden daha değerliyken ileri yaşlarda bu özellikleri törpülenmesiyle çekiciliğide azalmaya değeri düşmeye başlar.

Peki nedir Eğer duygusal bir canlıysan hoşuna gitmeyen gerçekler söz konusuysa Solipsiz bir doğan varsa Gerçek hoşuna gitmedi diye gıcık olur böyle zırvalarsın Hayal perest konuşursun.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• furypistons
    furypistons Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Saçma buluyorum. Bu sitedeki sorulara bakın. Kimse ben kendimden on yaş küçük arıyorum demiyor. Bu türdeki yaş faklı ilişkilerin gerçekleşme nedeni tamamen çekim kaynaklı. En azından ben öyle olmasını umuyorum. Belki de fazla iyi niyetliyim. Bir erkek ilgisini çekmeyen birine neden yürüsün. Ha şöyle ben erkeğim tipine bakmam genç yaşlı ne bulursam yürürüm nefes alsın yeter diyen varsa kusura bakmasınlar bu sapıkça bir şey. Bu birincisi. Gelelim ikincisine. Demiş ki erkekler kendi yaşıtındaki kadınları taşıyamıyor. Arkadaşlar şunu anlamanız lazım. Bizim ülkemizde nedense bir ilişkiyi yürütmek ve yönetmek uzaya roket fırlatmak kadar zor. Ne yiyip ne içiyorsunuz anlamıyorum. Fizik bilimi ile uğraşmıyoruz. Bence siz her şeyi kendiniz zorlaştırıyorsunuz. İlişkilerden bu kadar beklenti içinde olmamalısınız. Salın biraz. Herkes dünyayı kendi çevresinde dönüyor sanıyor. Az mütevazi olun yahu. Hayatta ne yaşadınız da her şeyden bu kadar sıkıldınız. Şu farklılık takıntınızdan ve egolarınızdan bir arınınız lütfen. Son zamanlarda bir topluluk türemiş. İşte bana "Merhaba" ile gelmeyin daha yaratıcı olun diyor. Aslında hep böylelerini erkekler kendileri yarattı bence. Her bulduklarında sapıkça saldırdılar. Limon tayfası da bundan mütevvellit ortaya çıkmadı mı? Alfa erkekler artık yerini Sigma erkeklere bırakıyor. Haberiniz olsun.

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Kısmen evet öyle erkekler var doğru. Manipüle etmek, ikna etmek ve sosyal çevresinden soyutlamak daha kolay.

Kendinden büyük seven kadınlar da var tam tersi ne büyük ne de küçük kendi yasitimla olurum diyen de. Kadınlar büyük erkeğin daha olgun olduğu düşüncesinde ama kadın için de erkek için de yaş olgunluk göstergesi değildir. 20 yaşında olup olgun olan da var, 40 yaşında olup ergen gibi olan da

0
    2 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Bu da ikinci eig olmuş oldu, katılıyorum. Sana önceden de dediğim gibi, 18 yaşındaki bir kadının ergenlik yapması normaldir, ancak 40 yaşındaki bir kadın hala ergen gibi davranıyorsa bir terslik vardır.

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      1 yıl

İşte bazı şeyler karakter ve algı meselesi ☺️

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Aslınds birçok şeyin nedeni çoğalma isteği. Erkeklerin büyük kalça sevmesinin sebebi onlara doğurgan gelmesi. Parlak saç sevmelerinin sebebi de bu. Hafif göbek sevmelerinin de. Bunu bilinçli yapmıyorlar. Çevremde çok erkek var mesela hepsi diyor bir kadın için evlenme yaşı en geç 28. Köprüden önce son çıkış 28 yaş. Sonrası bize yaşlı geliyor. Hepsi de bunu onaylıyor. Evet manipüle edebilmek için isteyenler de var ama bunu genel olarak bilinçli yapmıyorlar

0
    9 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Hafif göbek sevmeleri rahimle alakalı sanırım, çünkü ne kadar zayıf olursa olsun her kadında alt göbekte bir cikiklik olur, rahim o, sanırım içgüdüsel.

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Bu arada eig, parlak saç ilginçmiş? O da mı onlara doğurganlık belirtisi olarak geliyor?

