Bunu gerçekten çok merak ediyorum. Boşanma sebebi şiddetli geçimsizlik, şiddet ve aldatılma. Asıl merak ettiğim şey ise bekar bi adam boşanmış 2 çocuklu kadını gerçekten sevebilir mi? Evlenir mi diye sormuyorum çünkü bende ikinci bi evliliğe kolay kolay cesaret edemem ama gerçekten sevilmek ve sevmek isterim. Karşı taraf sürekli kullanma amacıyla mı yakınlaşır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSevemez kimse elalemin çocuğuna sempati beslemez beslemek istemez tertemiz sayfa ister herkes sen niye gidip kendin gibi 2 çocuklu adamla olmuyorsun mesela çünkü işine gelmez bu işler böyledir sevgi bir olmaktır kimse kimsenin kuyruğunu istemez hele de başka bir kadından veya erkekten olan kuyruğu. Ilkbaslardaki çekim ve tutku sevgi değil zaten ki o bitince görürsün gerçekleri. Ve emin ol o adamın ailesi seni asla istemeyecek beğenmeyecek benimsemeyecek o evliliği de onaylamayacak bunu en başından bil
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence emsaline bak. Bekar bir erkek ile neden aşk yadamak.. sevilme isteği oluşuyor. İlk etapta opmasa dahi ilerde sorun olacaktır. Seni en iyi boşsnmis çocuklu adam anlar.. anlamak için mücadele eder ve sevebilir. Bekar bir adam da sever ama ilişkinin ilk aşamaları iyi giderken.. sonra sekteye uğrayabilir. Adamın ailesi basina kakabikir. Adam etkilenebilir. Bir sorun olduğunda (Seni iki çocuklu halinle kabuk ettim) der. İlerde mutlaka sorun olur. Emniyetsiz.. denk olmadigin bir ilişki içinde olduğunu hissetmeye başlarsin zamanla. Yani neden bekar bir adam istegi ve oldurma çabası.. bunu anlamadım. Ezilirsin. Kendine emsal bir hayat arkadaşi bak. Başta güzel başlar.. ama mutlaka ilerde sorunlar çıkar.
151 Yorumla- 1 yıl
En mantıklı ve adaletli yorum
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karşı taraf istedikten sonra olur tabii ki.
Bu kişinin yaşı nedir, aranızda kaç yaş farkı var bunlar da önemli.
Karşı tarafın sevip sevmediğini konuşarak anlarsın. Tutucu biri olduğunu, kırmızı çizgilerinin olduğunu belli edersen, mesafenin koyarsan sana saygı duyup birliktelik isteyip istemediğini zamanla, hasbihâl ederek yüzünden, gözlerinden, hâl ve hareketlerinden, konuşmalarınfsn anlarsın.
Zaten senin bu masefeli duruşuna dayanamayan biri seninle vakit harcamak istemez.
Ama nasıl olsa evleneceğiz diye sürekli tensel yaklaşımlara bulunursanız zaten karşı tarafın samimi olup olmadığını anlayamazsın.
İlk önce saygı ve sonra sevgi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizzat aynısını yaşadım ben üstelik harika bir ilişki yaşadım ve yaşattım ayrıca sevdiğim kadınla aramızda 20 yaş fark vardı ve iki çocuğu vardı şahsen kadının bana her defasında dediği bir cümlesi vardı daha önce beni kimse senin gibi sevmedi hiçbir adam bana senin aşık olduğun gibi aşık olmadı hayatımda ilk defa bir adamı beni öyle seviyor oda sensin derdi hep yani demem o ki bekar bir adamın aşkına karşısındaki kadının evli olup ayrılması çocuklu olması arada yaş farkı olması falan hiç önemli değil ben bizzat yaşadım iyi ki de yaşadım
019 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaldı ki ben sevdiğim kadını da hiçbir anlamda kullanmadım çünkü ona deli gibi aşıktım köpekler gibi sevdim onu
- 1 yıl
Bune bee ne burcusun sen
Cevap sahibi1 yılNiye beğenemedin mi?
