1 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
olur ama zor olur çocuklar var evlenince sende cocuk istersin 3 tane olur yapabileceksen yap ama eger ruh eşin ise bırakma kadını keske hayat sizi onceden tanistirsaydi demekki hayırlısı buymus seviyorsan evlen ve kadin da sen de taşın altindan tutun
Olmaz bence. 2 çocuk elalemin adamıyla aynı evde yaşamak zorunda değil, düzenlerini bozmamak lazım. Ayrıca zor yani 28 yaşında 2 çocukla uğraşmak bilmiyorum hiç baktınız mı sizinle de çocuk olsa iyice karışır
Olur da sorun çıkar denk değilsiniz. Nasıl tanıştınız ne vesile ile
İnternet aracılığı ile tanıştık ama aynı şehirde yaşıyoruz buluşuyoruz vakit geçiriyoruz
Yok dostum yürümez. Ben de aynı durumu yaşadım. Olmuyor yani.
Ne gibi etkenler oldu peki sende?
Çocuk çok büyük engel en başta
Çünkü onun bir babası var ve hep hayatınızın içinde olacak. Kanunen onu görmeye hakkı var ve siz hep ona göre plan yapmak zorunda kalacaksınız
Şimdi söyle babası olan arkadaş çocukları ayda yılda bir gören Ve Çocukların babası yerine bile koymadığı bir insan Bunu annesi bana söyledi mesela görmeye geldiğinde çocuklar yüzüne bile bakmıyorlarmış yani
Olabilir ama kanunen görmek onun hakkı. Bu insan sürekli hayatınızın içinde olacak. Ben bunu kaldırmadım.
Ben çok etkili bir insan olacağını düşünmüyorum açıkçası şöyle ki baba olduğunu bile anlamamış insandan yani hayatımızda nokta kadar anca bir durumu olur
Çocuğu yanına alınca eline tablet verip karnın aç mı diye sormayan biri ama işte varlığını bilmek bir huzursuz ediyordu
İnan söyle eğer ne bilim yanlış anlama hayatına aldıktan sonra başka bir insan gözüme giren toz kadar rahatsız etmez beni evet adli olarak yasal hakkı onun dışında bi başka hakkı olmayacağı durum bu şekilde
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey gönlünce olur ve aradığın mutluluğu bulursun.
Hayırlı bayramlar dostum
Çok teşekkür ederim güzel kalbinden geçenler için İyi bayramlar 🥰
Rica ederim ne demek 🤗🙋♂️
Dini nikahla evlen 👍
Resmi nikah yapmasak olur mu diye sor.
bence evlenme evlilik insani cok degistiriyor birde senden olmayan iki cocuk ilerde kendinizinde cocugu olirsa ayrimcilik yapacaksin obur cocuklari bosu bosuna uzme
İleride çok zor olur içinden çıkılmaz problemler olur. Girmemeliyiz bu işe.
mAZOŞİST İSEN OLUR. mANYAK MISIN OĞLUM. bOŞUNA DERT ALIRSIN BAŞINA...
Sen hele evlen baklaım imzayı attığınız ertesi sabahında gerçek suratı belli olucak... Kadınlar 1000 tane maske vardır 2 yıl dan aşağı düşmüyor günümüz kadınlarında çünkü 5000+ sevgili deneyimi var aynı anda 30-40 tane idare ediyorlar. Böyle maharetli yaratıkların maskesi 2-3 yıla hatta imzayı atana kadar düşürmen çok zor. Hele istanbul-izmir-antlaya gibi kalabalık şehirlerde yaşıyan kadınların maskesini ömür boyu düşüremezsin. O kadar deneyim +++ ki üstadı oluyorlar olmadıkları biri gibi davranmakta.
Evet seviyorsan neden olmasın ama iyi karar vermelisin sonradan kadının başına kakmayacaksın cocukları hor görmeyeceksen öyle gir kadinin hayatına kadının hayatini zehir etme
Niye boşandığını öğrenmişsindir eski eş vs bunları kaldırabileceksen hiçbir şey engel değildir. Mutluysanız mutlu olacağınızı hissediyorsan gerisi boş.
