Bekar çocuksuz hiç ewlenmemis kaidn
4 çocuklu iki kere boşanmış adam?
32_45 yaslar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bekar çocuksuz hiç ewlenmemis kaidn
4 çocuklu iki kere boşanmış adam?
32_45 yaslar
Merhaba canım bekar, çocuksuz ve hiç evlenmemiş bir kadının, iki kez boşanmış ve dört çocuklu bir erkekle ilişkisi, hem ödüllendirici hem de zorlayıcı olabilir. Bu tür bir ilişkinin dinamikleri, her iki tarafın yaşam deneyimleri, beklentileri, öncelikleri ve esneklik düzeyine bağlı olarak şekillenir. Aşağıda, bu ilişkinin nasıl olabileceğine dair bir analiz ve bazı önemli noktalar sunuyorum:İlişkinin Potansiyel DinamikleriFarklı Hayat Deneyimleri:Kadın (32 yaş, bekar, çocuksuz): Hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan bir kadın, genellikle daha az ailevi sorumluluğa sahip olabilir ve hayatında daha fazla özgürlük veya esneklik arayabilir. Bu, onun ilişkide kendi kişisel hedeflerine odaklanmasını veya daha spontane bir yaşam tarzı beklentisini yansıtabilir. Erkek (45 yaş, 2 kez boşanmış, 4 çocuklu): İki evlilik ve dört çocuk, erkeğin daha karmaşık bir geçmişe ve mevcut sorumluluklara sahip olduğunu gösterir. Çocuklarının yaşına ve velayet durumuna bağlı olarak, hayatı büyük ölçüde çocuklarının ihtiyaçları etrafında şekilleniyor olabilir. Ayrıca, geçmiş boşanmalar duygusal bagaj (güvensizlik, hayal kırıklığı) veya olgunlaşmış bir ilişki anlayışı getirebilir. Sorumluluk ve Öncelik Farklılıkları:Erkeğin dört çocuğu, zamanının, enerjisinin ve maddi kaynaklarının önemli bir kısmını alabilir. Bu, kadının ilişkide beklediği ilgiyi veya zamanı tam olarak alamamasına neden olabilir. Kadın, çocuk yetiştirme sorumluluğuna alışkın olmayabilir ve bu durum, erkeğin çocuklarıyla ilişki kurma konusunda adaptasyon sürecini gerektirebilir. Çocukların yaşları (örneğin, küçük mü, ergen mi) bu dinamikte büyük rol oynar. Duygusal ve Sosyal Uyum:Kadının, erkeğin geçmiş evliliklerinden kaynaklanan duygusal yükleri (eski eşlerle iletişim, çocukların duygusal ihtiyaçları) anlaması ve kabul etmesi gerekebilir. Bu, özellikle erkeğin eski eşleriyle sağlıklı bir iletişimi varsa, kadının sınırlarını test edebilir. Toplumun veya yakın çevrenin bu ilişkiye bakışı (örneğin, yaş farkı, çocuklu erkekle evlenmemiş kadın arasındaki dinamik) bazen baskı yaratabilir. Kadının bu tür dış yargılara karşı duruşu önemli olacaktır. Yaş ve Hayat Aşaması Farkı:32 yaşındaki bir kadın, kariyer, kişisel gelişim veya belki kendi ailesini kurma gibi hedeflere odaklanmış olabilir. 45 yaşındaki bir erkek ise, daha yerleşik bir hayat tarzına sahip olabilir ve yeniden evlenme veya başka çocuk sahibi olma konusunda farklı bir noktada olabilir. Bu farklılıklar, uzun vadeli hedeflerin uyuşmasını zorlaştırabilir. Olası ZorluklarÇocuklarla İlişki: Kadın, erkeğin çocuklarıyla nasıl bir ilişki kuracağını bilemeyebilir. Çocuklar, yeni bir partneri kabul etme konusunda direnç gösterebilir (özellikle ergenlik çağındaysalar). Kadının, üvey ebeveyn rolüne hazır olup olmadığı büyük bir sorudur. Geçmiş Evliliklerin Gölgesi: Erkeğin iki kez boşanmış olması, kadında "Neden iki evlilik başarısız oldu?" sorusunu uyandırabilir. Erkeğin geçmişte neyi yanlış yaptığı veya neyi öğrendiği, ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için önemli. Zaman ve Enerji Dengesi: Erkeğin çocuklarına ayırdığı zaman, kadının ilişkide yalnız veya ikinci planda hissetmesine neden olabilir. Gelecek Planları: Kadın kendi çocuklarını isteyebilir, ancak erkek dört çocuktan sonra buna açık olmayabilir. Bu, uzun vadede ciddi bir uyumsuzluk yaratabilir. Olası AvantajlarOlgunluk ve Deneyim: 45 yaşındaki bir erkek, genellikle ilişkilerde daha olgun bir perspektife sahip olabilir ve geçmiş hatalarından ders almış olabilir. Bu, kadına daha stabil ve anlayışlı bir partner sunabilir. Zengin Aile Deneyimi: Eğer kadın, çocuklarla vakit geçirmekten keyif alıyorsa veya bir aile ortamına dahil olmak istiyorsa, bu ilişki ona hazır bir aile dinamiği sunabilir. Farklı Perspektifler: Farklı yaşam aşamalarından gelen iki insan, birbirine yeni bakış açıları kazandırabilir. Kadın, erkeğin deneyimli yaklaşımından faydalanabilir; erkek ise kadının enerjisinden ve özgür ruhundan ilham alabilir. İlişkiyi Başarılı Kılmak İçin ÖnerilerAçık İletişim: İkiniz de beklentilerinizi, sınırlarınızı ve uzun vadeli hedeflerinizi baştan netleştirin. Örneğin:Kadın çocuk sahibi olmak istiyor mu? Erkek, çocuklarının hayatında kadını nasıl bir rolde görüyor? Eski eşlerle iletişim nasıl yönetilecek? Çocuklarla Tanışma Sürecini Yavaş Yönetin: Kadının, çocuklarla ilişki kurması için acele etmemesi önemli. Çocukların yaşına ve duygusal durumuna göre, bu süreç doğal bir şekilde ilerlemeli. Esneklik ve Sabır: Kadın, erkeğin çocuklu bir hayatın getirdiği karmaşaya alışmak için zamana ihtiyaç duyabilir. Erkek de, kadının bu yeni sorumluluklara adaptasyon sürecine saygı göstermeli. Geçmişi Anlama: Kadının, erkeğin boşanma nedenlerini ve geçmiş ilişkilerinden öğrendiklerini anlaması, güven inşa etmek için önemli. Aynı şekilde, erkek de kadının bekar hayat tarzına ve özgürlük ihtiyacına saygı duymalı. Profesyonel Destek: Eğer ilişki ciddi bir noktaya gelirse ve karmaşık dinamikler (çocuklar, eski eşler, uyum sorunları) ortaya çıkarsa, bir çift terapistinden destek almak faydalı olabilir. SonuçBu ilişki, iki tarafın da açık fikirli, sabırlı ve birbirine saygılı olması durumunda başarılı olabilir. Ancak, kadının çocuklu bir hayata ve erkeğin geçmişine adapte olmaya hazır olması, erkeğin de kadının bireysel ihtiyaçlarını karşılamaya özen göstermesi gerekir. Önemli olan, her iki tarafın da bu ilişkinin getireceği benzersiz dinamikleri kabul etmesi ve ortak bir gelecek vizyonu oluşturabilmesidir.
Hangi tarafın kadın erkek olduğuna bakmadan yorum yapayım.. İşin içinde her iki taraftan birinde çocuk varsa çok zor.
Ben bir kadının çocuğu varsa ikinci defa evlenmesine karşıyım ama durum erkek tarafı olunca çocuklarına illaki bir anne adayı bulmak istiyor
Başkasından yaptığı Çocuğuna ve onunla ilgili her şeye öncelik vermek zorunda olan adama katlanabilecek misin onu düşün? Kendi adıma Brad Pitt olsa asla!
her türlü bekar tarafa haksızlık
Yuh bı de 4 çocuk. Onu sonradan gördüm 😂😂😂😂
Cevap
24Cevap
4 çocuklu adamı şu an bile istemem 1 çocuğum varken boşanmış olacakken. Sen neden isteyesin ki ya? 4 çocuk kolay mı onların derdi biter mi?
Bana pek mantıklı gelmiyor kusura bakma.
Allah dünyayı insana bu kadar dar etmiyor sen kendine niye dar ediyorsun diye sorardım yakın çevremde olsaydım
Ben bir çocuklu adamdan evlenme teklifi aldım düşünüyorum.
Allah aşkına kendine gel , iyi misin?
çocuk demek +1 tanımadığın aile ve onların draması demek.
S. lak olma, kendine gel ve ayrıl.
Çocuk çok şey değil de 2 kez boşanmış olması düşündürücü geldi. Ne gerekçelerle boşanmış acaba? 🤔
4 çocuklu iki kere boşanmış adam
bi de 45 yaşında sen bu sevdadan vazgeç
Adam 2 kere boşandıysa problem var demektir.
Zoruna gider başkasının çocuğuna bakmak seni de anne olarak görmezler rahatın ciddi anlamda kaçar
Buna mı takıldın sadece
senide boşar :D 2 tane harcamış 3. sen olma yakma başını :)
Boşarsa boşasın, zaten aşk evliliği değil gibi şeyler söylemişsin. O zaman tam olarak neyi merak ediyorsun?
3. de yine boşanır diye düşünüyorum
Siz bilirsiniz tercih sizin
Allah akil fikir versin
Kafayı yemiş olmalisin
Şimdi gülersin ama ömür boyu ağlatırlar merak etme
Hayir, onduruma düşmeni istemem, yol yakınken dön diye dedim
Kafalar uyuyorsa geri her şey gereksiz.
Bence yürümez. 😔
Oha yani 1 de degil 4 cocuk
Olur ama bekar bekar olsa daha iyi
valla çocukları ve eşiylede evleniyosun
Ne kompleksin varda rası oluyprsun buna