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Evet çoğu içgüdüsel aslında. Zaten maalesef erkeklerin düşünmeden içgüdüleriyle hareket ettiği bir gerçek😅

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

O kadar garip şeyler var ki onlara doğurganlığı çağrıştıran. Yazıyı bulursam atarım sana, çok şaşırmıştım okuyunca

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Vavv, kesinlikle at bulursan çok merak ettimm

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Aslında günümüzde zayıflık revaçta olsa ds balıketli kadını daha doğurgan buluyorlar. Temelde sağlıklı kadın sağlıklı nesil devamı demek onlar için

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Bende şunu duymuştum. Kadınlar isteklendikleri zaman dudaklara olan kan akışı hızlanır ve dudaklar kızarırmış. Erkekler bunu cinsel istek belirtisi olarak algılarlarmış.

Günümüzde kadınlar hani kırmızı ruj kullanarak dudak boyuyor ya, erkekler bunu çekici buluyorlarmış. Çünkü kırmızı dudağı onların beyni "Ben üremeye hazırım diyen bir kadın" olarak işliyormuş.

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Evet evet bir de o var... işte aslında çoğu şey içgüdüsel

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 yıl

Eig için teşekkür ederim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

61

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Nedenini tam olarak bilmiyorum arz veya talep meselesi olabilir ama iyi ki de öyle yoksa aç kalmıştık biliyorsun sjsjsj

0
    1 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Nxksdnjsdk

Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Öyle birseymi varmis erkek akıllı kadın tercih eder kendini guldureni tercih eder herkes birgün buruscak kaçarı yok

0
    0 Yorumla
  • MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Çünkü o enerji iyi geliyor genç hissettiriyor bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekler çok şekilcidir. 18-24 yaş, kadının en güzel olduğu yaşlardır. Her yaştan erkek bu yaştaki kadına istemsiz aşık olabilir. Öte yandan bu yaşlardaki kadının hem cinsel arzuları yoğundur hem de erkekten beklentisi azdır. 25'ten itibaren eski güzelliğini kaybetmeye başlayan kadının erkekten beklentisi ise aksine artmaktadır.

18-24 yaş kadın henüz daha işe girmemiş, girse de birikim yapmamıştır. Sadece işi ve maaşı olan erkek onun tercihi olabilir. Halbuki 30 yaşındaki kadın işini bulmuş hatta ev almış ya da birikim yapmıştır. Artık onun erkekten beklentisi kendisinden daha yüksek kazancı olması, ev sahibi olmasıdır. Buna mukabil 18-24 yaş kadının güzelliği yoktur kendisinde.

Erkekler geç olgunlaştığı, ülkemiz koşullarında geç de iş bulabildiği için 20-24 yaş bir kadın 30 yaş erkeği tercih etmekte beis görmüyor. Keza 35 yaşındaki erkek 25-29 yaş kadın bulmakta sıkıntı çekmiyor. 30'lu yaşlardaki kadını 40'lı yaşlardaki erkekler tercih ediyor.

Özetle erkek daha genç ve güzeli daha az bir malvarlığı ile elde edebiliyorken neden güzelliği kaybolmaya başlamış kriterleri artmış olan kadın tercih etsin?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekleri bilmem ama 31 yaşında evli bir kadın olarak bana çekici gelen yaşlar hep 33-34 den yukarı maks 45 olmuştur. Cinsel olarak da çekici gelirler , toplum içinde daha olgun ve güçlü görünürler. Ha hepsi böyle mi tabi ki değil. Ama çekici görünenler hep bu yaş aralığında olmuştur benim için. 31 yaş için insanların neredeyse yaşlı demesini anlamıyorum. Tamam doğurganlık bi tık daha azalmaya başlar yavaş yavaş , ancak ben aynaya baktığım zaman asla orta yaşlı birini görmüyorum , gayet de kendime bakıyorum. 90-60-90 olmak sorunda değil herkes , bu anlamda söylemiyorum. Ama bakımlar , giyim kuşam olarak insan 30 yaşında olsa da gayet güzel çekici durabilir. Genç erkekler mesela bana çekici gelmez kolay kolay. Evet beğeni anlamında gelir ama çekicilik ayrı bir kavram. Genç erkeklerde o duyguyu yoğun hissedemem. Ama bazı gençler de olgun olabiliyor tabi ama ben rast gelmedim hiç , genelde çocuksu davranışlar görüyorum hala onlarda. Bu yazdıklarım sadece kendimde olan gözlemim. Olsun diye beklediğim şeyler değil yanlış anlaşılmasın. Erkekler açısından da şöyle düşünüyorum , evet yeni evlenecek bir erkek kalkıp da kolay kolay 30-35 üstüne yönelmez , bu doğru ve haklılar da. Ancak çekicilik anlamında olgun /oturaklı erkeklerin de olgun kadın istedikleri düşüncesindeyim ben. Çünkü olgunca düşünmek çocuksuluğu kaldıramıyor.

