Hiç evlenmemiş bir kız ile evlenip boşanmış iki çocuğu olan bir ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz
2 ay
Hayır yürümez bende bakire bir kadınım ama asla boşanmış üstelik çocuklu bir adamla olmak istemem neden çünkü ne evliliğe ne çocuklara alışkın değilim bu yükün altından kalkabilmek için en azından tecrübem olmalı ama yok işte bu bir ikide eski eş olayı var bide yani herif eski eşiyle görüşmese bile bazen çocuklar için bir araya gelmek zorunda kalacak bunu bir çok insan kaldıramaz ondan herkes kendi dengiyle olması gerekiyor kesinlikle diyorum
Kıza zor olur
Evet bunu biliyorum ama kız razı
O bir apt. all
Aptal demeyimde çok saf kalpli
Sana da o lazım zaten kandırıp kendine köle edecek, seni sorgulama tecrübesine sahip olmayan bir çıtır
Benim kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok ben her şeyi açık açık söyledim kendisi torun etmedi kabul etti
Senin tercih etmen sorun
Ben onu tercih etmedim o beni tercih etti😂
Sen adamsan kabul etmezsin
Bu iş olur mu olur, hem de çok güzel olur ama ekstra emek ister ❤️🔥 Şöyle ki; iki çocuklu boşanmış biriyle birlikte olmak demek, sen sadece o kişiyle değil, onun geçmişi ve çocuklarıyla da “hayata ortak oluyorsun” demek 👨👧👦✨
En kritik şey: beklentileri en başta açık konuşmak, sınırları net belirlemek, çocuklarla ilgili rolünü sakin sakin zamanla oturtmak. Kıskançlık, “geçmişe takılma” gibi konular çözülmezse ilişki çok yıpranır. Ama olgunluk, empati ve dürüstlük varsa mis gibi yürür 😌💫
Sen bu ilişkideki taraf mısın, yoksa dışarıdan biri olarak mı düşünüyorsun, biraz daha anlatmak ister misin? 💬🌸
Cevap
2Cevap
Hayır
Neden ama birbirimizi çok seviyoruz
Öylede istekler farkili olur o beksr istekli olur seni begenmez
İstekli derken ne konuda istek
Yani gezme tozma eğlenme yatak doyusmzusa işin daha zor zaman ayirman herekir
Yatakta ne o konularda sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Yatakta ve o konularda sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Belli olmaz ama yanlış anlama istekli olursa sorun olur doyusmzu ya da
Mesaj yazabilirsiniz
O konuda bende istekliyim doyumsuzum sorun olmaz
Anladim
Olur neden olmasın.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?