Merhaba, ben evlilik dışı hamile kalmak ve çocuk doğurmak istiyorum. Genleri iyi bir adamla görüşüp çocuk doğurmayı düşünüyorum ama adam babalık vs yapmayacak, hatta çocuğum babasının kim olduğunu da bilmeyecek. Böyle durumlarda çocuğun kimlikte soyadını ben veriyorum değil mi? Babasının olduğu yerde ne yazıyor böyle olursa?
Not: Babasız çocuk mu yetiştirilir diye laf atanlar olacaktır, onlar için diyorun ki: Gayet de yetiştirilir. Ben 2 yaşındayken babam ölmüş, babasız büyüdüm hiç de yokluğunu çekmedim. Psikolojim de sağlam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence yapmayın
kendine sunu sor, sen okadar guclu musun? ben babasiz cocuk buyuttum, suanda 12 yasinda. Sen annenle bir daha konus, bakalim o neler cekmos seni buyuturken. Hayat toz pembe degil
Annem varlıklı bir kadın, ben de öyleyim. Maddi açıdan rahatım :)
muhtemelen o sebeple rahat icinde buyudun. Benim kardes yok, anne yasli , kalakaldim. Cocuguma bakarken bile annem eziyet etti, bakmak istemedi. Cok zorluklar cektim, bir yandan dul yaftasi yedim, hic bir yere sıgamadim. Neyse, senin ailen zenginse ve sen gucluysen senin bilecegin is.
Hayat maddi açıdan zorluk çekenlere zor. Eğer maddi durumum iyi olmasaydı ben de çocuk yapmayı düşünmezdim ama çocuğum zaten iyi şartlar altında büyüyeceği için problem olacağını sanmıyorum. Bir de evlilikle uğraşamam ya, evlilik cidden çok yorucu
Kıbrısta bunu ve cok daha fazlasını yapiyorlar sanırım bi araştır istersen.
Başkasıyla birlikte olmana gerek yok bunun için dondurulmuş sperm var onunla da hamile kalabiliyorsun
Ama adamın genleri iyi olmalı, dondurulmuş spermden nasıl anlıcam ki
yani caresız degil ismını sölersin yazarlar
Karekter olarak düzgün birini bul
Peki öyle birisini nasıl bulacaksın
Psikolojin sağlam olsaydı buna normal demezdim
Ne alaka
Biraz düşün
Neyi düşüneyim? Çocuk illa babalı mı büyüyecek? Nice babasız yetişen çocuk var hiç de problem yok. Açıkla da bilelim
Kendi seçimin, kendi hayatın.
Sanada Allah akıl fikir versin
Niyeee
Çok önemi yok sana yazan birine ver
Olur
Yaş kaç senin
Okur kabul 😂