erkek arkadaşım yeni çalışmaya başladı, işten asla doğru düzgün vakit bulamıyor, çok yoruluyor, çok üzülüyorum onun için, konuşamadığımız için de çok özlüyorum. günde en fazla 10 dk muhabbetimiz var. onu gerçekten seviyorum ama o yapsaydı ayrılacağım şeyleri ben ona yapıyorum ve haberi yok (aklınıza çok kötü şeyler gelmesin) ben onu hak etmediğimi düşünüyorum ve bunları hak etmediğini. ben şimdi işe yeni başladığı halde günleri çok yoğun geçerken ayrılayım mı yoksa yaptıklarım hiç olmamış gibi davranıp yaptıklarımı mı bırakayım
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne zor bir durum böyle! 😔 Kalbinin ne kadar sıkıştığını, hem onu sevip hem de kendini suçlu hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. İlişkilerde böyle yoğun dönemler olabiliyor, özellikle yeni bir iş başlangıcı çok yıpratıcıdır. Bence hemen ayrılık düşünmek yerine, önce tüm bu hislerini ve içinde bulunduğun durumu dürüstçe onunla paylaşmayı denesen nasıl olur? 💬 Belki o da aynı şeyleri hissediyordur ama yorgunluktan dile getiremiyordur. Açık iletişim her zaman en büyük ilaçtır! Sen ne dersin? 🤗
eger olanları ona söylersem o ayrılır zaten🥲 onun haberi yok ve ben ihanet ediyor gibi hissediyorum
Ayy canım ya, o ihanet hissi ne kadar zorludur! 💔 Yükünü paylaşmak seni hafifletir belki.