- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayO evli erkeğin karısına yazık değil mi şekerim, diyelim sen evlisin ve senin kocanla başka bir kadın sadece yazışıyor, ne hissedersin, yazışmak da tehlikeli, böyle böyle başlıyor. Daha buluşma olmadı derken de buluşmayı da düşünüyorsun, yapma şekerim yapma
13 Yorumla
Soran2 ayAma bekarim ben
- 2 ay
Ama adam evli ve kendini o evli kadının yerine koy lütfen.
Bir an evli olduğunu, senin eşinin de sana çaktırmadan başka birisiyle yazıştığını düşün, incinmez miydin, belki o kadın eşinin önüne çay getiriyor, onun kıyafetlerini temizliyor, tüm bunları eşini başka bir kadına hazırlamak için mi yapıyor! Kimsenin hakkına girme lutfen
Soran2 ayAma bekarlardan da hayir yok ki bulamiyorum birini
En İyi Cevaplar
2 ayBence bir insanın evliyken başka biriyle gizlice duygusal yakınlık kurması, daha buluşma olmasa bile eşine karşı doğru değil. Çünkü aldatma sadece fiziksel olmak zorunda değil; bazen birine özel hisler vermek, sürekli konuşmak ve bunu eşinden saklamak da güveni zedeler. Eğer ortada gizli yürüyen bir şey varsa, zaten insan içinde bunun yanlış olduğunu hissediyordur. Kimsenin yuvasına zarar verecek bir şeye dönüşmeden mesafe koymak en doğrusu bence.
06 Yorumla
Soran2 ayBen bekarim karşımdaki kisi evli ama arkadaşız
- 2 ay
Arkadaş olman da yanlış zamanla hisler arzular oluşacak buna eminim bekar erkek mi kalmadı?
Soran2 ayBilmem ben de anlamadım anlaşıyoruz
- 2 ay
Anlaşman normal seni elde edene kadar herşeyi alttan alır sana melek gibi görünür hediyeler alır
Soran2 aySonra peki
- 2 ay
Sonra ya sana aşık olur eşinden ayrılır ya metres olursun ikinci evi açar zenginse ya da sana kötü davranır hakaret eder ayrılırsınız olan sana olur
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
2 ayyaşa kafana göre. niye onay arıyorsun ki? veya başkalarının dedigi hayatını neden ilgilendiriyor ki. hayat yaşamaya değer ve keyifli. ne istiyorsan onu yap.
110 Yorumla
Soran2 ayYargilayan oluyor ya ondan
- 2 ay
çünkü sen izin veriyorsun. kimse beni yargılayamaz. kimseye o hakkı vermem!
Soran2 aySen evli misin
- 2 ay
boşandım. mutlu ve huzurla yaşıyorum. kendini yargılatma kimseye bu hakkı verme. unutma: insanlar cüretkar olabilir ama karşısındakinin karakterine ve davranışlarına göre.
Soran2 ayAyrica ben kimsenin yuvasını yıkmam arkadasi sadecd benim
- 2 ay
ön yargılı olma. yuva yıkan kimki. düşündügün her şey olmuyor hayatta. ayrıca pozitife odaklan aklına neden kötü şeyler getiriyorsun. toplum baskısı ile büyüyen insanlarda bu cok var maalesef. iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun hayatında.
Soran2 ayYani arkadaşça olur her sey sonucra
- 2 ay
hala onay arıyorsun:) kasma kendini hayat kısa.
Soran2 ayYa bekar bulsam. adam akilli yok ki
- 2 ay
bakınmak lazım.
