1 hafta kdr eskilerdn konuşup kendi hayatıyla ilgli ben kendi hayatımla ilgli sohbet edip bi sure sonra konusmayi kestik
Aldatma Sayılır
Aldatma Sayılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 hafta kdr eskilerdn konuşup kendi hayatıyla ilgli ben kendi hayatımla ilgli sohbet edip bi sure sonra konusmayi kestik
Aldatma sayılmaz ama evliykende bunu yapıyor olman ve de eşinden gizli çok kötü bir durum eğer eşini sevmiyorsan onu bu şekilde idare etmen çok yanlış. Sevgili olsan belki bu durumu anlardım duygu karışımı yaşıyor olabilirdin ama sen evlisin ve bir yuvan var her ne kadar aldatma sayılmasa bile şu an ki durumun bence yaptığın yanlış..
Eşin açısından bakınca bu tabii ki sorun olur. İçinde hep bir kurt olur, anlıyorum.
Senin ne konuştuğuna göre yanıtı değişir. Normal konuştuk diyorsun. Bu aldatma bence sayılmaz. İnsanlar ayrıldı diye illa kanlı bıçaklı mı olmalı? Bence hayır. Ona sevdiğini dersin, geçmiş açılır ve imalı imalı konuşursun. Aldatmış olursun. Cinsel yollu ilişkide bulunursun. Aldatmış olursun. Bunların hiçbirini yapmamış olduğuna göre aldatmış olmuyorsun. Ha karşı cins bir arkadaşın ile sohbet ettin ha eski sevgilinle yoksa.
Aldatma sayılmaz bence. Ama eşimin böyle bir şey yapmasını istemezdim. Çok kırıcı çünkü.
Biliyorum :((
Eşin bilmiyorsa bence ona söyle yoksa senin için içini yiyecek gibi duruyor
Öyle hissettim
Evet aynen öyle unutmaya çalışıyorum yaptgm şeyi. Ama nasıl sylerim bilmiyorm yani bana güvenmez sonra
bir daha yapmayacaksan söylemene gerek yok kapanmış bitmiş. ama tekrar mesajlaşırsanız o zaman söylersin artık o kadar da değil bu konuyu oturup konuşursunuz. ama şu an söylemene gerek yok.
Aynen sağol yorumun için
Benim vicdanım rahat etmez ben söylerdim. Ama sen eşini daha iyi tanırsın tepkisini sen bilirsin ona göre hareket edersin. Sonuçta evlilik hassas bir yer
sende sağol.
Evet sende haklısın bilmiyorm yani ilişki tarzı bisy yasamadigim için rahat ama yinede eski sevglmle konsutugum için vicdanen rahat değilim artık blmiyorm yani öyle
Sıkma canını bi daha da konuşma bence
eğer bir daha görüşmeyeceksen kapat gitsin bir şey olmaz durduk yerde adam işkillenmesin içine kurt düşmesin. ama eğer mesajlaşma devam edecekse hâlâ bir süre sonra hâl ve hareketlerinde şüphelenir zaten o zaman söylersin eski bir arkadaşım dersin önce kimmiş bu erkek mi derse evet erkek dersin falan filan. ama adamla da bir daha görüşme o konuda kapanmış gitmiş boş ver
Yok aylardır konusmuyorm zaten. Onnla konustugum hesabı falan kapattim
tamam o zaman unut gitsin. sen bile unut bu olayı kapansın gitsin konu.
@serafettinkansiz bende öyle düşündüm yani kurt dusurmeyim dediğn gibi. Zaten hareketlerim degisir anlar yani.. o konuştuğum eski sevgilim bekar kismeye sylemezse söyleyecek biri değilde yani neblym işte
@serafettinkansiz tamam ins
kimseye söylemez yaa o kadar da değil. eşinin onu öldürmesinden falan korkar rahat ol. birine söylese bile eşine kadar gelmez bu olay. en son kocalar duyar. sizinkini duymaz bile.
