sorsan aldatmıyorlar dösldösl

Durum şu ki Sadakatsızda Volkan karısı ola ola başkasıyla akonuştu konuştu en son kavgalar filan üst üste gelince karım bana iyi davranmıyor o kadın iyi davranıyor deyip kuyruğu kıstırıp kaçtı sonra noldu gitdi gördü ki yine aynı şey nereye kaçarsan kaç olmaz kendini de götürürsün. Sonra pişman karım daha iyiydi özlem filan artık olan olmuş evlilik bi kere sarsılmış.
O yüzden karşıyım erkekte kadında kimseyle özel konuşmamalı cilveleşmemeli en küçük boşlukta ona koşarsın bunca yıllık emek çöpe gider toparlayamazsın. O yüzden evlilik sadık kişilerin işi sadık olmayan mecbur değil evlenmesin. Biriyle evlenince diğerleriyle özelin olmaz mesafe girer arana kimseye yüz verme kimseden de yüz alma karakterli ol eşinin kıymetini bil. Yalnız kalmak istiyordunsa evlenmeseydin oyuncak deöil her kesle flört edip karını da evde ihtiyaç giderici olarak göresin ya da çocuk bakıcısı. Evlenmek birbirine adamaktır her şeyiyle kendini.
Aldatma sadece cinsellik midir? Bana göre hayır tabiki.. Aşk sadece yalnız bir kavram değil ki, aşkı oluşturanlar içinde sevgi, saygı, sadakat gelmiyor mu? Bana göre başka bir karşı cinse, başka gözle (tabirimce) bakmak bile aldatmaya girer. Önce göz görür sonra ister sonra çoğu insanın değimiyle asıl aldatma olur. Ben kıskanç bir insanım, böyle bir şey öğrendiğim üzere bitiririm o ilişkiyi çünkü o ilişkide sadakat yoktur. Nerden biliniyor sadece cilveyle kalıncağı.. Bunun affı bile olmaz, büyük konuşmayayım ama bir yapan bir daha yapar. Hatta evli olmaya gerek mi var bunun için.. Sevgilim aşamasında bile geçerli bu.
Evet o kadar ben gibi yazmışsınız ki 👏🏻👏🏻👏🏻ama Şu an 17 senelik evliyim eşimi çok seviyorum yurtdışında numaralar ile mesajlaşmış ve benden para koparmaya çalışıyordu ne kadar ileri gideceğini öğrenmek için yaptım diyor içim çok büyük aci ihanet öfke ile dolu şimdi ne yapacağım
İş atmosferinde ben de çalışıyorum, evli de değilim, fakat bu boyutta olmuyor, o şirket ve çalışan insanlar bana kalırsa çok rahat bu konuda... Prensip meselesi, benimde kaç yıllık arkadaşlarım var, hatta samimi olduklarım da var insan olarak, kadın arkadaşlarım, ancak ismiyle dahi hitap etmiyorum.
Bu biraz kendini bilmek ve bir çizgi çekmek ile ilgili.
Cevap
80Cevap
Evli bir erkek yazışarak bile olsa başka bir kadının ruhunu sözleriyle okşuyorsa aldatiyordur. İhanet sadece temas ile gerçekleşmez ve bana göre en ağır ihanet dokunmadan yapılandır ( duygu ile olan ihanet)
Yahu evli insanın kadınından/erkeğinden başka arkadaşa ne ihtiyacı var?
Kadının en fazla 3 kadın erkeğin de en fazla 3 erkek arkadaşı olur yeterli kadının erkek arkadaşa ne ihtiyacı var?
Erkeğin kadın arkadaşa ne ihtiyacı var?
O arkadaşlık da arkadaşlık değildir bence.
İş arkadaşlığı olur anlarım tabii onda da bir mesafe olmalı onun dışında kocişin kadın bir arkadaşı olamaz. Benim de erkek.
Heh soruya gelelim sohbet konuşma şu flört dediğiniz seviyedeyse aldatmadır.
Gereken konular konuşulduktan sonra konuşma sonlandırılmalı.
Ya bugün Ahmet/merve beni çok üzdü, hiç mutlu etmedi diye yazılmaz mesela konu başka yerlere gider Allah muhafaza..
