Belki beğenmemiş olabilirim (dalga geçmek için verilen bi hediye ise) ama o an bozuntuya vermem tabi kii düşünce önemli ya bi kağıda güzel bi söz yazıp versen yine değerli illa bi eşya veya büyük pahalı bişey olması gerekmez.. Maneviyat çok önemli hissettirdiği şey 🙄😻
Evet dışladığım oldu Bir kız benim sevmediğim parfümü bildiği halde doğum günümde inadına aldı Bende kabul etmedim çünkü bildiği için Ama sonra ağladı ve bana dedi ki Eğer senin sevdiğin parfümü alsaydım hemen sıkıp bitirirdin ama bunu sevmediğin için yıllarca dolabında dururdu ve beni unutmazdın dedi Sonra ağlamadım ama gözünden bir iki damla yaş geldi ve beni gerçekten sevdiğini anladım ama ben ona aşık değildim çok zorlanmıştım çok
Her türlü hediyeyi kabul ederim, kaldı ki kişinin benim için bir çaba sarf ettiğini görmem bile yeter. Sadece şu olabilir, hediye alan kişi benim giyim tarzımı, ne sevdiğimi, nelerden hoşlandığımı bildiği halde benle alakası olmayan birşey alırsa onu asla kullanmam. Elbette ki bozuntuya vermem ama.
Hediyenin iyisi kötüsü olmaz dediğin gibi düşüncesizce alınmışı ya da dalga geçmek için alınmışı vardır eğer bunlardan biri için alınmamışsa kabul ederim ve mutlu olurum 🌺
Alışveriş & Hediyeler konusunda 353 cevap paylaştı.
Hediyenin iyisi kötüsü olur. Alınan kişinin nefret ettiği bir hediye alındıysa bu kesinlikle kötü bir hediyedir. Hediyeler kişilere özgüdür, onların zevklerine, isteklerine bağlı olarak alınırsa o en iyi hediyedir.
Belli etmedim ama cok sacma hediyeler vardi yani ben 38 bedenim gidip 54 bedenlik pijama almak nedir ya da ben M bedenim gidip de xs badi almak nedir vs vs sacma
Hediyenin iyisi kötüsü olur. Beğenmediğim şeyleri kullanmıyorum. "Hangi akla hizmet bunu almış" diyorum içimden sonra bir kenarda çürüyüp gidiyor. Evde gereksiz yer kaplıyor.
Abi kötü hediye vardır ya yoktur diyen saçmalar çünkü gidip sevmediğim nefret ettiğim bişey alınırsa bana beğenmediğini belli ederim iyi hediye çok pahalı olmak zorunda değil hediye alacağınız kişinin ne sevip ne sevmediğine dikkat ederek alın hediyeyi.