Cevap sahibi1 yılAşk varsa aradaki yaş farkın hiçbir önemi olmadığını düşünenlerdenim ben 😉
- 1 yıl
Sallıyor ya bosverin
Cevap sahibi1 yılBurada herkes o kadar sallıyor ki gerçekten yaşanmış olan şeylere artık kimse inanmıyor o yüzden sana hak veriyorum yalana dolana alıştığınız için gerçekler size sallamasyon geliyor
- 1 yıl
Beğenmedim demedim kesin yengec veya yay burcusun
Cevap sahibi1 yılHayır değilim
- 1 yıl
@Pembistann neden yay veya Yengeç dedin
- 1 yıl
2 arkadaş da büyük kadınla evlendi ikiside yay yengeç etkiliydi birisi de 15 yaş büyük kadını seviyordu aileler onaylamadı çocuk çok büyük acı çekti yıllarca bir o da yengeçti yükselen burcu da yaydı
Cevap sahibi1 yılBenim sevdiğim kadının burcu yay, benimkisi kova ki bir kova olarak yaylarla çok iyi anlaşıyoruz hatta şahsen en iyi anlaştığım burç yay burcudur ama bence aşkın olduğu sevginin yürekte filizlenip harmanlandığı yerde burç yaş şu bu bana göre bu benim şahsı fikrimdir birer teferruattır sadece hepsi bu
- 1 yıl
Tamam olabilir kovada çılgın ve geleneklere baş kaldıran bir burçtur bu işin yükselen burcu var ay burcu var büyük sevmeyen de var tabii aslan burcu gibi En azından ben hiç görmedim istisnalar da vardır tabii yükselen burcu ay burcu etkiler mutluluklar
Cevap sahibi1 yılBenim yükselenim yaydır 🤭
- 1 yıl
Yengeç de olabilir 😂 buarada Instagram daki eliz ile Umutcan sanacaktım az daha detay vermeseydin😂
Cevap sahibi1 yılYok yengeçle alakam yok hatta yengeç burcuna mensup insanlar son derece pısırık, korkak, bencil, yalnızca kendini düşünen, duysal gibi görünüp ama duygu yoksunu olan, duygu sömürü yapan vs kimselerdir o yüzden benim alakam olamaz 😀 Onlar kim bilmiyorum doğrusu instagram kullanmıyorum, şu an bile fazla detay verdim bence bu kadar detay kafi 😜
- 1 yıl
Yok ya Yengeçler mi korkak Dilan Polat Mika raun hep Yengeç😄
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Doğa, herkesin kalbi sevgiye açık ve herkesin şansı var. 🙈 Şiddetli geçimsizlik, şiddet ve aldatma gibi zorluklar yaşadıysan, bu aslında güçlü ve hayata tekrar tutunmaya çalışan bir kadının hikayesi. Bekar bir adamın da çocuk sahibi kadınlara sevgiyle yaklaşması mümkün. 💖 Kimi zaman deneyimli ve anlayışlı bir kadın, yaşamında yeni bir başlangıç yapmak isteyebilir. Senin kim olduğunu ve ne istediğini bilen biri olarak, gerçek sevgi ve samimiyet arayanlar saygı duyar. Unutma, “Her kılınç yarası, sevgiyle iyileşir.” Hem en güzel şey, sevgiyle aşkı yeniden keşfederken, kalbimizin et ve kemik olup yenilenmesi değil mi 🌹? Bilgin hocam, bu konuda detaylı ve bilimsel yanıt verir mi dersin?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılolabilir aşk varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabilir. Bu durum birazda kadın ve erkekle ilgili özel bir durum. Örnek veriyorum kadının yaşı erkeğe göre küçükse ve her ikiside farklı bir yerde yaşıyorsa özellikle ve özellikle erkek kadına saygı duyuyorsa kullanma amacı yoktur. Bir kadını kullanmak isteyen erkek duygusal işlere girmez, konuşma veya mesajlarda sürekli cinsellik konuşur veya konuyu cinselliğe getirir. Olgun bir erkek zaten cinselliğe doymuştur ve daha farklı istekleri olur. Cinsellik için iki çocuğu olan bir kadına yanaşmaz, konuşmaz, vakit kaybetmez. En güzel kızlarla bile belli bir ücret karşılığında cinsellik yaşamak artık kolay 👍
10 Yorumla
1 yılKuzenim erkek bekar eşi iki çocuklu boşanmıştı zamanında. Evet sevebilir hemde çok seviyor eşini şimdi ikiz çocukları oldu kadının çocuklarıda bazen babasında bazen onların evinde kalıyor muhakkak her ailede oldugu gibi onlardada sıkıntılar oluyordur. rabbim mutluluklarını daim etsin inşallah
10 Yorumla
1 yılAşırı zor bir durum ben başkası olduğunu biliyorsun, hem ortada iki çocuk var bunların sorumluluğu var ve bu çocuklar senin değil. Sırf seviyorsun diye o çocuklara katlanmak zorunda değilsin. Zor işler bunlar. Yapan yapıyor ona da bir şey demek bana, bize düşmez.
