Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
küçükte olsa kendimi şımartmak isterm her hafta kendime 1 hediye alsam yılda 522 tane yeni şeyim olur en son anahtarlk takı kitap filan almıştm genelde bu tarz seyler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
kendine hediye almak kendi kendine konuşmakla aynı şey dengesiz bi hareket bence
Araştırma yapmışlar biraz haber izle! Kendi kendine konuşmak insanın zeki olduğunu gösterirmiş haberler de izledim evet kendime hep bir şeyler alıyorum ve bu stresimi alıyor kafam dağılıyor kimseden bir şey beklemiyorum empati olsa saygı duyarsın yoruma ama dengesiz diyorsun sensin.
bunların hepsi yalnızlıktan başka bişiy değil o isviçreli bilim admalarının global bir tesselli çabası başka bişiy değil (kendi kendime hediye almam ama kendi kendime çok konuşurum çok hayal kurarım ve bazen gerçekle bunları karıştırırım)
sen en üst seviyesin bence iyice sıyırmışsın :d bu şartlar altında yakından takip etmem zaten tehlikelisin uzaktan bakarım sana ama yalnızlığımızı asla kamufle edemezsin ve yalnızlığınla asla mutlu olamazsın
sıfırdan yalnız birisi üstelik kendi kendine hediye alırken !!! sen kalabalığın içinden çıkıp gelmişsin o yüzden yalnızlıkt atlı geliyo olmalı. boşandın mı ya da uzun süreli birlikte yaşadığın bir ilişkiden mi çıktın üstünden koca bir aşk filan geçmiş olmalı
ben cocuklara ve kadınlara oyun veya hediyelik bir şeyler yapmakla alakalı bikirlerim var. ahşap dan daha cok kendine bişi alsan ahşap ne alırsın ya da en son ne aldın fikir babında soruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet, alırım. Hediye paketi de yaptırırım canım kendim. İyi geliyor ya.
Tabii👏
Kesinlikle ☺
Kendime hediye alırım.😃
Kendimi ödüllendirmeyi severim.
Fakat hediye paketi yaptırmadan alıyorum.
Birde üstüne hediye paketi yaptırmak gereksiz ve saçma olur diye
Hediye paketsiz, hediye alıyorum kendime
Alırım aslında ŞekerŞambali diye dünyalar tatlısı bir üye var ona da almak istiyorum bilmiyorum ne der 🤭🤭
Eski nike mı nasıl anladın
Anlarım yavrum 🤭🤭
Söyle nasıl anladın yoksa bi daha yorumuna cevap vermeyeceğim
Ya tamam söylüyorum. Eskiden senle sohbet etmiştik sonra bu hesabı açtın şüphelendim sordum şekerşambaliyim demiştin ordan biliyorum
Bir önceki hesabında daha sık konuşmuştuk
Aslında senle sohbetim ilerlesin isterim ama bilmiyorum sen konuşmak ister misin
Ama ben bir kişiye dedim ezeldi kullanıcı adı
Sen bana soruda demiştin özelde ilk hesapta konuşmuştuk
Bana da dedin iyi hatırla
Hatırlamıyorum
Sosyal medyan var mı burası dışında senle sohbet etmek istiyorum nolur lütfen
Benim kafam dolu kendime hayrım yok umduğunu bulursun umarım
Ben seni istiyorum ama nolur yalvarırım söz sen istemediğin zaman rahatsız etmem yazmam sana söz
küçükte olsa kendimi şımartmak isterm her hafta kendime 1 hediye alsam yılda 522 tane yeni şeyim olur en son anahtarlk takı kitap filan almıştm genelde bu tarz seyler
kendine hediye almak kendi kendine konuşmakla aynı şey dengesiz bi hareket bence
Araştırma yapmışlar biraz haber izle! Kendi kendine konuşmak insanın zeki olduğunu gösterirmiş haberler de izledim evet kendime hep bir şeyler alıyorum ve bu stresimi alıyor kafam dağılıyor kimseden bir şey beklemiyorum empati olsa saygı duyarsın yoruma ama dengesiz diyorsun sensin.