@serafettinkansiz dimi bencede yani cesaret edip byle bisy yapamaz herlde ama o beni de düşünür yani bana bisy yaparlarsa diye sevgliykende ailem istemedigi içi. Gizli konsuyorduk kismeye sylemezdi. Ama ne blym iste aklmda geçti bı bu olaydn snra sylermi diue
yok yok hiçbir şey olmaz hiç panik yapma unut gitsin. kapanmış o konu bir daha açılmaz o defterler boş ver
@serafettinkansiz ya çok sağol ya gerçekten Allah razı olsn yani dinledigin için
sende sağol 🙏
Eşine çok büyük bir saygısızlık yapmışsın, kısa süreli bile olsa yazışman onu kandırmış olman demek.
Ayni şeyi onun yaptığını düşün birde, ortalığı ayağa kaldırırdın değil mi? Hatta öğrendiğinde burada bununla ilgili soru sorardın büyük ihtimalle.
Evet doğru
Geri dönüşü yokmu bu işin
Geri dönüşü kendi vicdanında, normalde kimseye yorum yapmak düşmez, eminim şu an psikolojin normal değil, buraya bu soruyu büyük ihtimalle kendini rahatlatmak için sordun tahmin ediyorum. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındaki insana da yapma, eşin öğrenirse büyük ihtimalle aranız bir daha iyi olmayabilir, hatta boşanmak bile isteyebilir, şahsen ben olsam direkt boşanmak isterdim.
İyi
Cevap
16Cevap
Eşine söylemediğin her şey aldatma sayılmaz, ama söyleyemeyeceğin her şey aldatmadır. Aldatmanın tanımı bu zaten, bir şeyler yapıyorsun, ama yapmamış gibi davranıyorsun. Karşımdaki kişiye gitsek sorsak karın eski sevgilisiyle konuşuyor mu diye hayır öyle şey olur mu diyecek, halbuki konuşuyorsun. Yani bu kişi aldatılıyor.
Ya öyle deme konuşmaya devam etmiyorm kısa bı süre konsuuldu tamam yanlıştı ama
Bak şöyle ki artık sevgili değilsiniz diye geçmişi boşverip 2 yabancı olmuyorsunuz bazen insanlar oturup konuşabilirler 2 tarafta sevgi bittiyse geriye arkadaşlık kalabilir
Mesela adam bir gün çıkıp kocana biz eskiden sevgiliydik ama şimdi arkadaşız arada sohbet ediyoruz dese kocan ne der?
@waitaminute ne mi der benim jcjn çok kötü şeyler olur.
Neyse zarı attın artık, hayırlısı.
Sayılır mı sayılmaz mı bilemem ama açıkçası beni rahatsız ederdi
Eski sevgiliden arkadaş , kanka, dost normal insan hiçbir şey olmaz ondan. Bence doğru değil aldatmak sayardım ben. Ayrıca eşimin eski sevgilisini unutamadığını da var sayardım ve gözümde biterdi.
Aldatma sayılmaz normal konuşma. Ama ben şahsen istemem kocamın eski sevgilisiyle konuşmasını. O yüzden bende konuşmam. Doğru değil
Ben de yaşadım bu durumu, problem yok... Gayet medeni bir şey.
Ya siz iyimisiniz öyle birsey yapılırmı bu soru bile saçma tabiki aldatma sayılır
Aynısını kocan yapsa ne yapardın? Bu soruya cevabın, kendi soruna da cevap verecektir.
