Sabah bu şarkı çalınca ohoooo birinin almasını beklersem deyip vazifeyi üstlendim ve kendime çiçek aldım 🤣 kendinizi mutlu ediiinnn ❤️🌸

Sabah bu şarkı çalınca ohoooo birinin almasını beklersem deyip vazifeyi üstlendim ve kendime çiçek aldım 🤣 kendinizi mutlu ediiinnn ❤️🌸
Alırım evet. En son kendime kulaklık ve şekerler almıştım. 2 paket kocaman şeker. Şimdi tek tek yiyorum. Kulaklığı da kullanıyorum tabii ki onu yemedim. Bu hayatın için yaşıyoruz. Kendimize de bir şeyler almayacaksak, bakmayacaksak neden çalışıyoruz. Ama öyle çiçek filan değil lazım olan gereken şeyler alırım.
Cevap
13Cevap
Hayır kendime hediye almıyorum öyle anlamı kalmıyor
Kendime alıp başkası göndermiş gibi yapıyorumm, ne yapalım alacak kimse yok. 🤷🌸
😂🤭❤️
Hayır almıyorum hiçbir zaman da almadım. İnsanın kendi mendi diye bir şey yok sonra alışır her zaman ister baş edemem 😅😅😅
Hediye adı altında olmasa da başkalarından hediye beklemeden kendim alırım herşeyi.
Alırım.. Dün bir cüzdan bir ayakkabı hediye aldım kendime..
Alıyorum tabii yaa başkasından beklemek olmaz dmi arada kendimizi de düşünmemz lazım
Valla alırım bugün, benim doğum günüm ama ne hediye alan nede kutlayan olacağını sanmıyorum o yüzden o işleri kendim hallediyorum. 👋
Doğum günümlerde kesinkle hep istediğim bisey alirim kendime🥰
nergis zamanı alırım evin içi mis gibi kokar bide bazı anları hatırlatır ☺️
Hediye alınmasını pek sevmem ama almayı severim o nedenle kendime de ben alıyorum 😀
cok güzel yapmissin gardenyami kendim alsam iyi olucak 😀
Zaten bana benden başka hediye alan yok 😂
Hediye almayı en sevdiğim tek kişiyimmm 💓😍💓😍
Çakmak alıyorum genelde kendime hediye olarak 😂😂
Hediye almayı daha çok severim
Ne iyi yaptın yaa bir dahakine bende alacammm skbdbd
Kendime almam ama almam gerekene alırım hemşoo 😂
Başkalarına almayı çok seviyorum
Evet aldım zaten dün
Alırım evet
Kendime sevdiklerime alıyorum tabi
hayır almıyorum😄