Evet eski eşi sıkıntılı birisi zaten genelde genelleme konuşmak olmasın ama yanlış tercih’den oluyor bazı durumlar bilemiyoruz. Mutlu olacağımı düşünüyorum. Genel olarak eskiden yaşadığım his şimdi tekrar canlandı hemde bu insanla
Peki evlenirseniz eski eş sana zarar verir mi çocukların cinsiyeti ne
Bir kız bir erkek öyle bir şeyde sence ben imkan verir miyim zarar verme açısından
Keşke seninle bitse kızı varsa musallat olma ihtimali daha yüksek 😔
Vazgeçmen için demiyorum adımlarınızı çok dikkatli atın diye diyorum
O kadına maddi manevi destek olabileceksen. Zaten bir hata yapmış ikinci hatası olmayacaksan buna tüm yüreğinle inanıyorsan
Kızı olsa da evet ama çocuklarım bile görmek istemediği bir adam öyle bir durumda kanunun maddesi gerekçesi gereği saat dakika neyse fazla şekilde zaten her türlü karşışında olurum
Olur neden olmasın. Kolay bir karar değil ama 2 çocuklu birisi ile de gönül eğlendirme derdin de olma
Evlenmemek varken kafın doğru olanı yapmış evlenmiş ee bu bitmiş olabilir abartmayın ya
Kimin ne dediği değil senin ne hissettiğin önemli
bence de neden olmasın zaten başkası çocuk yapma işini senin için yapmış evli mutlu çocuklu olmak daha kolay olur bence
Kardeşim aynı durumu bnde yaşıyorum bende ikilemdeyim olur mu olmaz mı diye
Ne yapacağız 😃
Takip at
Attım
Evet çevremde var ve çok mutlular. Gelecekte kime ne olacağı belli değil. Bu yüzden seviyorsanız birbirinizi neden olmasın 🌸
Sana kalmış bir şey ama çevremde gördüğüm oldu bu durumu sonradan sıkıntılar olabiliyor
Ne gibi mesela
Çocuklarını kabullenebilcekmisın
İlk zamanalr sorun olmuyor ama sonradan oluyormuş
Kabullenemiyecek tabiki insan kendi çocuğunu zor kabul ediyor kene
Neden olmasın ki. 2 insan birbirini sevip anlaşabildikten sonra bence olur.
Evet çevremizde hala var yani sorun olmayacaksa tanış olur yani
Bence bu sizin kararınız. Kimsenin lafıyla hareket etmeyin. İyi düşünün.
@pembeyolll katılıyorum
Böyle evlilik yapan tabi var ama herkesin yuvası mutlulupu kendine
Aynı bu şekilde çocuklu biriyle evlendim kesinlikle olmaz
Olmaz sen en iyisi İsveç li bi yaşlı kadın bul en doğrusu bu gider hayatını kurtarırsın
Niye olmasın sonuçta gönül bir olmuşsa bunlar detaydır
Kendi çocuğun olunca o çocukları dışlamazsan neden olmasın
guzel olur sansli kadinmiski seninle tanismis
Neden olmasin ki benim sevgilimin de 2 çocuğu var ayrılmış gayet de olur
bunlari evlenmeden once konusun reis sikinti cikar sonra
Sen bilirsin senin hayatın ama ben istemezdim
Neden peki?
Ömrünü başka bir erkeğin çocuklarının masraflarını harcamak için harcayacaksın.
Ömrümü hep zaten çevremdeki insanların masrafı için harcadım.
İnsan psikolojikmen tanıdığı şeye yöneliyormuş orayı güvenli alan sandığı için, ama güvenli olan her zaman tanıdığımız olmayabiliyor.
Yani bilemeyiz hayat zaten bir kumardan ibaret
İstihare namazı kılmayı biliyor musun? Bir denesene? Belki rüyanda bir mesaj görürsün? bu evlilik hayırlı mı diye?
Söyle söyleyeyim kıldığım zamanlar oldu ama benim bu dünya da görmediğim varlıkların beni konuşturmaya çalıştığını gördüm 7 gün boyunca kıldım her gece ayrı bir senaryo gördüm ve bu uyku uyanıklık durumumda gördüm
İlginç?
Bence olur ya zor olur belki ama ne güzel böyle duygular hissetmen. Bulmuşsun seni seven birini sende sevmişsin.
sen sevdikten sonra gerisi önemli değil
kör cehennemi görse bahar geldi sanırmış
Neden olmasın seviyorsan
Tüm samimiyetim ile seviyorum çünkü Bana hissettiriyor bu durumu
Ne güzel işte belkide bu duyguyu birdaha başka birinde tadamıcaksın zaten bu devirde sevmek bile çok zor
2 senedir hissetmiyordum zaten Neredeyse ama bu kadın hayatımda olduğundan beridir bir şeyler içimde kıpır kıpır
Moda oldu bu, sende eksik kalma.
Olmaz bence ya herkes dengeye gülerler
Olur niye olmasın
Seviyorsan neden olmasın
Eski eş sürekli hayatınızda olacak ona göre düşün
Seviyorsan olur da aileni ikna etmen lazım
Bence olur iki gönül bir olunca samanlık seyran olur
Şartlar eşit olmalı der susarım vesselam
Sen istiyorsan olur tabi.
Ailen tepki vermezse olur ama çok iyi düşün
Güzel anlaşıyorsanız neden olmasın ki
Sen istersen neden olmasın