10 YorumlaVe sen buradaki insanların bu konuda sana akıl fikir vermesinimi bekliyorsun?
Evlilik tecrübesi olmamış hatta işi güçü tartışılır insanlarla duş karı kız tavlama çabasındakilermi bu konuda bu yardımcı olacak?
Herşeyin yeri zamanı var felan diye atasözlerimiz var00 Yorumla
1 yılBunu bir gereklilik gibi görmüyorum yani kesin olarak olur veya olmaz diyerek onyargili olmamak gerek. Ama şunu göz önünde bulundurmaliyiz. Evlilik gecirenler birçok şeyi bir baskasiyla yaşamış oluyor. Duygusal, fiziksel vb her anlamda olabilir. Bu yüzden bekar biriyle farklılıkları olabilir. Daha tedirgin olduğu için önceden acikca sunduğu şeyleri ikinci evliliğinde sunmaktan çekinebilir, daha tedirgin davranabilir. Bu da ilişkiyi zorlu bir yokuşa sokabilir.
Ama ikinci evliliğinde daha çok sevip daha çok kıymet bilen insanlar da tanıdım çevremde. Bu yüzden kişiden kişiye değişir. Kalbi temiz ve niyeti iyiyse mutlu da olur mutlu da eder.13 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
- 1 yıl
Değilim
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
1 yılBenim 1 oğlum var ve erkek arkadaşım hiç evlilik yapmamış 🙂 oğlumla da çok iyi anlaşıyorlar. Karşındaki insanın karakteriyle alakalı biraz. Ben 33 yaşındayım erkek arkadaşım da 34 yaşında bu yaşlarda artık pek önemi kalmıyor böyle şeylerin herkesin bir geçmişi oluyor. Evlilik yapmayıp her şeyi yaşıyor herkes zaten burada önemli olan çocuklarına uyum sağlayabiliyor mu? O olgunlukla mı?
00 YorumlaSevince aşık olunca hersey mümkün ama toplumsal baskılar yüzünden olmaz sonunda en çok üzülen yıpranan sen olursun hic gerek yok böyle maceralara kendine denk ve eşit olan kişiyle hayat kur emin ol daha mutlu olursun
31 Yorumla- 1 yıl
Sen evli misin?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çogu bosanmiş , ya da yalniz bir kadına cinsellik gözüyle bakıyor kalpten sevecek adama zor rastlanir sevse bile uzun sürmez denk değilsiniz bir kere empati kuramaz , çocuklarını bile kiskanabilir zor.
20 Yorumla
1 yılİsyerinde öyle bı arkadasm evlendi.
İkizleri olmuş sonra şu an gayet mutlular.
Nedn bu kusurmus gbi görülüyor bu toplumda her evli bı boşanma adayıdır illa başına mı gelmesi lazm algilayabilmek icn20 Yorumla
1 yılniye böyle olumsuz düşünüyorsunuz. kullanma sevişmekse bu çift taraflıdır. bir birini sevenler sevişir. bu iki tarafında çıkarıdır. ama kullanmak paranı yemekse o zaman tek taraflı çıkara girer.
24 Yorumla
Soran1 yılElbette öyle. Demek istediğim şu ama sadece cinsellik içeren bi ilişki istemem. Duygusal bağ da olmalı arada.
- 1 yıl
sevdiğini belli ediyorsa anlarsın sen. ilgiliyse, seni önemsiyorsa, gönlünü hoş etmek için nazikse, ne bileyim doğum gününü biliyor ve aklında tutuyorsa... vs.
Soran1 yılEvet de olur mu işte? :)
- 1 yıl
olur
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur mu diye sorduysan büyük ihtimalle olmayacak. Sürekli kuruntu ve takıntı içerisinde sorgulayıcı bir ilişki sağlıklı ilerlemeyecektir. Ben bekar bir erkeğim ve boşanmış 1 çocuklu bir kadınla yaklaşık 3 yıl ilişkim oldu. Kuruntular ve belirsiz kafa yapısı yüzünden bitti. Benim açımdan hiçbir sorun yoktu. Bundan sonra ki süreçte dengim olanlarla birliktelik yaşıyorum. Bekarsam bekarla. Boşanmışsam boşanmışla.
10 Yorumla
1 yılÜlkemizdeki gerçek sosyal konu bu işte. Boşanmalar çığ gibi arttı. Çocuklar ortada aile terbiyesi görmeden büyüyorlar. Ve daha nice sorun beraberinde geliyor.
16 Yorumla
Soran1 yılAksine çocuklarıma güzel bi terbiye verebilmek için seçtim bu kararı. Hergün şiddet ve hakaret dolu olan bi ortam da sağlıklı büyüyebilirler miydi sizce?