Erkekler hemcinslerini biliyor söylemeseler bile düşünceleri iyi değildir. Yok öyle değildir diyorlarsa da öyle olmayan erkeğin de konuşmak için bir kadın arkadaşı yoktur, karşıdır.
Başka açıklaması olamaz.
Bırak evliliği sevgili hatta flörtüm bile olsa kabul etmem. O kadar geniş değiliz
Evli insanlar da karşı cinsten biriyle iş dolayısıyla ya da başka sebeplerden mesajlaşabilir ama flört etmek, macera aramak ihanete girer elbette.
Aldatmak düşünceyle başlar..
düşünce de varsa başka birisi
bence aldatıyor demektir... düşünmek yapmayı sağlıyor zira..
Herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir elbet , evlenince de bu arkadaşlıklarımız devam edebilir. Olay belirli bir çizgiyi aşmadan arkadaşlığı sürdürmek. Eğer bu çizgi aşılırsa elbette aldatmaya girer.
.
Kesinlikle aldatma fiziksel ve düşünsel olur.
Birini hayal etmeniz, düşünmeniz eşininizin ( partnerinizin ) ardından onunla bir an evvel konuşmak görüşmek istemeniz kesinlikle aldatmadır.
.
Kız bana yürüyor bende cvp vermesem olmaz. o gün rahat uyuyamam. normal yani... gorusme aldatmadır.15 20 kişiyle konuşma aldatma sayılmaz. kizin biri bana öyle demişti görüştüğüm yok konuştuğum 15 kişi demişti eyii bre dedim.
Flörtken bile başkalarıyla samimi mesajlaşmalar aldatmadır bana göre. Evli insanları başka kişilerle mesajlaşması tabi ki ihanete girer.
Bence çok yanlış ya bekar hayatını seçiceksin dost hayatı devam ediceksin ya da evlendiysen eşine sadık olacaksın hele bir de çocuğun varsa işte vahim.
Sayılmaz mı canım. Böyle yapan karaktersizleri anlamıyorum. Ne güzel evlenmişsiniz sevdiğiniz biriyle diyelim. Ne diye başkasıyla konuşur da ilişkinizi tehlikeye atarsınız...
Yalnız iken nefes alması ya da başkasına doğru nefesini salması bile ihanettir.
Bide şey var bak kuzenleriyle yazışanlar onlar tam tam bir ahlaksız, edepsizler.
Bir insanın hayatında biri varken aklının başkasına gitmesi her türlü durumda aldatmaktır. İlla ten tene olmalarına gerek yok.
Yok canim ne aldatması yazsın istediğine nolcak ki
Cinayet sebebi bence bu
Töre bunu emreder djdjd
Aldatmak sadece cinsel olarak olan bir şey değildir ortada duygu suistimali varsa bu da aldatma sayılıe
Herkes. erkeklere abanmista bana evli kadın Instagramdan nude resimlerini bile atardı 😁😁 kim suçlu Acabag 😁
Mesajlasmanin icerigi onemli flort sevgili gibi ise evet sayilir
Aldatmalar, rhsal, bedensel e cinseldir. En güzel soru şudur, o yaparsa ne hissedersin :)
mesajlaşma içeriğine bağlı iş olaraksa sorun olmaz arkadaş olaraksa sorun olmaz ama tabi her türlü eşinin bilmesi de şart ne olur ne olmaz diye
Aldatma tabi ki de sayılır. Gerçekten anlamıyorum, eşin varken karşı taraf ile mesajlaşma nedir ya? Azıcık sadık kalmayı deneseler keşke.
Bu tamamen niyetle ilgili bir konu bence. Art niyet yoksa aldatma sayılmaz ama tabi flört eder gibi mesajlaşma olmamalı
Bu şekilde olan girer flört etmese bile ilgi duymaya başlar gebertirim ya da bilemiyorum sessiz sedasızda gidebilirim
Hayat kim ne halt yiyorsa yesin tabiki her erkek aranır ama önemli olan bayan yüz vermese istemese hiç bilir cacık olmaz
Mesafeliyse ve nasıl konuşulmasını bilen birisiyse sorun olmaz ama flört eder şekilde konuşuyorsa tabiki aldatmaya girer.