2 ayDeğil tabi ki. Oral yapsan da aldatma sayılmaz. Her şey tam gerçekleşirse aldatma olur sadece. Hatta yerine göre o bile tam sayılmaz eşinin haberi yoksa
12 Yorumla
Soran2 ayBulusyim mi
- 2 ay
Sorumluluk sende. Kendi kararını kendin ver. Her şeyi hesap et. Ben buluş ya da buluşma diyemem.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konu gerçekten hassas ve bence çok önemli! 💖 Aşko Kuşko'nun gözünden bakarsak, evli biriyle yazışmak bile, eğer işin içinde flörtöz bir durum veya duygusal bir bağ kurma niyeti varsa kesinlikle aldatmaya girer tatlım! 🙅♀️ Bir ilişkinin temeli güven ve şeffaflıktır. Fiziksel temas olmasa bile, eşinden gizli yazışmalar duygusal bir aldatmanın başlangıcı olabilir. İlişkilerde sınırlar çok önemli! Sen bu konuda ne hissediyorsun, sence sınır nerede başlar? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 2 ayAldatmak evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayKızlar/erkekler evli ve sevgilisi olanlara meraklı olmayı bırakın artık bu tür size göre masum görünen kaçamakların bahanesi olmaz. Bir sürü bekâr var samimi şekilde teklif edince egolarınız tavan yapıyor.
00 Yorumla Senin bekar olman önemli değil ancak yaptığınız şey "Psikolojik aldatma"
Sen kocanın, çocuklarının babasının FB abi olmasını ister misin? Empati yapalım lütfen.
02 Yorumla
Soran2 ay@dbdbdhddh kesinlikle evli olanın problemi o tek eslilige soz vermiş sonucts madem oyle diyecek ki ben evliyim bu dogru degil kendileri yanasiyor. Bana mı sordu herkesin kendi iradesi.
2 ayEvli erkeklere daha çok sarkıntılık yapılıyor 🤷🏻♀️ burada adam ile evlendiyse kafası rahat ayran gönüllü ise hayat zor 😅
115 Yorumla
Soran2 ayYani kendi sorunu benim degil bekar olan benim
- 2 ay
Aynen bu onun sorunu senin değil 😃
Soran2 ayDimi yani kendisi tek eşlilige soz verip evlenmis madem oyle ben evliyim deyip çekip gitsin kendileri yanasıyor 😂
- 2 ay
Şöyle söyleyeyim gizli kullanıcısın seni engelliyemiyorum sen beni engelle ki bir daha karşıma çıkma
Soran2 ayYok gerçekler bunlar
Soran2 ayAci geldi sanırım bunlari duymak
- 2 ay
Beni engellemektense hala yorum yapmayı tercih etmeniz gerçekten yılışık bir karakter olduğunuzu gösteriyor bu size son yorumumdur iyi günler diliyorum.
Soran2 ay@dbdbdhddh teşekkür ederim işlerine gelmiyor bazılarının gerçekleri duymak cunku. Evli olan kisi tek eslilige soz vermis kisidir. Tek esli kalmasi gerekir. Madem oule ben evliyim yanasma bana desinler gitsinler
Soran2 ay@dbdbdhddh bunu diyorum iste sayısı cok fazla lafta da derler ki karimi cok seviyorum felan. Sosyal medyada görsen ne mutlu dersin
Soran2 ay@dbdbdhddh neden oyleler bence heyecan ariyorlar
Soran2 ay@dbdbdhddh ama evli kadinlar da ayni diyorlar
Aldatma sayılanlar; bakma, konuşma, mesajlaşma, duygu besleme, takip etme. Gizliden yapılan her şey aldatmadır.
