Eşinden habersiz başka bir karşı cinsle sosyal medyada normal şekilde sohbet eden birisi aldatmış sayılır mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aldatma sayılmaz ya bende konuşuyorum çünkü 🙈
Soran kişi kardeşim açıklaması şu bak ben evde eksik değilim çok şükür eşimle aram iyi muhabbeti hoş birisidir kendisini çokta severim. Ama bir olay yaşadım neyse bende saklı o sonra buraya yazdım bir bey yardımcı oldu çok şükür onunla konuştum rahatladım içime su serpti diyeyim. Arkadaşlığımız böyle devam etti konuşuyoruz hala ve görüştükte aynı zamanda. Ama onunla muhabbet etmeyi seviyorum iyi geliyor bana. Bu demek değil ki ben eşimi sevmiyorum. Hatta düşününce öğretmenim ben okulda da birçok erkek arkadaşımız var konuşup yazışıp yemeklere gidiyoruz. Sen içini ferah tut. Evde sana karşı ilgisi eksilmediği sürece eşini deneme ☺️
Bak başkalarıyla arkadaşlıklar kurarsın bundan eşinin de haberi olur ve onaylarsa buna kimse aldatma diyemez ama eğer en masumca arkadaşlığı bile eşinden saklayarak yapıyorsan bence bu aldatma sayılır
Yaptığımın doğru olduğunu zaten savunmuyorum. Erkek arkadaşlarımın çoğunu tanımaz orası ayrı bi mevzu çok kişi ile çalışıyoruz o da aynı şekilde. Bende onun birçok arkadaşını tanımam samimi olduklarımız hariç. Eşin belki bir sorun yaşıyor içinde ve bunu anlatacak kendini anlayacak karşı cinsten birini istiyor olabilir.
Hiçbir şekilde hak veremiyorum. Hâlâ bir umutla belki bana anlatacak diye bekliyorum.
Mümkün değil anlatamaz bekleme. Ve lütfen denemeyi bırak yoksa eşine karşı sevgin azalabilir
Bugüne kadar başkalarıyla da konuşmuş mudur diye düşünmeden de edemiyorum ve o ihtimali düşündükce de deliriyorum
Bazen çok kurcalamamak gerekiyor örnek ben bak çok kurcalayınca sen incinirsin bırak kurcalamayı ben bıraktım
Kurcalamasam bile kafamdan atamıyorum ki sürekli kendime dert ediyorum
Etme işte kendin de bunalırsın. Bırak eşini sınamayı yazma bir daha. Ve sakın sınadığını söyleme. Sana karşı güveni sarsılır. Bende deneyecektim eşimi sonra vazgeçtim. Ne gerek var böyle işlere valla bizlere yakışmıyor.
Haklısınız yazmayacağım artık ama kafamdan atmak zor olacak bu olayı
Özelden yaz bana ablan olarak iki söz söyleyeceğim☺️
Yazdım
Eşten gizli yapılan her şey aldatmaktir. Öğrense tepkisi ne olur? Üstelik bir de öğretmenim demişsiniz. Böyle dar bakış açısını belli edip mesleği ön plana cikarmayin kendinizle. Yazık
Geçerli bir sebep yoksa iş, gereklilik vs. aldatma sayılır. Duygusal, cinsel vs. bir paylaşım varsa aldatmadır.
Ben de konuşuyorum. aldatma bence yatarsan sayılır bu tarz selam sabah muhabbeti aldatma sayılmaz
Ama bunu eşinden gizli yapıyorsun öğrense kızacağı bir şey bu
Evet haklısın yanlış ama konuşmadan olmuyor
Neden olmuyor ki
Peki neden konuşmadan olmuyor? Eşinin sohbeti mi seni eğlendirmiyor?
Lütfen mantıklı bir cevap verin bunun gerekçesini öğrenmem gerek yani neden ihtiyaç duyuyorsunuz başkasıyla konuşmaya
Aldatmak yatinca mı oluyor? Ciddi misin?
Kocan da bi üst citaya taşısa. Kadınlarla buluşup gezse takılsa. Aldatmak yatinca oluyor dese tepkin ne olacak?
