Eski sevgilimle hâlâ konuşuyoruz ama sevgili değiliz, onu geri kazanmak için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 6 aydır beraberdik benden ayrıldı ben onu hep ilişkide rahat bıraktım uzun ilişki insanı değildi ama aramızda bir sorun yoktu hep üçlü buluştuğumuz en yakın arkadaşıyla konuştum ne yaparsan yap gidecekti dedi ağustosta askere gidecek 1 senelik ama ben onu hala geri istiyorum en azından gidince ayrılırsın dedim ayrıldı hala konuşuyoruz iletişimimiz var ama tabii ki sevgilisi değilim öyle davranıyor ki sanki aramızda hiçbir şey olmamış bana sevdin sevildin bitti falan diye konuştu ama öyle değil işte o beni hiç doğru düzgün sevmedi ki ben hep onu rahat bıraktım bitmesin sıkılmasın diye sustum kavga falan da etmedim ama çok özlüyorum napcam bilmiyorum ya çok seviyorum onu o sadece takılıp geçti belki de ama ben böyle olamıyorum nasıl düzelteceğim onu bana dedi ki ömür boyu sevgili mi kalalım falan fistan ama ne bileyim ya

Eski sevgilimle hâlâ konuşuyoruz ama sevgili değiliz, onu geri kazanmak için ne yapmalıyım?