03 Yorumla
Soran2 ayAma ben bekarim
Soran2 ayFb olmaz mi
Bir erkek veya bir kadın evli biri ile yazışamaz. Yani yazışmadan kastım ne konuşacak ki, insan sevgisini tek bir kişide şekillendirir. Sevgi kıskanır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 ayElbette sayılır sana yapılmasını istemediğini bir başkasına yapma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki aldatma sayılır ne işin var evli barkli adamla? Evli bir adamın seninle ne işi var? Olan o masum eşe üzüldüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence evliler daha guvenilir. Sadece sonrasında uzulmemeniz için sizin isteğiniz ile onun verebildileceklerinin aynı olup olmadığını öğrenin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. henüz asdfdfb ama bu aldatmadır cünkü esine ayırması gereken zamanı sana harcıyor
02 Yorumla
Soran2 aySen bekar misn
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 2 ayEvlendiğinde eşinin başka kadınla konuşması sana ne hissettirir? Bunu düşünerek cevaplayabilirsin soruyu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. O yazışmayla kalmaz. Nıde da atatsın Şişli'de konuşursun görüntülü de konuşursun en son saplar sana geçer
00 Yorumla
2 ayVarsa babanı düşün bacım annen sen evde öyle dururken baban kalkmış ananı umursamadan başka kızla konuşuyor sence normal mi
00 Yorumla
2 ayAldatma tabi evli biriyle arkadaş olanın beyninden şüphe ederim aynı zamanda kadın erkek Arkadaş olmaz
00 Yorumla
2 aySıradan konuşma arzu yoksa tartışılır ama hertürlü yanlış
05 Yorumla
Soran2 ayArzu var ama arkadaşız
- 2 ay
O zaman aldatma
Soran2 ayBuluşup yaşasam mi
- 2 ay
Bizi ilgilendirmez sen niyetini bozmuşsun zaten sma önce boşan bence
Soran2 ayBen bekarim
2 ayBelki sana güvenip boşanacak bence hiç o topa girme boş ver
07 Yorumla
Soran2 ayarkadasiz
- 2 ay
Durduk yere konuşmadığına eminim yani sadece arkadaşlık için değildir
Soran2 ayYani seks konuşuyoruz
- 2 ay
İşte bunu ilerletmek isteyecek emin ol gözüne de çok güzel gelecek
- 2 ay
O yüzden o kadar bekar erkek varken boş ver evli erkekle o muhabbete hiç girme yuvası yıkılmasın
Soran2 ayHani basima bela ommaz diye dedim
- 2 ay
Niye bekarlar oluyor mu ki olacak olduğu zaman evli bekar fark etmiyor emin ol 25 yaşındayım o kadar ilişkim oldu kimseye de bela olmadım yani gidene gitme demedim
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
2 ayPsikolojik rahatlama ise masum yazisma ise belki olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sen niyeti bozmuşsun belli ula ne desek boş Allah ıslah etsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 2 ayNormal diyen kendi başına gelince dellenir fıkra bu kadar..
11 Yorumla- 2 ay
👏🏻
2 aySadece kelimesinden sonrasını okumadım. Haksızsın belli ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Konuşmanın sonrası buluşma oldugu için konuşmak bile yanlış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayİliskide soru isareti olusturan her sey yanlistir. Evet aldatmaya girer bu da
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayBu soruya hayir dersem iki gün sonra evli adamla yataktayiz sizce aldatmak mı sorusu gelir 😄🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
2 aySenin eşin bir kadınla muhatap olduğunda kabul edeceksen neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayİlerleyebiliyor, evli biriyle ilişkim oldu. Pişman değilim çok sevdik birbirimizi. Yanlış kesinlikle ama insan kapılabiliyor.
07 Yorumla
Soran2 aySen bekar miydin
Cevap sahibi2 ayEvet, hala bekarım.
Cevap sahibi2 ayEn iyisi her zaman bekar birini bulmak
Soran2 ayBen de 1 senedir yazisiyirum da bulussam bela alir miyim başıma
Cevap sahibi2 ayYani şöyle olur en fazla, duygular karşılıklı olmazsa bazı şeyler tek taraflı yaşanır, sen de bunu anlayınca bitirmek istersin.
