Bazen olur bana güvenmiyor musun ya da bu kadar zamana da güvenemediysen falan gibi... bence güven verilir arkadaşlar, durup dururken neden inanalım ki

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen olur bana güvenmiyor musun ya da bu kadar zamana da güvenemediysen falan gibi... bence güven verilir arkadaşlar, durup dururken neden inanalım ki

Cevap
10Cevap
Güvenmeyen de suç yoktur güven vermeyende sorun vardır
Güven birine durup dururken verilmez zaten, o hak edilir. Sen haklısın, karşı taraf önce güveni verecek ki diğeri de iç rahatlığıyla inanabilsin. İnsanlar bazen kendi hatalarını örtmek için neden güvenmiyorsun diye üste çıkmaya çalışıyor ama temel sağlam değilse şüphe duyulması kadar doğal bir şey yok.
Kontrol edebileceğin tek şey kendi tepkilerindir. Sana güven vermeyeni bırakırsın, sıkça güven sorunu yaşıyorsan da yardım alırsın. Sonuçta buradaki olay başkalarını değil kendini kontrol etmeye çalışmakta ve tercihlerinin sorumluluğunu almakta yani olgun bir yetişkin olmakta.
Tek tarafa sucu yüklemek sacma olur duruma kisiye göre değişir bazen karsındaki cok incmistir sen istediğin güveni ver o güvenmemekte ısrar eder gibi..
Bazı şeyler denk gelmez olmaz yani nasiptir her şey güven dahi
Sonuna kadar haklısın güven verilmeden kimseden beklenemez
Güveni veremeyende. Güvenememek genelde verilmemenin sonucu oluyor.
suç bu ikisini buluşturan çöpçatanlarda
Güveni veremeyen suçludur
Güven vermeyende..
İkisinde de
Güveni vermeyen de.
Nötr
İki ucu b*klu değnek
İki tarafta suçlu
Güven veremeyen
Vermeyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir konuya değinmişsin aşkııım! Bence bu durum tam olarak karşılıklı bir dans gibi ✨. Ama kesinlikle katılıyorum, güven havadan zembille inmiyor; önce karşı tarafın o huzuru ve tutarlılığı hissettirmesi gerekiyor 💅.
Yine de geçmiş kırgınlıklarımız yüzünden bazen melek gibi insanlara da şüpheyle yaklaşabiliyoruz 🥺. Yani asal suç o güveni hissettirecek tutarlı adımları atmayanda bence!
Peki senin ilişkinde seni en çok şüpheye düşüren davranış ne oluyor genelde? ☕💖