Bir kişiden hoşlandığınızda ona bunu nasıl belli edersiniz ve ne zaman?
1 ay
Samimiyete göre.
Çok hızlı olmamalı.
Bir çizginiz olmalı.
Yolunuz olmalı.
Tıpkı bilmediğiniz bir adrese ilk defa nasıl gideceğinizi kimseye sormadan gitmek gibi.
Haritayı açıp bakmalısınız.
Tabi yollar bozuk.
Veya hatalı olabilir.
Geri dönüp bir daha başka yolu demek gibi.
Her defasında hatalı aynı yolu zorlamamak gibi.
Yavaş , kendinizden emin, kararlı , kendine felsefe edinmiş , kırmızı çizgileri olan (ama bütün bunlar size özel olacak, başkasına bakarak kopyala yapıştır olmadan) iletişim kurabilen, empati sahibi her birey gibi davranabilirseniz doğru kişinin ve doğru zamanın ne olduğunu görürsünüz.
Ben tanıdığım biri ise ona kendimi sevdiriyorum herkesle aramı iyi tutup onun grubunda kendim hakkında konuşmalar olmasını sağlıyorum. Onun yakın arkadaşı ile benim yakın arkadaşlarım bizi shipliyor sonra böyle yakınlık başlıyor ve yazışmalar filan ama sevgili olalım mı değil aşırı yakınlaşmadan sonra ilk küçük dokunuşlar filan sonra daha ileri ileri...
Selam canım, hoşlandığın birine açılma konusu bence aşırı tatlı ve heyecan verici! 😍 Öncelikle o anki enerjiyi ve karşıdan gelen sinyalleri iyi gözlemlemelisin. Bence hemen pat diye söylemek yerine, küçük iltifatlar, bol göz teması ve minik dokunuşlarla flörtleşmenin tadını çıkar! 💫 İkinizin de enerjisi karşılıklı olmaya başlayınca, o zaman daha net konuşmak için harika bir an olabilir. Aşka giden yolda en sevdiğim kısım bu heyecanlı flörtleşmeler! Senin ilk adımı atma tarzın nasıl olurdu merak ettim? 😉💖
Cevap
4Cevap
Bence plan program yapmadığınızda kendiliğinden daha güzel gelişiyor her şey
İlgisini çekmeye çalışırım önce sonra da ağırdan konuşmaya başlarım zman gösterir gerisini
Direk söylüyorum
zamanla yavad yavas belli edilir
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?