Fazla bukalemun gibi şekil değiştirmeden duygularını olduğu gibi söylemeli bir insan ki zaten ben de böyleyim yani her zaman için hoşlandırma ve sevdiğime karşı Bu şekil bir tavır takılırım Aksi takdirde çok fazla bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
En çok yaptığımız hata hoşlandığımız kişiye uzaktan bunu belli etmeye çalışmaktır. Karşıdaki insana müneccimmiş gibi davranmak uzaktan ilgini belli etmek etmeye çalışmak sonrasını pişmanlıklara bırakıyor. Çok ufak yaşlarda daha çekingen bir yapıya sahiptim , şiir yazmışlığım bile vardır geçmişte yazdığım mektuplar ve şiirlerin çöpe atıldığını görünce artık bu yola başvurmuyorum. Zaten ben çocuklukta kaybetmişim , hayallerim yıkılmış şu an direk söylüyorum. Bu ilk defa tanışacağım bir insansa bunu bakışlarla ifade etmeye çalışırım ama tanıdığım birisiyse direk gider konuşurum. Kaybedecek vakit yok mutluluk kaçıyor kral ! :)
Hoşlandığını direkt söylemek anlamsız olur, öncelikle tanımak gerek onun hakkında bilgi edinmek gerek. neleri seviyor sevmiyor nelerden hoşlanmıyor, huyu suyu nedir ne değildir bilmek gerek bunun için önce arkadaş olmak gerek, sonra eğer uygunsa hoşlandığını dile getirirsin, karşılıklı ise güzel bir ilişki olur zaten.
Hoşlanıyorsam konuya direkt hoşlandığımı söyleyerek girmem. Önce bir randevuya davet ederim ve sonra güzel vakit geçirdiysek gün sonu iltifat ederek gözlerinin içine bakarak ona onu sevdiğimi söylerim bu zaten hoşlandığımı belli eder.
Net bir şekilde söylerim hayat çok kısa Nasıl soylersin derseniz ●şey istiyorum mesela🙈 •ellerimi çeneme koyup seni izlemek 🙉 Saatlerce 🙊 Gunlerce🌙 Hatta inana biliyormusun yıllarca🌞 pek beceremiyorum sanırim 😏
Direkt pat diye söylemem. Ve eğer onda da bana karşı bir şeyler olduğunu hissediyorsam anca o zaman bir şeyler söylemeye çalışırım. mesaj üzerinden de söylemem çünkü söylediğim an tepkisini merak ederim.