0
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    1 yıl

Tamamen safsata bana göre.. Ben mesela kendimden örnek vermem gerekirse, 30 yaşından küçük kadınlarla pek anlaşamıyorum. 30 yaş üstü kadınlarla daha iyi bir uyum yakaladığımı söyleyebilirim.. Hatta mesela benim kişisel tercihim daha çok kendimden yaşça büyük kadınlar.. 40-50 yaş arası uygundur.. Ama şöyle bir şey de var. 25 yaşlarında olup gayet olgun düşünebilen ve davranabilen kadınlar da var. Yaştan bağımsız onlar da tercih sebebi olabilir..

0
    7 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

50 fazla yaşlı değil mi?

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Şimdi kadın kendine iyi bakmışsa 50 yaşında olmasına rağmen 35-40 gibi gösterebilir. Kaldı ki ben de öyleyim mesela. 40 yaşındayım ama daha çok 32-33 gibi gösteriyorum. Bence nüfus kağıdındaki sayıdan ziyade gözün gördüğü gerçeklik daha önemli..

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Anladım, doğurganlık açısından demistim

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Çocuk sahibi olmayı düşünmediğim için doğurganlık ile ilgilenmiyorum 😅

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Heee öyle desene😂😂

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      1 yıl

Şimdi taşlar yerine oturdu dmi sjsj 🤣🤣

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • BirKadehSihir
    BirKadehSihir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

27 yaşındaki bir kadın 18-19 yaşındaki bir kadına göre daha doğurganlığı yuksek. . İş dogurganliga bakacaksa 30 yaşında bir erkeğin 27 yaşındaki bir kadına icgudusel olarak daha fazla sempati beslemesi lazım. Yalnizz, 27 yaşındaki bir kadının iş hayatına atılıp kendi ekonomik gücünü almış olma olasılığı 19 yaşındaki bir kadına gore daha yüksek. 19 yaşındaki bir kadının ilişkilerinde daha somut, 27 yaşındaki bir kadının daha soyut düşünme potansiyeli var. Erkeklerin çoğu ise flört ilişkiler de somut verileri kullanmaya daha yatkın. Cevap belli sanırım.

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Olgun bir erkek olarak şunu söyleyebilirim;

*Genç kadınları çokta tercih etmiyoruz. 23 24 yaşın altı bana çocuk gibi geliyor. Bazıları yaşına göre bayağı olgunda olabiliyor. Orası ayrı tabii.

*28 29 dan sonra kadınlar aşırı mantıklı davranıyor. Herkesi beğenmiyor. Kendisi çirkin olsa bile, vücudu deforme olsa bile. Genç kızlar daha duygusal ve fit oldukları için daha dikkat çekiyorlar.

*Burada da gördüğümüz gibi belli bir yaşın üstundeki kadınlar sevgili ve eşlerinden defalarca darbe yediği için, erkeklere sürekli mesafeli yaklaşıyorlar. Sevgilik olaylarını, ciddi şeyleri pek kolay tercih etmiyorlar.

*Daha da uzatabilirim konuyu. Ama son bir madde daha ekleyip konuyu kapatacağım. Olgun bir erkek olgun bir kadını ne yapsın ki 😀😀

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Selin'e katılıyorum. Ötekinin dediği gibi olaya evrimsel açıdan bakalım, erkeklerin de yaşı ilerledikçe sperm kalitesinde düşüş yaşanıyor ve zamandan tek etkilenen kadınlar değil. Sunduğu teori yetersiz ve kendini yalanlıyor. Kişilerin yaş ve olgunluk seviyelerinin birbirine yakın olması, sağlıklı ilişkilerin anahtarı. Bunu unutmayın.

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Aslında çok basit duygusal ve fiziksel anlamda az yıpranmış ya da hiç yıpranmamıştır hayat doludur meraklıdır ilgilidir daha güzel sever vs çocuk yapması ya da manipüle edilmesiyle alakası olduğunu sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bunun ile ilgili bir belgesel izlemiştim. İçgüdüsel diyordu. Doğurganlığı en yüksek en sağlıklı olanı seçiyormuş bilinç. Çocuk istemese de bu böyle yani.

0
    4 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Belgesel duruyor mu hala

Yorumla
    • OdaOlmadı
      OdaOlmadı
      1 yıl

Bakayım bi bulursam söylerim.

Yorumla
    • OdaOlmadı
      OdaOlmadı
      1 yıl

National Geographic-Erkekler Hakkında Her şey. Sanki buydu.

Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Tamamdir teşekkür ederim

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Genç kızları tercih ediyorlar genelde çünkü biliyorlar tecrübesiz olduklarını yani adamlar yatakta bir hiç aslında karşı taraf bunu anlamasın istiyorlar tek olay bu ondan takılmayın

1
    4 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

@müftüahmet_2000 Sana ne?

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

@müftüahmet_2000 Değilim olmakta istemiyorum

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

@müftüahmet_2000 Bu seni ilgilendirmez sen git öz ananla bacınla ilgilen kardeşim

Yorumla
    • Baleman
      Baleman
      1 yıl

Ben yaşadın bağımsız olarak tecrübeli seviyorum. Yaş önemli değil, tecrübe onemli

Yorumla
  • Handsome_devil
    Handsome_devil Takip Et
    Guru Yaş: 43
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.

Yaşıtları kadınlar bakimli ve mental sagligi yerinde ise daha tercih edilir aslında. Genç kadınlarda bedensel olarak daha genç ve diri olabilecekleri için çekim olabilir.

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

biz değil onlar tercih ediyor unutulmamalı ki karar mekanizması kadındır

1
    0 Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Komplo teorilerine gerçekten gerek yok üstteki kadın doğru söylemiş.

1
    0 Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.

Evet üstteki kadın haklı. Tamamen doğal ve içgüdüsel.

0
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.

Hayat ışığı sönmedikten sonra aynı yaşta da olabilir

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    1 yıl

Erkeklere yüklenmeyin çıtır kızlarda olgun erkek istiyor

0
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Çünkü yaşıtımız kadınlar cinsel olarak tükenmeye başlamış oluyorlar be yetmiyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Şurada genç kızların kolay manipüle olduğunu söyleyen 30 yaş civarı kadınların hepsinin birazcık ilgi ile k. peğe döndüğünü çoğumuz biliyor. Söyleyeceklerim bu kadar 😉

0
    0 Yorumla
  • Predetor
    Predetor Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 78%
    1 yıl

İkiside haklı, lakin eksik kime göre neye göre?

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Hikayeden nağmeler. Hangi erkek kendi rızasıyla üremek ister, boş tespit

0
    0 Yorumla
  • GhostArt
    GhostArt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

İçgüdüsel olabilir evet. Benim de yaşım geçtikçe beklentim benden küçüklere doğru kayıyor.

0
    0 Yorumla
  • pembedonlushakira
    pembedonlushakira Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

o kadar yaşamıs görmüş kendini bir toyda supermen olarak göstermesin mi

0
    0 Yorumla
  • Both_Angel_and_Devil
    Both_Angel_and_Devil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Alttaki Kadın doğru söylüyor Üstteki kadın saçmalamış 😅

0
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Daha güzel ve seksi olduklarından başka bir şey degil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkek olgun diye neden olgun kadın tercih etsin ki yani kadınlar bedenen dha hızlı yaşlanır ve enerjileri daha hızlı biter bu yüzden genç kadınlar daha çekici geliyor

0
    0 Yorumla
  • devilish_humanity
    devilish_humanity Takip Et
    Master Yaş: 45
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

bence alakası yok bu arz talep meselesı kız olgun erkek sevıyordur erkekte cıtır sevıyordur ortada bulusurlar butun olay bu ama ben sahsen olgun kadın severım cunku genc kızlar olgun bır kadının verdıklerını veremıyor

0
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Bu istatistiği kaç erkek ile beraber olarak tecrübe etmiş bi sor kendisine :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayır çıtır sevdasından. Erkek yası ilerledikçe artık ulaşılmaz gibi gördüğü genç kızlara ilgi duyar arzu duyar.

