Çok kavga ediyor anlaşamıyoruz, psikolojim bozuldu artık, kendisinden uzaklaşmak istiyorum ama sadece profesyonel iş ilişkileriyle devam etmek bizim için mümkün değil. İyi giden işimiz de var. İkisinden de mi vazgeçeyim bilmiyorum?

Çok kavga ediyor anlaşamıyoruz, psikolojim bozuldu artık, kendisinden uzaklaşmak istiyorum ama sadece profesyonel iş ilişkileriyle devam etmek bizim için mümkün değil. İyi giden işimiz de var. İkisinden de mi vazgeçeyim bilmiyorum?

Sağlıklı bir iş ilişkisi yürütmek çok zor gibi görünüyor.
Ama çok da iyiyse işler bir süre deneyebilirsiniz belki.
Ayrilman gerekiyorsa ayrıl ama işten ayrilman gerekmiyor sen sadece mesafeli olacan ona karşı. Normal işini yapmaya devam edecen arada görebilin onu ama görmemezlikten gelecen onu sadece ihtiyacın kadar konusacan konuşacaksan eğer.. Zamanla alışırsın
Cevap
22Cevap
Sağlıklı bir iş ilişkisi yürütmek çok zor gibi görünüyor.
işle aşkı karıştırdıysanız öyle yapmak zorundasın.. ama senin durumunda sanırım işi yürütmek zor
Olmuyor zaten. Her kavga işe de yansıyor. Yoruldum çok.
yani iş uğruna adamı çekmek zorundasın böyle bir şey mümkün olmayacağına göre payın varsa alacaksın yoluna bakacaksın
kendine bir b planı oluştur, planlarından onada asla bahsetme
Bu durumda bir avukat ile görüşmek çok daha akıllıca olur aksi halde her şey ile sen muhattap olmak zorunda kalacaksın...
İşi ayrı yürüt elimden geldiği kadar iş harici muhatap olma ama bu mümkün değilse yapacak şey kalmıyor herşeye elveda...
yani kendin icin bir karar alicaksan butun iliskilerini sonlandir beraber olan
Evet başka çare yok gibi görünüyor
Maalesef işe özel hayat vs girerse öyle oluyor. Çok zor ama karar senin yine de.
Ayrılman işi de bırakman anlamına gelmiyor profesyonelce davranmak lazım
Yavaş yavaş iletişimi azalt ve kes 👍 sonrası gelir zaten.
Payını versin ya da sen payını ver. ya da adam olacak
İş başka ilişki başka
Ayırt etmiyor işte napim
Ben ne olursa olsun iş sırasında o kadar insana da iş veriliyordur onların ekmek kapısı sizin iki tribinize kaldıysa vay o işletmenin haline
kendi işini kur
Yıllarımı verdim, herşeyi silbaştan yapmaya gücüm yok. Payını al sen çık işten erkeksin sana daha kolay olur desem kabul etmiyor. Memnun olmayan sensin, zorla tutmam git diyor.
Öyle de olmuyor. Sadece iş ortağı olarak konuşmaz. Benim özelime karışır hep, Türk erkeği işte.
Hayir niye vazgeciyorsun eğer yatirimin varsa seninde payin varsa bence vazgecme. Ama bilemiyorum huzur da önemli
Valla ben bırakmam payımı emek veriyim yapayım büyüteyim elin oğlu gelsin konsun yürüteceksin ablacım
zor birr konu detaylı düşünüp hata yapmamak gerek
Bir aracıya yaptır kendi işini sen muhattap olma
Aracı derken? Kabül etmez sevgilim kimseyi. Özel sıkıntılarımız işe yansıdı iyice.
Etmezse kendi bir çözüm önerisi ile gelsin. Sorun yaratmak kolay ama bir ilişki bitiricem diye ikinci otomatik neden bitain iyi giden üstelik
Memnun olmayan sıkıntı çıkaran sensin, memnun değilsen çeker gidersin o kadar basit diyor
Tamam yine gitmiş oluyorsun sen işte. Sadece birini koyuyorsun aracı arkadaş yeni çalışan sekreter adına ne dersen artık. Sen o koydugun kişiyi yönetirsin olur biter. ya da home ofis uzaktan çalışırsın. Ne biliyim çözüm üretin ya iyi giden iyi bitirmeyin ilişki gibi aşkta degilsede parada kazanıyosunuz belli ki
Zor bir adam anlaşmak ölüm onunla. Yokuşa sürükler her çözüm odaklı konuşmada. Psikolojimi bozdu artık iş güç de önemli değil yeter ki kurtulayım
Hakkında hayırlısı olsun o zaman bol şans ✌️
iş arkadaşı ile sevgili olan çayını kendi alır
İşinden vazgeçme yüzüne bakmasın olur biter
arkadaş olun mecbur
ayrılık sebeplerinize göre değişir.
Bence kendi iyiliğin için ikisini de bırak
İlişkiyi bitirmek ortaklığı da bitirmek demek
Yok iş başka arkadaşlık baska
Yoksa gorseldeki sen misin😄
KS ekibi sağolsun, böyle bir resim uygun görmüşler :))
🙂 soruna da yorum yapmak isterim. Bence birinizin (hanginizin bilemem) etrafinda yakinlik kirmaya calisan ya da coktan yakinlik kurmus birileri var. Evli kisiler beraber calisinca super bi sinerji olur en guzel yasam seklidir aslinda. Ama üçüncü tekil şahıslar yoksa.. sana tavsiyem eger seni fazladan pohpohlayan biri varsa ondan kurtul eger sinin etrafinda onu fazla pohpohlayan biri varsa ondan kurtulun.. hayatiniza guzel guzel devam etmeniz dilegiyle🙏🙏🙏
Payını versin ya da sen payını ver.
Ayrıl
İşini tek başına yap
en iyisini sen bilirsin
Realde işletme var mı
hemen ayril
çok zor işiniz
Evet öyle oluyor o :)
Eveeet
Yooo
Doğrusu o olur
Ne işi kurdunuz ki