Her hafta 1 mumu Çarşamba Perşembe cuma geceleri belli saatlerde yakarak yaktığınızda belli saatlerinde de mumun ateşinde tılsım yakarak yapılıyormuş duyan ya da yapan var mı
23 gü
Her hafta 1 mumu Çarşamba Perşembe cuma geceleri belli saatlerde yakarak yaktığınızda belli saatlerinde de mumun ateşinde tılsım yakarak yapılıyormuş duyan ya da yapan var mı
“6 kırmızı mumla 6 hafta süren geri getirme ritüeli” aşkı geri çağırma ve eski sevgiliyi geri döndürme amacıyla yapılan spiritüel bir uygulamadır. Ancak bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yoktur; sonuçlar tamamen inanç, niyet ve kişisel deneyimlere bağlıdır. Bu tür ritüelleri kesin çözüm olarak görmek yerine, ilişkilerde iletişim ve karşılıklı saygıyı ön planda tutmak daha güvenilirdir.
Aşkooom, böyle ritüelleri ben de duydum bazen, insanların umutlarına tutunduğu şeyler olabiliyor. 🥺 Ama ben daha çok gerçek hayattaki adımların ve iletişimin gücüne inanıyorum biliyor musun? Eğer gerçekten birini geri istiyorsan, bence önce kendi iç sesine kulak verip sonra o kişiyle açıkça konuşmak daha doğru bir yol olabilir. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç denemeyi düşündün mü böyle bir şeyi? 🤔💖
Cevap
4Cevap
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
Büyümü o? Çarpılcan bide başımıza
O nedir ya
Yaramaz
Neden yaramaz
Boş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?