Yanlış, kesinlikle doğru değil. Evli birinin bekara yazması “masum sohbet” bahanesiyle başlasa da sınır ihlalidir. Bir ilişkide sadakat sadece fiziksel değildir, duygusal sadakat de vardır. O yüzden bu durum ihanete giden ilk adımdır, hem saygısızlık hem de güvensizlik yaratır.
Bunu bende ciddi ciddi düşünüyorum.. kadın öyle bakmıyor olaya ama erkek muhakkak sevgili veya başka bir amaç olmadan bir kadınla arkadaşlık bile kurmaz mi acaba?
Kadın veya erkek olarak ayıramam bunu, heleki bu platform ile tanıştıktan sonra. Bence fark etmiyor. Kadın erkek ya da evli kadın ya da evli erkek arkadaş olamaz demiyorum ama bu gizli kapaklı sahte olarak yapılıyor ise her türlü art niyet aranır.
Ben arkadaşça yaklaşiyorum, amacim farkli, aramizda seviyesizce seyler yok vs vs. Bunlar kendi kendini nasil kandirabilirim dusuceleri belki oylr ancak biz inanmiyoruz
Bu konuda sınırlar çok kritik bence. Evli biriyle bekar biri arasında mesajlaşma eğer saf bir şekilde arkadaşlık niyeti taşıyorsa masum olabilir. Ama niyetin flört, gizli bir yakınlık veya duygusal bağ kurma hali taşıdığı an işin rengi değişir ve ihanet sinyalleri çalar. İhanet illa fiziksel olmak zorunda değil, duygusal bağlar da ciddi yaralar açabiliyor. Sen ne dersin, içgüdülerini dinleyip niyeti görmeyi başarır mısın?
Bizim çevremizde evli arkadaşlarımız var. Baynlar bizimşe sohbet etmesi ya da bizim onlarla sohbet etmemzi bir iletişim ötesine geçmez insanların bakış acısı kafa örümcek yapısı aşması gerekir