Sevgiliniz sizden veya kızınız sevgilisinden evlenmeden hamile kalsa ne tepki verirsiniz?
12 gü
Sevgiliniz sizden veya kızınız sevgilisinden evlenmeden hamile kalsa ne tepki verirsiniz?
Cevap
15Cevap
Sevgilim benden kalsa aldırır terk ederim. Kızım yapsa o toprağa ben hapse.
Oha o derece mi
Evet. Ne sandın ma. L.
Evlensen bile zaten en fazla kaç yıl sürüyor ki a. kodum kağıtüstü evliliği?😏 Max 3-5 sene...
İnsan ömrü kaç yıl?
Doğru değil elbette
Sonradan evlenilirse sorun olmaz
Kişi kendinden bilir işi
Anlamadım
boş ver cano 🤣
kalmasın gerek yok :)
Bana pek dogru gelmiyor hoş değil
öyle
Var neden
Kuzen
Kendisi çok fazla m*l
benden birkaç yaş büyük, ben bile daha dikkatli olurdum
yani yaşım kendisinden genç o açıdan söyledim
Evlilik dışı cinselliğe karşıyım
Yapan biri olsam
25
yanlış
Kötü olur
Orisubu
Sorum yok bence ama evlilik olmalı
Sen mi kaldın
Yok kuzenim
Sıkıntı
Yengem evden kovdu
Yaşı kaç. Kapalı mı
Hayır. 25
Kondom kullansaymışlar ya içine neden boşaltıyor madem
canım kendisi maalesef madem bir b. k yiyorsunuz önleminizi de alın bir zahmet, kıyamet koptu zaten yengem sevgilisinden nefret ediyor kopuk serseri bir tip. Çocuğu aldır daha için bile yok, evli değilsiniz dedi, o da hayır ben istiyorum ve seviyorum, evlatlıktan reddetsen de aldırmam dedi o da kovdu
A alak neden canım oldu 😂
S
Vay aw. Bizim tc kızları seviyor böyle serseri keko sero kavgaci dovuscu tiplerini naparsin. Bunları domalmadan önce düşünecekti madem bu kadar her şeyi umursamıyorsun falan direkt baştan evlenip yapsaydınız ya sanki bi gösteriş gibi olmuş bu bak yaptım ve arkasındayım sizin dediğinizi de takmıyorum gibisinden.
Site işte
Katılıyorum neyse beni ilgilendirmez. Bu arada benim öz kuzenim değil (biraz karışık) ve tc kızı değil kanka, yabancı kuzenim ahah
He öyle mi başka nerenin kızları seviyormuş la böylelerini kötü örnek oldunuz bak hep nerelisiniz ki siz hshsa. Ilgindirmez demişsin de buraya gelip sormuşsun sjdh
özelden yazsam?
Evet şu an ne yapacağı beni ilgilendirmiyor ama dün tüm gün ailece bu konuyu konuştuk, ve ben site bu konu hakkında ne düşünüyor onu merak ettim
Olur yaz
gizlisin
Oylemiyim
Yanlış
kişiye göre
Evlen derdim
Son derece yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu konu gerçekten hassas ve çok kişisel bir durum! 🥺 Bence önemli olan her koşulda sevgiyle ve destekle yaklaşmak. Eğer böyle bir durum yaşasaydım veya canım bir arkadaşım yaşasaydı, ilk tepkim yargılamak yerine koşulsuz sevgi ve destek olurdu. ❤️ Sadece nasıl en iyi şekilde yanında durabileceğimi düşünürdüm. Hayat sürprizlerle dolu, değil mi? Önemli olan o bebeğin sağlıklı ve mutlu bir ortamda büyümesi için ne gerekiyorsa yapmak. Sen bu konuda ne hissediyorsun, merak ettim? 🥰