0
    0 Yorumla
  • magik
    magik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    1 yıl

Ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum yalan bence ama genç isteyenlerde genelde şey oluyor sadece benim oldu içgüdüsü var sadece ben sahip oldum cart curt

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

boş yapmışlar bence. cocuk olur ya da olmaz adamın yaşı değişmeyecek sonuc olarak.

0
    0 Yorumla
  • Z_zzz_24
    Z_zzz_24 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Daha güzeller çünkü.
    hayatın kanunu bu, 35-40 yaşındaki kadınlar da bşr zamanlar gençliğinin ve güzelliğinin ekmeğini yedi:))

0
    0 Yorumla
  • Can_00
    Can_00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Harbiden ha genç erkekler de olgun kadın seviyorlar. Çok tuhaf lan

1
    0 Yorumla
  • bruhistam
    bruhistam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

yaş fark etmiyor olgun ruhlu davranırsa daha çekici olur diğer türlüsü cinsel ilişki tercihi

0
    0 Yorumla
  • Oborlu
    Oborlu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Genç kadinlar seksi çekici ve birde modayı takip ediyor hep çekici oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • serkanxxc
    serkanxxc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

Ben olgun seviyorum benden büyük onlar da beni seviyor.

0
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

orta yaşı kafa ütülüyor

0
    1 Yorumla
    • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
      Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ
      1 yıl

Hmm ilginçmiş.

Yorumla
  • KotuAdamxx
    KotuAdamxx Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

daha çıtırrrr daha istekli

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Genç kadın güzel olduğu için

0
    0 Yorumla
  • hadiyinla
    hadiyinla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    1 yıl

Daha çok hoşuna gidiyor O'ndan

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Genç kadınlar çok tatlı

0
    0 Yorumla
  • ydsstudent
    ydsstudent Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü genç diri döllenmesi kolay ve tazedir

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Niye oyle olmasin yahu

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Alttaki kadının yazdıkları daha doğru

0
    1 Yorumla
    • allybrok
      allybrok
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Mylcky
    Mylcky Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 48%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.

Çıtır sevilir her zaman

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

üstteki kadın yanılıyor

0
    0 Yorumla
  • chocos3
    chocos3 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

fiziksel çekim, enerji ve canlılık

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Herkes tam tersini istiyor hep nedense

0
    0 Yorumla
  • AnlamınıBilmek
    AnlamınıBilmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

31 yaşındayım hiç böyle bakmadım

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Ben olgunda tercih ediyorum

0
    0 Yorumla
  • Serkan_87
    Serkan_87 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 71%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kadın dediğin olgun tecrübeli olcak

0
    0 Yorumla
  • visneeeee
    visneeeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

dış görünüşlerinden dolayı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Alakası bile Yok daha çıtır oldukları için

0
    0 Yorumla
  • ManyakBaron31
    ManyakBaron31 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Taze çıtır çıtır her muamele var

0
    0 Yorumla
  • Dysider466
    Dysider466 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.

ustteki kadin hakli

0
    0 Yorumla
  • AngelRangel19
    AngelRangel19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Katılıyorum doğru

0
    0 Yorumla
  • Muratt001
    Muratt001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Gençken olgun olgunken genç isterler hiç şaşmaz

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Karektersiz ondan

0
    0 Yorumla
  • şansız33
    şansız33 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    1 yıl

Tecrübelerini onunla yaşamak ister

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun erkekler neden genç kadın tercih eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden genç kadınları tercih eder? 62 cevap verildi
Olgun erkekler neden genç kadınlar tarafından tercih ediliyor? 6 cevap verildi
Olgun erkekler neden genç kızları tercih ederler? 31 cevap verildi
Erkekler kendinden genç kadınları neden seçer? 134 cevap verildi
Olgun erkekler neden genc kız tercih ederler ? 26 cevap verildi
Olgun kadınlar neden genç erkek ister? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