Bence eşine söyledikten sonra Bi sıkıntı yok iki medeni insan olarak senşn hayatında ne değişti sen naptın ben naptın ben evlendim çoluk çocuk vs falan bence normal ama bana yapılsa normal olduğunu düşünsem bile kırılırdım orası ayrı tabi
Aynen bnecde yani kötü bı durum. Ya öyle eskilerden konuşuldu yani sonra o da rahatsız olduki benden uzaklaştı bende yazmadım o şekilde görüşmedik daha fazla
Hoş haraket değil. Aynı şeyi karşı taraf yapsa ne jiss edersin? Biraz empati lazım
Aldatmak sayılmaz bence ama sonunda aldatmaya da gidebilir. Doğru değil. İnsan bu beşer şaşar
Tabi devam etse gidebilir
Boşanma sebebi, düpedüz aldatma, böyle ise evlenmeyin kimseyi de kandırmayın
yok canım et ete değmeden bişi olmaz hatta mahalle ilçe şehirdeki herkesle sohbet edebilirsin
Hayır bence. Çünkü bir şekilde karşılaşılıyor, herkes kendi yolunu çizmiş. Düşman olmaya gerek yok.
Sayılmaz ama doğru bi davranış değil
Evet haklisn
karşı taraf sana bunu yapsa ne hissedersin bide evlisiniz sizin yüzünüzden insanlar aşka sevgiye evliliğe inanmıyor
Aldatma sayılmaz diyenlerin hepsi buna benzer şeyler yapmış. Bu aldatmaktır.
Yani rahatsız edici bir durum hoş olmayan bir şey
peki eşin mesajlaşsa ismi değişik oluyor adam olana yakışmaz
Madem eski sevgilinle konuscaktin unutamiyorsun niye evlendin saxma soru sormayin
Sakın yapma ben Zor kurtuldum
Nasıl yani zor kurtuldum derken
Hani aklına gelir sürekli
İçine boşalmiyorsa aldatma sayılmaz
saçmalık, etik değil!!
Hayır sayılmaz. Direk aldatma çünkü.
Hayır ya ne münasebet olur mu öyle şey?
Doğru değil
Kesinlikle evet. Aldatmak sayilir
Etik değil
Evet byle bişey yapmak diymi
Evet bırak duyulmadan
Bıraktım yok duyulmaz ins ya bilmiyorm yani o da kimseye sylemez herld e
Söylemez evlisin sonuçta
Kim kesti
Erkek kesti snra bnde kestim
sadece normal sohbetmi
Evet eskilerden bı iki konuştuk onn disinda o kendi hayatını anlattı işte şun görüştüm bnla görüştüm falan
hmmm sende anlattınmı hayatını
Bı kaç bisy anlattm işte öyle cinsel konuşma flan olmadı yani ama yinede pişman oldum
hmmm tekrarlamak istemiyosun galiba kaç senelik evlisin
Eevt istemiyorm bı şekilde haberi olmaz inş eski svgilim duyurmzsa söylemez diye dusunuyorm ama. 7 yil
hmmm baya olmuş o seninle illaki sohbet etmeye çalışıcaktır bence
Yok sanmam en son şu şekilde oldu arada bı sohbet ediyorduk kendisi konsuurken işim var ya da başka baahnelerle cvp vermiyordu en son bende konuştuğum sosyal medyayı kapatacağımi syledim sana hayatında hayrlı kısmetler yazdım ondn snra o da cevap vermedi bende yazmadım aylar oldu konuşmadık yani yazacahini sanmam bu yazdgima bile cvp vermeis çünkü
yazsa sohbet ediceksin sanki biraz öyle hissetiriyosun
Yok ya niye öyle düşündün ki
bilmem sohbetti sarabilir
Yok. Peki sen böyle bişey yaşasan bunu duyururmuydun duyulsun istermiydin erkek bekar kadın evli
istemezdim galiba benimde hiisetiğim bağzı farklı durumlar var aslında
iki senelik evliyim hep eşimin arkadaşlarıyla sohbet etmek istiyorum evli olanlarla
Yooo neden sayılsın ki. Evine yemeğe falan çağır
Ne amaçla yazıştığınıza bağlı
Sayılır
Bence evet
Sayılır bence
sayılır
Sayılır
Evet aldatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?