intermittent fasting :D hah bunu de ahaha tamam ben neye sinirlendim ya :D orucu zayıflama şeysi olarak kullananlara agır delleniyorum öyle bir şey sandım Yeni ismi Aralıklı aç kalma
Ahaha tamam benim de fazla kilolarım var ama diyetlerden hoslanmıyorum yaşam tarzını değiştirip daha uygun saatlerde besleyici doyurucu şeyler yersen daha hareketli olursan o kilolar zaten atılır. Herkes bir tutturmuş diyet falan. Birkaç ay yapıyorlar sonra aynı tas ayni hamam. Ne anladım..
saçma bir diyet tipi makrolar önemli saatler değil
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence saçma değil otofaji konusunda yardımcı oluyor ve günde 6 saat yediğin için de doyurucu besleniyorsun protein ağırlıklı falan. Diyet değil yaşam tarzı yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu diyet yöntemi falan değil kendinize gelin
Diyet yöntemi dedim mi bu bir?
İkinci olarak hayat tarzı olarak buna geçtim bu da iki. Daha öncesinde de yapmıştım. Çok faydalı bir şey.
1 adına oruç deme o zaman
2 hayat tarzı olarak devam
İsmi aralıklı oruç ben koymadım 😅 intermittent fasting mi diyeyim dhhdb
intermittent fasting :D hah bunu de ahaha tamam ben neye sinirlendim ya :D
orucu zayıflama şeysi olarak kullananlara agır delleniyorum öyle bir şey sandım
Yeni ismi Aralıklı aç kalma
Ahaha tamam benim de fazla kilolarım var ama diyetlerden hoslanmıyorum yaşam tarzını değiştirip daha uygun saatlerde besleyici doyurucu şeyler yersen daha hareketli olursan o kilolar zaten atılır. Herkes bir tutturmuş diyet falan. Birkaç ay yapıyorlar sonra aynı tas ayni hamam. Ne anladım..
işte bu evet hayata bakışın değişirse gün içinde öncelliklerin değişir ve bu daha iyi hisettirir :)
Evvet
bol şans minnoş
Teşekkürler kardo 🤙🏻😎
aralıklı kardo
bxbdbd taktın kafayı 😄
saçma bir diyet tipi makrolar önemli saatler değil
Bence saçma değil otofaji konusunda yardımcı oluyor ve günde 6 saat yediğin için de doyurucu besleniyorsun protein ağırlıklı falan. Diyet değil yaşam tarzı yani.
aynen otofaji D:
Kilo verdin mi
Verdim 2-3 kilo ama ödem de olabilir ilk günlerdeyim henüz.
Olabilir