Alışveriş & Hediyeler Yiyecekten hediye olur mu sizce? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yiyecekten hediye olur mu sizce? Birine yiyecek almak hediye yerine geçer mi? :D Yiyecekten hediye olur mu sizce? Cevapla Hediye Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence olur ama ben almazdım hediye olarak 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl ben de almazdım sanırım
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Yeni eve taşındı diye geçen hafta baklava götürdüm. 1 2 dilim yedim. O Pek sevmiyormuş. Ertesi gün hepsini alıp evime götürdüm 😃 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl haha kendine almış oldun :D Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Valla bence olur, hem de güzel olur😀Sevdiğim bir yiyeceğin hediye edilmesi ya da yemek ısmarlanması filan, on numara. 0 0 Yorumla
summeyyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Olmaz. Hediye dediğin onu eline alınca sana veren kişiyi hatırlatmasıdır. Yiyeceği yiyince bitecek. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yiyecekten hediye olur 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl peki Yorumla
yalnızkurt39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 65% +1 yıl Bence olmaz kalıcı bir şey olması daha güzel olur 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl katılıyoorum Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl El yapımı özel tarifse ve baya iyisi olur 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl :D peki Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim ve arkadaşlarım için en güzel hediye 0 0 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Kendi pişirmişse 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl hediye olur mu :D Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl peki Yorumla
Ynsp06 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çikolata dan müthiş olur 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl anladımm Yorumla Ynsp06 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 705 cevap paylaştı. Fazlasıyla olur 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Kardeşime yapmıştım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence olur ama ben almazdım hediye olarak
ben de almazdım sanırım
Yeni eve taşındı diye geçen hafta baklava götürdüm. 1 2 dilim yedim. O Pek sevmiyormuş. Ertesi gün hepsini alıp evime götürdüm 😃
haha kendine almış oldun :D
Valla bence olur, hem de güzel olur😀Sevdiğim bir yiyeceğin hediye edilmesi ya da yemek ısmarlanması filan, on numara.
Olmaz. Hediye dediğin onu eline alınca sana veren kişiyi hatırlatmasıdır. Yiyeceği yiyince bitecek.
Yiyecekten hediye olur
peki
Bence olmaz kalıcı bir şey olması daha güzel olur
katılıyoorum
El yapımı özel tarifse ve baya iyisi olur
:D peki
ben okeyim gönder gelsin
Bana yemek hediyesi verilebilir😋
Olur. Ben seve seve kabul ederim
Benim ve arkadaşlarım için en güzel hediye
Yemek yemeyi seviyorsa olur tabii.
Kendi pişirmişse