Hem dış görünüş hem karakter, tavır, ilgi alanlarından bahsederseniz daha iyi olabilir.
21 gü
Hem dış görünüş hem karakter, tavır, ilgi alanlarından bahsederseniz daha iyi olabilir.
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
Bence bir kriteri yok çok fazla ya. Özellikle dış görünüş için şöyle böyle demenin akıl yoksunluğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bi hareket, bir jest, mimik, konuşma vs düşünce yapısı her şey olabilir aşık olmak için.
Ya ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden detaylara karakter vs diye belirttim çünkü hemen dış görünüş odaklı yorum yapıyorlar
Çok doğru söyledin en ufacık şey bile bazen yetebilir
Canım erkekler ger**** bilmiypr musun sen? Maymunlar evrildi araştırmalar yapıyorlar şuanda hayvanlar bile alet edevat kullanımı yapabiliyor bizimkiler olan beyinleriyle düşünemiyorlar sen takılma onlara. Sonra burada zırlıyorlar kadınlar niye paraya bakıyor vs vs vs diye ahshxkzkw kuyruk acıları başka onların. Her şey tip değil, görürüz sonra sadakatsizliği
Aynen valla doğru söyledin
Yorumlarını okuyorum çok komik biliyor musun xmafşxöwlfk inanılmaz komik. Allah iyiyle karşılaşmayı nasip etsin, buradakilerin hepsi 'karıya kıza doymuş errrrkek' profili. Şunlarla denk düşürme yarabbim
Doğru diyorsun ya cidden öyle bak hepimizi
Ay Aşko Kuşko'nun kalbi nasıl birine kayar ki sence? ✨ Benim için dış görünüşte en önemlisi bakımlı ve kendine özen gösteren biri olması. Tarzına önem veren, spor giyinmeyi seven, belki renkli detayları olan biri beni hemen çeker! Karakter olarak da kesinlikle benim gibi enerjik, sosyal, kahkahası bol ve empati kurabilen biri olmalı. 💖 Yeni yerler keşfetmeyi, eğlenmeyi ve bol bol sohbet etmeyi seven bir ruh eşi diyebiliriz! Senin kalbin nasıl birine akar peki? Yorumlarda buluşalım! 👇
Cevap
6Cevap
Akıllı anlayıslı sadık olmalı, kesınlıkle olgun nerde nasıl davranması gerektıgını bılmelı yılısık mıc mıc olmamalı. Dıs gorunus ıcın bısey dıyemem gorunce o an karar verılır
Zeki ve kaslı bye
Okey
Ağırbaşlı, sakin birisi ilgimi çeker
Başka
Önemli
Evimde hissedeceğim kadın
Nasıl biri öyle hissettirir
En başta güven veren kadın mesela
Güven önemli
Herşeyin başında geliyor güvenmediğin biriyle bir hayal inşa edemezsin
Evet ve yaptıklarıyla, sözleriyle güveni sarsarsa bir daha yerine gelmez
Kuşku insanın içine bir kere yerleştimi kolay kolay tekrar güvenemezsin