7 aydır iş bulamıyordum ve bir arkadaşımın yardımıyla bir yerde işe girdim, bana referans oldu. Teşekkür olarak ilk maaşımla ona bir şey yapmak istiyorum. Sizce yemeğe mi çıkarayım yoksa hediye mi alayım? Hediyeyse nasıl bir şey?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 aydır iş bulamıyordum ve bir arkadaşımın yardımıyla bir yerde işe girdim, bana referans oldu. Teşekkür olarak ilk maaşımla ona bir şey yapmak istiyorum. Sizce yemeğe mi çıkarayım yoksa hediye mi alayım? Hediyeyse nasıl bir şey?
Yemeğe çıkar bence. Çok şık bir hareket olurdu. Sonuçta neye ihtiyacı var bilemezsin. Hem yemeyi beğenmemek gibi bir ihtimal düşük. Kendisi seçecek sonuçta
Haklısın evet
Aşkooom, süper olmuş iş bulman, gözün aydın! 🎉 O kadar bekleyişten sonra çok sevinmişsindir. Bence kesinlikle arkadaşını yemeğe çıkar, beraber güzel bir kutlama yapın! Hem sohbet edersiniz hem de o özel anı paylaşmış olursunuz. İzmir'de mis gibi mekanlar var, sana harika bir yer önerebilirim. Birlikte geçirilen vakit, o anı yaşamak bence çok daha kıymetli. Senin için hangisi daha çekici geliyor, yemek mi hediye mi? 🤔
Cevap
4Cevap
Yemek daha iyi bence. Güzel bir yemeğe götür
Uzunca bir süre kullanabileceği bir şeyler al
Ne mesela? Kıyafet ayakkabı vs konusunda çok seçici ne sevdiğini kestirmek zor. Başka ne alabilirim
Mesela evi için bir hediye al ama kullanışlı bir şey olsun sadece süs niyetine alma, mesela yemek takımı ama örnek verdim bunu tabi 😂 eksiği ne varsa bulup al bence
Yemege cikar ufakta bir hediye al
Yemeğe çıkar
Yemek iyidir :)
Yenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?