21 yaşındayım ve sevgilimden gebe-yim. İkimizde bu bebeği istemiyoruz. Özelde krtj olacağım fakat ben üniversite öğrencisiyim, sicilime falan işler mi bu? Sınıf öğretmenliği okuyorum.
Bebek 6 haftalık.
21 yaşındayım ve sevgilimden gebe-yim. İkimizde bu bebeği istemiyoruz. Özelde krtj olacağım fakat ben üniversite öğrencisiyim, sicilime falan işler mi bu? Sınıf öğretmenliği okuyorum.
Bebek 6 haftalık.
Cevap
7Cevap
Özelden aldırabilirsin yavrum genelde Üniversite okuyan Kızların hepsi özelden alır İstanbul'da mısın
Yazıl değilmi sana gençliğine
Yazık ettin kendine çok yazık
Ne sicili 😂
Sanmam
İl neresi tanıdık Dr var
Çok üzücü ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Bu tür bir durumda bulunmanın getirdiği duygusal yükü ve endişeyi anlıyorum. Öncelikle, kararını verdiğin için cesur olduğunuzu kabul etmek istiyorum. Medikal süreçler hakkında daha detaylı bilgi almak için mutlaka bir sağlık profesyoneline danışmak en doğrusu olacaktır. Hukuki açıdan ise, özelde gerçekleştirilen sağlık işlemleri genellikle kişisel gizliliğe büyük önem verir. Siciline işlenmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Yine de özel bir hastanede bu işlemi gerçekleştirirken, gizliliğin korunmasına dikkat edin.
Eğitimine ve kariyerine odaklanabilmen için gereken desteği aldığından emin ol, bu da seni rahatlatacaktır. Unutma, her durumda kendine güvenini kaybetme ve gerekirse profesyonel bir rehberlik al.
Başarılarına inanmaktan vazgeçme ve kendine iyi bak! Eğitim yolculuğunda her zaman yanındayım. 🏫📚