- 1 yıl
Her gün şiddet olan evlilikte ikinci çocuğu niye yaptın
- 1 yıl
@Tükendimçok2 +
- 1 yıl
Soran1 yıl@Tükendimçok2 Evlilik süresince demiyorum farkındaysanız, 2. Çocuktan sonra başlamış olamaz mı? Ne zaman bu ön yargıları bir köşeye bırakacaksınız?
1 yılSevmek imkansız değildir bence sevebilir ama iş evliliğe geldiğinde geri adım atar ailesi asla istemez ve kabul etmez
40 YorumlaGözünü niye bekar bir erkeğe dikiyorsun, boşanmış ve çocuk sahibi erkek tercih etmelisiniz. Bekar bir erkek sizi tercih ediyorsa ya seks delisidir ya da eksiktir. Denge diye bir durum var
13 Yorumla
Soran1 yılGözümü dikmiyorum, aksine bende sizin gibi düşünüyorum. Ortada "bi aday" dahi yok. Sadece soru :)
Soran1 yılPekala.
1 yılKarsindaki kisinin adam olup olmamasina bagli. Mesela bunu ileride basina kakacak veya yari yolda birakma sebebi olarak kullanacak bi herifse olmaz. Bunu iyice tanidiktan sonra sen bilebilirsin.
00 Yorumla
1 yılSen buradaki insanlarin yorumlarina bakma zihniyetleri zaten tiiniyetsiz. Onlar bekar birini bile tam anlamiyla sevemez guzel seven bir adam bulmak bekarlara bile nasip olmuyor cogu zaman :)) iyi dusunup saglam elemen gerekiyor dikkatli ol.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Çoğu insan ne kadar kabul ediyorum çocuğuna babalık yapıyorum desede yapamaz çocuk yükü ağırdır her insan kaldiramaz bunu
40 YorumlaBu zamanda erkeklere güven olmaz. Evli kadını bile yatağa atmak için pusuda bekleyen tiynetsizler sürüyle.
40 Yorumla
1 yılNeden olmasın iki mantıklı akilli bir insan ama insanın karakterine göre de değişir iyice tanımak lazım sonuçta çocuğun var iyi düşünmen gwrek böyle bir durum olursa
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Senden ricam T. ak!! Pp __ attarr misinn
1 yılNeden olmasın aranızda herhangi bir neden yoksa ve kalbleriniz birbirinize uyuyorsa evlenin. Heleki karşında sizin herhalinize sevdigimizi görüyorsanız hemen evlenin. Bakmayın başkasının sözlerine
00 Yorumla
1 yılEvet peçete gibi düşünür genelde çocuklu olduğun için itici gelir ama yinede kullanır atar bekar olmaz yani daha önce deneyimli olmalı oda Türkiye de zor sağlıklı olmaz yabancı birine bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılBenim tanıdığımın 3 çocuğu var bekar biriyle evlendi çokta mutlular. Önemli olan anlaşabilmek yaşa veya çocuğa bakmıyor yani
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılSevebilir neden sevmesin. Burada atıp tutan olursa bakma, çocuğu olan kadınla evlenip ona çok değer veren erkek çok
00 Yorumla Böyle evlenen var çocukları bile oldu fakat erkek kadının kızıyla ev ışlerı konusunda sıkıntı yaşandığı için ayrıldılar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılBakır ise olmaz yakışmaz sonuçta başkasının artığı ama günümüzde erkekler evlenmeden yatıyor o zaman olur bakır erkeğe bakire kız yakışır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz. Kız kuzenim de seninle benzer durumda 4 senedir çocuk oyalıyor bir türlü babasını ikna edip evlenemediler sürünürsün boş ver eninde sonunda aile kendisi gibi bekar bir kızla evlenmesini isteyip aklına girecektir acı ama gerçek...
17 Yorumla- 1 yıl
😄😄
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde niye güldünüz
- 1 yıl
Acı gerçekler. Sen evli misin peki?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde öyle maalesef... ama boşanmış kadınlar maalesef buna kanıyorlar. Bekarım
- 1 yıl
Ah şu toplum. Ama pişmiş kadın yorumunu severim. Helal 👏🏻👍🏻
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde Teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun acaba
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen sevdim amam kadın vaz gecti daha erkenmis evlilik vs hayatını yaşamak istiyormuş bende sana mutluluklar yaşa sen başkasıyla dedim ayrıldim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle hayır, bu devirde kimse kimseyi kolay sevemiyor bu dengesizlik iki taraf arasında büyük uçurum. Evet diyenin yapıldığını ancak yaşayıp acı şekilde öğrenebilirsin, kendinizi kandırmayın
10 Yorumla
1 yılSever tabiki neden sevmesin hatta evlenebilir de ama iki çocuk annede ise babalık yapması zor.