bunların hepsi yalnızlıktan başka bişiy değil o isviçreli bilim admalarının global bir tesselli çabası başka bişiy değil (kendi kendime hediye almam ama kendi kendime çok konuşurum çok hayal kurarım ve bazen gerçekle bunları karıştırırım)
Hayır o kadar aklım başımda ki tahmin dahi edemezsin! Yalnızlığım kimseyi ilgilendirmez uzaktan takip et Ha haaa😄😂
sen en üst seviyesin bence iyice sıyırmışsın :d bu şartlar altında yakından takip etmem zaten tehlikelisin uzaktan bakarım sana ama yalnızlığımızı asla kamufle edemezsin ve yalnızlığınla asla mutlu olamazsın
Haa haaa😂aman uzaktan bak seyret😂😎
bu ne mutluluk böyle yaaa senin bu hayatı bu kadar eğlenerek yaşamaya hakkın yok bu engellenmeli
Hamd olsun 😃
sıfırdan yalnız birisi üstelik kendi kendine hediye alırken !!! sen kalabalığın içinden çıkıp gelmişsin o yüzden yalnızlıkt atlı geliyo olmalı. boşandın mı ya da uzun süreli birlikte yaşadığın bir ilişkiden mi çıktın üstünden koca bir aşk filan geçmiş olmalı
Tabiki alırım, bu sadece obje olmaz. Kaliteli bir restoranda yemek, cafede kahve bu de tatil ısmarlıyorum kendime 😊
Doğum günümde kendime üç tane kitap aldım hediye olarak. Arada bir de çiçek alıyorum. Seviniyor garip.😊
Bazen kitap alırım bazen kendi başıma kafeye gider kahve icerim
Evet alırım alirken hediye paketine de koydururum 😂
Bende alırım diğer insanlara daha kolay alırım aslında kendime alırken baya bir düşünürüm 🤣
alıyorum hatta hediye paketi yaptiriyorum kargo gelince haberim yokmus gibi seviniyorum 😴
gıda eğlence sektörü odaklı şeyler alırım kendime genelde. Arada aksesuar kıyafet de olabilir tabi
Bazen jest yaparım ufak da olsa. İnsan kendi değerini hatırlatmalı arada kendine..
ben cocuklara ve kadınlara oyun veya hediyelik bir şeyler yapmakla alakalı bikirlerim var. ahşap dan daha cok kendine bişi alsan ahşap ne alırsın ya da en son ne aldın fikir babında soruyorum
Her doğum gğnğmde en güzel hediyeyi kendim alırım🤣
Bazen gofret alıyorum ama hediye yerine geçeceğini sanmam.
Hayır pek almam bazen alırım oda browni olur
Oou😃
Alıyorum ödüllendiriyorum..
Tabii👏
Zaman zaman kendimi simarttigim oluyor
Sevgililer günü hediyesi alcam kendime çok mutluyum😃
Tadını çıkar
Evet, en sevdiğim şey:)
😋
Kendime Kendime alıyorum
Tabii👏
🙂🙂
Evet bi tek ben alıyorum kendime fnfgnf
Kırtasiye&ofis malzemelerinin hastasıyım
Evet sanal gerçeklik gözlüğü aldım 😊
Hep alirim benim benden baska kimsem yok
Maaş suyunu çekmeden yapıyoruz birşeyler
Şimdi kargom geldi😊canım kendim
Çok severim sürekli alırım 🫣😅
İlk defa kendine hediye alma olayını duydum
Kendimi ödüllendirdiğim zamanlar oluyor
Alırım, en sevdiğim aktivite. :D
Kendime hediye almam öyle anlamı olmaz.
Kitap ve kalem alıyorum sadece
uzun zamandır almıyorum
Çokkkk, en son elbise aldım işte
Alırım.
Tabii 👏
Elbette alırım
Tabii👏
Kendimle konuşmuyorum bayan
Özen göstermiyorsun diyelim ona öyle denir
Yok Özen gösteriyorum göstermez miyim çok masraflıyım hatta 😏🤣
Gezerim.
Hediyelerin en güzeli
hediye değil de daha çok tatlı alırım 😊😊😊
Evet en sevdiğim aktivitelerden biri 😂
Evet marketten alıyorum
Alırım..
Evet alırım
Alıyorum
Evet aldığım oluyor
alırım hep
Alırım
Evet alırım… 🤭
Bazen bazen
Evet alırım.
Alkol sayılıyor mu
Alırım
Yok ya almam
Kendimi elbette şımartmayı severim
Severekk
Ayda 1 kez alırım. Genelde kitap olur
En son hangi kitabı aldım kendine
Theo'ya Mektuplar
Okuyunca bana da anlat 😛
Vincent Van Gogh'un kardeşi Theo'ya yazdığı mektuplar. Günlük yaşadığı şeyler ve duygu durumu hakkında
Baktım biraz önce. Evet...
tabiki
Evet alırım bazen
Her zaman 😀