Şimdiki evli kadınların çoğu öyle kadınlar aşmış kendini boşa demiyorum
Aman bu evlilerin de aldatma fantezisinden gına geldi bana.
Sorsan aldatmıyorlar, eşine çok sadıklar, çok seviyorlar.. bu hikayeleri çok duyduk. Gördük de.
Nasıl mesajlaştığına bağlı dicem de onlara göre aldatma değil bu ashdqwdghjas
Boyle bir sey tabiki aldatmaya girer Allah kahretsin onlari
içeriğe bağlı değişir yani her mesaj aldatma denemez

Yok ya ne sayılması sayilmazki
Arkadaşca ise sorun olmaz ama dediğin gibiyse evet aldatmadır.
Sayılır illa real olarak seks gerekmez aldatmak için
Bu genişlik Konya ovasında yok valla. Tabi ki sayılır, bu arada bu sitede de çok rastlıyorum buna.
Sorsak sadece arkadaşlar.
Resimdeki gibi ise sayılmaz sadece koklaşıyor lar ha ha ha..
Erkek olarak yazıyorum. Kadını doyurmuyorsa, yazar.
Detaydaki gibiyse sayılır. Adam gibi mesajlaşıyorsa sayılmaz bu da ne ve niye konuştukarına bağlı.
Kesinlikle aldatmaya girer düşünmesi
bile kötü...
Arkadaşı olması bile saçma bu ne genişlik arkadaş toplum iyice cozuttu
Ha telefondan ha yüz yüze konuştun ikiside ayni kapıya çıkar.
Niyet önemli aslında ve iş görüşmeleri yapılabilir. Onun dışında tabiki doğru değil ve aldatma olur
evet ayrıca sevgililikte de aldatma sayılır başkası ile mesajlaşmak
Sayılır tabikide evliyse oturcak eşiyle çocuklarıyla ilgilencek elinde 7,24 telefonla gezmicek
Aldatma sayılır. Sadece yaparken dikkatli olun yakalanmayın.
Aldatmanın alasıdır hem de, bugün mesajla aldatan yarın fırsat bulunca reelde de aldatır
Öyle emoj, kalpli öpücüklüyse düşündürücü düşündürücü ama.
Hiç hoş bi durum değil... öyle bi eş istemem bana saygısı olmalı...
Sayılır şekerim aynı yatağa girmeleri gerekmiyor o da bir aldatma biçimidir
Yok yauuu sonuç da fuckbody diye bişey var..
Alo...
Alo..
Saat 2 şipşakotel oda 3169
Orda olacağım..
ya da telefonu bir den yere çarparsın... Hepsi senin yüzünde n
Tam aldatmasi icin yatagami atmasi gerekirdi? Tabikide aldatma bu.
Kişiye göre değişir. Herkesin kıskançlık ölçeği farklı. Ben eşimin başkalarıyla cinsellik yaşamasını bile kabul ederim. Herkesin limiti farklı yani.
Yakalanırsan aldatmış sayılırsın, yakalanmazsan bir şey olmaz:)
Sevgiliyle olan işe Allah karışır mı:)
Diğer kadına verilen zevk, sevap sağlamıyor mu:)
Çok zaman var, sabredemiyorum:)
Güzel kardeşim tabi ki çok büyük günah bu flört yapmaya girer sadece konuşmak olsa bile bel ki de o kişi seni Zinaya sürükleyecek hemen yazışmayı bırak yılların hocası konuşuyor
hayır o insanlar seferi sayılıyor. sonra oruçlarını kaza edebilirler :) :)
Tabiki ne amaçla mesaj şaşır evli kadın başka erkeklerle düzeyli ilişkimi6kanka mı hepsi hikaye yatmak için
Helal olsun kızlara hepsi karsı. Erkek ler çok genişlemiş
Başlı başına tam anlamıyla aldatmadır.
Sorun adamda değil kadınlar adamı yoldan çıkarmak için çok uğraşır. Evli de olsa uğraşırlar
bırak evliliği sevgilin olsa bile aldatmaya girer bu :D
Bu yazdığın mesaja göre değişir. Muhabbet edersen sorun yok da ayıp şeyler yazıp da yazdıklarınla zevk aliyorsan bu aldatmadir
iş veya duygusal bir konu ise durum farklıdır ama oynaşmak tabiki de aldatmaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?