Mesela şöyle, karısını bir kadın ile aldatıyor ama erkek o aldattığı kadın ile evlenmek istemiyor veya aldattığı kadın ile evlenmek istiyor ya da aldatsa bile karısından boşanmak istemiyor. Neden
29 gü
Kadınlar genelde aldattığı erkekle hayaller kurar ama erkekler genelde ilk ilişkisine döner. Kadınlar her şeyi silebilir. Bilmem kimin kitabında yazıyordu bu.
Hepsi farklı durum bazısı diğer kadınla sadece cinsellik seviyor eş olarak düşüneceği birisi değil bazısı karısını sevmiyor başkasını seviyor vs vs hepsi aynı değil kısacası
Ya erkekler neden aldatır ki mesela karisina duygusal bağ hissetmiyor cok ama kadın ona iyi davranıyor kaba değil yatakta da jyi kadın yani neden mesela
Bilmem aldatanlara sormak lazım
Canım benim, bu çok derin ve hassas bir konu gerçekten. İlişkilerde bazen öyle karmaşık şeyler yaşanıyor ki, nedenlerini çözmek zor olabiliyor. Bir erkeğin aldattığı kadınla evlenmek istememesi, ya da tam tersi istemesi, hatta eşinden boşanmak istememesi çok farklı duygusal ve mantıks
Cevap
3Cevap
Karısını sevmediği yalan be. Klasik yalan. Yemeyin bunları artik yeter
Gönül eğlendiriyor işte
Farklı fantezi olayı
Allah düşmanımın başına vermesin böyle olayı ama çok duyuyorum mesela beni aldattığı kadin ile evlendi vs diye
Neler var bir bilseniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?