Alışveriş & Hediyeler Cimri misiniz, hediye alır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Cimri misiniz, hediye alır mısınız? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Param Yokki hediye sevmem abur cubur alır yeriz 😂😂🤣 2 10 Yorumla Yamaal 11 ay 😂😂👍🍫🍭🍭 Yorumla sozsuZzaman 11 ay Daha güzel olmaz mı sence 😂 Yorumla Yamaal 11 ay Evet olur bazen yarim bir sürü abur cubur alırım sonrada sabaha kadar oturup yerimm😅😅🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman 11 ay 😂😂😂😂Ne güzel lan hayatı yaşıyorsun 😂 Yorumla Yamaal 11 ay Babam hepsini yasakladı 😅😅nodel de yasak çok yiyoruz diye eskiden 2 haftada 1 kutu biterdik 🤔🤔 Yorumla sozsuZzaman 11 ay Ben babanı döverim 😂 Yorumla sozsuZzaman 11 ay Gıcık baba 😂 Yorumla Yamaal 11 ay Niye yaa babam dünyanın en iyi babası yufka yürekli aslında bizi düşündüğü için yasakladı 🤗🤗🤗 Yorumla Yamaal 11 ay 😅😅😅haha Yorumla sozsuZzaman 11 ay 😂😂😂Orası da doğru 😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 11 ay Ben cimri değilim ve hep cömertce davranırım konu ne olursa olsun içim rahat olsun yeter 🤗🤗🤗 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% 11 ay Kime göre olduğuna göre değişir.Kimine göre cimriyim, kimine göre gönlü bol.Karşınızdaki kişinin sizde ne aradığına göre değişebilir. 0 0 Yorumla
gamiiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Ben çok cömertim karşıdaki kişi kullanıyor benim iyi niyetimi kullandı hakkımı helal etmiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 13b cevap paylaştı. Sevgilim olsa alırdım 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cimriyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Param Yokki hediye sevmem abur cubur alır yeriz 😂😂🤣
😂😂👍🍫🍭🍭
Daha güzel olmaz mı sence 😂
Evet olur bazen yarim bir sürü abur cubur alırım sonrada sabaha kadar oturup yerimm😅😅🤣🤣
😂😂😂😂
Ne güzel lan hayatı yaşıyorsun 😂
Babam hepsini yasakladı 😅😅nodel de yasak çok yiyoruz diye eskiden 2 haftada 1 kutu biterdik 🤔🤔
Ben babanı döverim 😂
Gıcık baba 😂
Niye yaa babam dünyanın en iyi babası yufka yürekli aslında bizi düşündüğü için yasakladı 🤗🤗🤗
😅😅😅haha
😂😂😂
Orası da doğru 😂
Ben cimri değilim ve hep cömertce davranırım konu ne olursa olsun içim rahat olsun yeter 🤗🤗🤗
Kime göre olduğuna göre değişir.
Kimine göre cimriyim, kimine göre gönlü bol.
Karşınızdaki kişinin sizde ne aradığına göre değişebilir.
Ben çok cömertim karşıdaki kişi kullanıyor benim iyi niyetimi kullandı hakkımı helal etmiyorum
Hediyeleşmeyi severim…
Sevgilim olsa alırdım
Hak edene dünyayı veririz
Hediye almayi severim
Hakedene fazlasiyla alirim
Değilim. Hediye almayı severim
Alırım
Cimriyim
Alırım