Ya eşini denemesen mi acaba 🙄
@Hayatgibibirsey sen yapmiyorsan aldatma değildir. Deve kuşu kafasını kuma sokmuş hesabı. Zeka fışkırıyor. Sıkışınca da engellemis 😛
Soran arkadaşa cevap veriyorum. ilgi eksikliğinden
Bak başta böyle olur. Zamanla daha da ilerisini istersin. Sana tavsiyem eşinle ciddi ciddi konuşarak çöz. Yoksa günü geldiğinde pişman olursun
Haklısın ilgi eksik olunca başka kapıda arıyorsunnn
YenidenmiYine sen merak etme ben kendimi biliyorum ilerisi olmadı olmaz
Ben uyardım. Günü gelince hatırlar ve keşke dersin de o saatten sonra hiçbir şeyi düzeltemezsin. Senin kararın buyur yaşa
Olmaz öyle bir şey. merak etme sen yatan bi tip değilim boşuna uyarma
Yatan tipler anasının karnında mı yatan tip oluyor? Ben sana şu an her şeyi yapıyorsun söylesin boylesin demiyorum. Her şey aşama aşama gider diyorum. Umarım haksız çıkarım
Kimseyle uzun süreli konuşma konuşmaya devam edeceksen bile. Alışkanlık kazanma
Konuştuklarımla hiçbir bağım istesem şu an hepsine engel atarım. Laf olsun diye konuşuyorum. aşk meşk yok yani
Zaten onu anladım. Ben yaptığın şey tamamen sıkıntı vs demiyorum. Yanlışlar aşama aşama gider. Ve fark ettiğinde sen eskisi gibi değilsindir. Karşına zeki ya da aşırı ilgi çekici biri çıkar uzatmak istersin arkadaşlığı. Zaafin varsa da zeki biri bunu kullanmasını bilir. Yapmam dediğin şeyleri öyle ince eleyip sık dokuyarak yaptırır ki inan çizgini geçtiğinin farkına bile varmazsin. Tekrar ediyorum şu an problemlisin demiyorum. Ve aldatan kadınların çok büyük çoğunluğu başta böyle başlar. Karşısına bir pc cikmayagorsun. burada olsun reel hayatta olsun pek çok aldatan kadınların senaryosu böyle başlıyor. Ben aldatacagim ya diyerek başlamıyor. Çoğunda anahtar kelime: ilgi eksikliği
Bu arada milletle konusmaktan sana dönemedik reis. Olay ne tam olarak? Eşin başka erkeklerle sosyal medyadan arkadaşlık mı kuruyor?
Şöyle özetliyeyim. Ben fake hesaptan yazdım bir bahaneyle ve öylece arkadaşlık kurduk. Yani evet başka erkekle konuşuyor ama o konuştuğu erkek aslında benim
Tuhaf 😅Yaşlarınız kaç?
25 22
Peki dümdüz arkadaş gibi mi konuşuyor? Yoksa sınırı bilmiyor mu? Evliyim dedi mı?
Normal arkadaş gibi hatta biraz daha soğuk konuşuyor ama zaten eşim ilk başlarda kendini ağırdan satan birisi
Evli olduğunu söyledi mı?
O konuya girmedik ama zaten sosyal medyada biosunda yazılı
Öyleyse o konuya gir. Ben de evliyim falan de. Sonra da aldatmak gibi şeyleri konuş nabzını yokla
Fazla uzatmak istemiyorum artık yazmayacağım olayları daha da kötüye götürmek istemiyorum
Öyleyse yazma ve uyar onu
Evlimisin
Evet
Ee aldattinmi
Ben değil ama eşim benden habersiz konuşuyor normal sohbet ediyor ama benden saklıyor
Nasıl öğrendin evliliğin nasıl
Evliliğimiz normal. Konuştuğu kişi benim. Fake hesaptan birşeyler bahane edip yazdım denemek için ve şimdi hergün konuşuyoruz arkadaş gibi ve sonra telefonuna baktığımda mesajları silmiş oluyor
Üzüldüm demekki evliliğin kotu seks nasıl
Herşeyimiz normal sıkıntı yok
Evet sayılır