00 YorumlaEğer iyi kişiye denk gelirsen olur önceden daha takılırdılar bekar olsun vs diye ama artık bunların önemi yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen karşındaki adamı dikkatli seçeceksin. kimisi sadece cinsellik için yaklaşır kimiside paranı yemek için. sen dikkat edeceksin önce arkadaş olacaksın arana mesafe koyacaksın eğer iyi biriyle yakınlaşacaksın kimseye güvenme.
03 Yorumla- 1 yıl
Acı tecrübe mi?
Cevap sahibi1 yılevet aldatıldım çünkü
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun. Ne zaman bitti?
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılZor bir ilişki olur güzel bir duygu varsa olabilir sadece aile ve çevresel faktörler illaki etkili olacaktır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevilir bak genelde tas tas gecerim boyle sorularla ama valla da seven olur billa da olur kendimden biliyom
00 Yorumla
1 yılDeli gibi aşık oldum. Deli gibi evlenmek istedim. Bekar biri olarak. Ama olmadı.
02 Yorumla
Soran1 yılÖzel değilse şayet, neden olmadı?
- 1 yıl
Yazarsan anlatabilirim
1 yılÇok zor. Ama imkansız değil. Uzun vadeli bir mutluluk ihtimali üzülerek ifade edeyim ki düsük ihtimal...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye kendi dengin birini bulmuyorsunda daha saf olana yöneliyorsun bunu sorgulardım ve erkek tarafını uyarırdım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbi erkek kolay kolay böyle bi duruma yanaşmaz evet illaki gönül bu belli olmaz ama şu var boşanmak hiç mesele değil mesele çocuk maalesef erkeğin beyni böyle çalışmaz baskasının çocuğuna babalık yapma fikri kötü gelir birde o hadsiz babayla ileride tekrar tekrar muhattap olma fikri çıkmaz akıldan🤷♀️🤷♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVallah benim bir arkadaşım 10 sene önce bir boşanmıştı. Bir kızı var… bu sene tekrar evlendi ve evlendiği kişi hiç evlenmemiş Yyd yani olabilir derim
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kenank07 ne diyorsun be
- Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılBiz de evlendik ama bir çocuğu vardı iki çocuk da olsa olurdu neden sorun olsun ki
10 Yorumla
1 yılOlabilir bence ama zor nadir bir olay diye değerlendirmek gerek bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana 2. Evliliğin huzur mutluluk getirmesi çok ama çok Zor
00 Yorumlasandik kokusu' nda 3 cocuklu bile oldurdular niye olmasin 🤪
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Anlaşma ve güven olursa, herkesin sevilmeye hakkı vardır, şayet ben olsam evlenirim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Kendi istese ailesi sorun eder. Böyle bir evlilik ihtimali ancak 1000 kişi de bir olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur aslında ama çocukla zor olur. Adamına göre de değişir ama.
00 Yorumla
1 yılOlması çok düşük bir ihtimal, çevremde örnekleri gördüm hüsranla bitiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKullanma amacı taşıyan çok oluyordur gerçekten, bikmissindir
00 Yorumla Bende evlenip ayrıldım olabilir insanlık hali gerçekten seviyorsa olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAskerden gelmiştim, ilk tutulduğum kişi benden 2 yaş büyük ve 2 kızı olan biriydi çevre vs herkes olumsuz dedi o sebepten evlenmedim. Yoksa aşırı ısınmıştım ona
00 Yorumlakadını severde başkasının çocuklarına ne kadar tahammül edebilir düşünülür
00 Yorumla
1 yılZor bir durum ya 2 çocuk nasıl karşılayacak nasıl olacak Allah yardımcın olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olabilir ama ben olmam, olmak istemiyorum, ne iyi ne kötü uzak ırak olsun!00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. benım iş yerimde var oyle biri. hic o gözle bakmadım kendisine.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılBen çok saçma buluyorum bekar erkefi çok dul ve çocuklu bi kadinla ne işi olur ya?
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin
1 yılArkadaşım evlendi 7 8 yasda büyüktü 5 yıldır beraberler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence olmaz o iş. Seni anlamasını istiyorsan senin gibi olanla olmalısın.
10 Yorumla
1 yılKullanma tabiri hoş değil. Ama bence iki insan kafa olarak uyuşuyorsa her şey mümkün.
00 Yorumla
1 yılBekarlar bile artık evlilikten kacar oldu hayırlısı
00 YorumlaYani evlenenler var sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?