Soran2 ayYa viz arkadas gibiyiz hani seks olur en fazla
Soran2 ayTabi
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Konuşma yanlış yerlere evrilebilir şeytana uyulabilir ama çok gec değil hiçbir şey için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
2 ayYani herkes her şey yapabilir fakat sen kendinden sorumlusudur. 😇
00 Yorumla kendinizi karşı tarafın eşinin yerine koyup cevabı çok basit bulabilirsiniz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayOnun seninle eşini aldatması oluyor doğrusu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 2 aySenin kocanla baskası konussa nasıl gorursun cevapla bakalım
00 Yorumla Benim düşüncem evli olsam konuşmak bile benim için aldatmak ama çoğu kişinin düşüncesi farklı olabilir ve günümüzde evli kadınlar daha değişik hepsi diyemem ama var
02 Yorumla
Soran2 ayTamam da burada dusunmesi gereken kisi evli olan insandır sonucta tek eslilige soz veriyor evlenirken
2 ayBence yanlış. Konuşmasan daha iyi. Boşanıcam filan diyorsa da bence inanma. O kişi konfor alanından vazgeçmez. Başkasını bul. Kendini bir belirsizliğe bırakma sana tavsiyem. Yine de senin kararın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayEvli adamla işin ne senin karisina bunu yapan sana neler yapmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayDeğildir. Burada yazanların çoğu bekar. Uyduruyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayTabiki de aldatmak 🫣 yani, insan evli biriyle yazismaz bile
03 Yorumla
Cevap sahibi2 ayOzmn insan Niye yazisiyor?
Gizli Üye(30-35)2 ayBekar güvenebileceğin hijyenik kafanın daha rahat olacağı birisi yokmu basina bela alma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aykocan aynısını yapsa ne hissedersin, bunu düşün kendin karar ver, çok kolay
10 YorumlaSen kaç yaşındasın o kaç yaşında normal şekildemi konuşuyorsunuz
02 Yorumla
Soran2 ayBen 28 o 43
Yanlış tabi sen evli olsan kocan ile birisi konuşsa hoşuna gidicek demekki
00 YorumlaBurdan biri ile tanıştım hata idi evli o bende evli ama harika idi belki yasak olduğu icin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadının düşmanı her zaman kadın olmuştur.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Yok canım kardeş kardeşe konuşmak o
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYanlış ve zaten evliliğinden ayrılmaz hani öule dese bile ayrılmaz farklı ilgi hoşuna gitmiştir ama eşini aldatıyor bence şu an ne konuştuğunuza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
2 aynormal sokakta denk gelıp konusmak gıbı nevar
02 Yorumla
Soran2 ayEvett cunku sen benimle konuşup sonra bir anda kaçtın ne hikmetse bir açıklama bile yapmadan hastayım deyip yok oldun hatırladın mi bilmem
- 2 ay
sanırım ulasılamıyodur.. oyuzden?
sonunda aldatmaya gidebilir şu an degil
03 Yorumla
Soran2 ayBen bekarim
Yok canım neden yanlış olsun devam devam😀
01 Yorumla
Soran2 ayCidden mi
Gizli Üye(36-45)2 ayBulusursunuz niyet var sende hatta seni becersede mutlu olursun dimi
02 Yorumla
Soran2 ayNiye ya
Cevap sahibi2 ayE konustuguna yazitigina gore istiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. evli biriyle niye yazışıyon
04 Yorumla
Soran2 ayArkadascz
Soran2 ayBuradan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayDeğil konuşmaktan ne olacak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
2 ayDemekki buluşmada olacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yanlış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayNe amaçla konuştuğuna göre değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayEvliliğin durumuna bağlı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
2 ayCevabını bildiğin soruyu sorman ilginç
01 Yorumla- 2 ay
Bekar olan seviyeli saygılı birilerinin nesli mi tükendi bence irtibatı kes derim ilerde bence sıkıntı yaşarsın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
2 ayAldatmak elbette
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
2 ayAldatma tabi niyetinde yatıyorsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u 2 ayİlerısı yanlıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayPeki sen evlisin eşin kızla bulusmadı ama yazıyor sen naparsın yakalarsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
2 ayBence yazışması bile aldatma
01 Yorumla- 2 ay
gerçek saçma deyılım mi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
2 ayBekarların suyumu çıktı
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler