AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Deli damarım tutarsa ilanı aşk bile ederim.. 😅
İddialı😅
Aynen.. 😅
Evet. Böyle durumlarda içimde tutmam, rahatça söylerim.
Evet ben böyle konularda Bir tık Arsız olabiliyorum
Ben içimdekini dışarı vururum ya tutmam içimde ama emin olduktan sonra
Duygularımı ifade etme konusunda çok başarılı olduğum söylenemez..
Acarimda kolay hoşlanmam zor severim😌
Güzel
Açarım çekinme huyum yoktur
Hayır, kapalı kutu gibiyim..
Giderim söylerim yoksa içimde patlar fabrikada calisiyorum bir gün kızdan Instagram isteyecektim normalde vazgeçtim gittim telefon numarasını istemeye karar verdim son gün istemem lazim yoksa vardiyası değişecek içimde. heyecean var yapabilirim yapamazsınız derken o anki çalışma yerim değişti kızın yakınına geldim 1.2 ki oldu kız yanındam geçti 3. cude istedim telefon numarasını ondan sonra bir kaç kere zorladım alamadım instasi alicaktim isim soyisim söyledi bulamadım vardiyeside değişti ne olacak bilmiyorum
Hmmm
İlerde eşim olursa yapacağım böyle fotolar
Zamanla tanıdığım birine rahat açılırım
Ama ilk defa gördüğüm birine açılmak bana çok stres veriyor.
İlk konuşma ilk tanışmada kötüyümdür.
Yani bunca yıl belki 4 kişi falan beğendim 4te 0 yaptık
Kolayca açılırım aşık olduğum duygularımı kıza fakat beni yanlış anlar mı korkusundan biraz çekinirim ortam kötü karşı taraf bilemiyor ki gerçekten seviyor mu doğal olarak ben zaten aşkta üzülen taraf oldum her zaman 😥 bazen diyorum acaba aşk bana da gülecek mi?
Eskiden çok rahattım ama yaş ilerlediği için olsa gerek, karşılık bulamama riskini almak bana zor geliyor
Evet , olabilir
Öyle gerekiyor ise öyle açarım. Ancak dengesiz olmayı seviyorum. Öyle kimse kendini vazgeçilmez sanmasın verdiğim her şeyi vakumlar gibi geri alırım
Tamam. d
Sana tamam.)
Karşı taraftan bir adım bir belirti gelmediği sürece hayır karşı tarafın da ilgisini hissedersem belli ederse evet açarım.
İlgisi varsa, onu hissediyorsam açılırım. Açılma da böyle değil, dışarıya çıkarırım.
Güzel
Açmam.
Kolay kolay adım atan biri değilimdir, hoşlantı yeterli değil.
İnsan tanıyıp vakit geçirmediği birine uzaktan aşık olmaz ki hoşlantı olur sonra aşık olur. O yüzden hoşlantı yeterli
Aşk sonra gelir, buna katılıyorum.
Fakat hoşlantı gelip geçici olabiliyor, ben kendisine cekilmeliyim ki ancak o zaman adım atarım. Biraz cinsim bu konuda😃
Sen en azından kendine çektikten sonra adım atabiliyon😃ben onuda yapamiyorum. d
O zaman belli et ilgini hoşlandığın kişiye ki o da adım atsın. Benim gibi bir cinse denk gelirsen hayatta adım atmaz yoksa ,
dost tavsiyesi. Gerçi herkesin birbirine değil yürümek koştuğu, herşeyi yüzeysel yaşadığı, bir dönemde bizim gibi insanların sayısı anca %1
Benlik değil ya🤦♀️teşekkürler
Valla ben çok utanmaz bi insanım bu konuda direkt derim kendisine ahahhs
Utanmaz demiyelim😅dobrasın
Inan bir işe yaradığını görmedim sfafat şey gibi oldu koca istiyimm gel beni alll allahini seversen agstsffa
Hagagaga😅😅❤️
Elbette. Duyguların içimde gizli kalması ne bana ne başkasına fayda sağlar.
Mantıklı
Aslında çabuk ifade edemiyorum. Utangacım bu konuda. Utanmak kelimeside kendimde tükensin istemiyorum. Sanalda hepimiz cesaretliyim o gerçeği yansıtmıyor.
Ben duygularımı açmam, ilan etme noktasına kadar -ki ilan etmek de tercihe bağlı- duygu açmaya da gerek yok oturup da. Zaten belli olur süreç boyunca.
Hiç kolay olmaz benim için ama evet söylerim. Sonu ne olursa olsun ben düşüncelerimi söyleme taraftarıyım.
Evet açarım ben olacak gibiyse çekinmem. Ama karşıdaki kişide bana karşı hiç bir ışık yoksa şansımı zorlamam.
Açmak değil de kabul görmek mesele benim için.
Ama belli ederim anlamazsa söylerim içimde tutmam.
Eğer sevdiği başka birisi yoksa
Derin bir aşk acısı çekmiyorsa
Ve bir nebze ilgisini fark edersem
Fazla beklemeden açarım.
Hayır o açmadıkca açmam
🌸😇
Hiç çekinmem söylerim ister tamam desin ister red etsin.
Maalesef açamam açarsam ya terlenirsem ya devam eden samimiyetim de biterse kaldıramam
Isınırsam evet ama herkesten hoşlanmam ayran gönüllü değilim zor hoşlanırım gönlümü kazanırsa ne ala
Ters teper korkusuyla gidip acilmam ama ilgili olduğumu belli ederim
uzun zamandır böyle bişi yaşamadığım için bilemiyorum 🤔
Asla yapmadım ve ne yapacağımıda bilmiyorum
@Fertsotz bu yorumu görmemiş gibi yapıyorum
Ben açmam direk duygularımızı açtıkarımız duygularımızı yıkar
Evet sosyal medyaysa açarım çünkü buradaki insanlar kasıntı değil reelde yapamam
Kimseden hoşlandığım yok ama duygularımı asla gizlemem. Kartları açık oynarım.
Kolayca olmaz ama söyleyeceğimi kafaya koyarsam hiçbir şey mani olamaz.
Kolayca açamam ama taşıyamadığım yerde artık bırakır söylerim
Valla ben çok dobra bi insanım bu konuda direkt derim kendisine ahahhs
Zorlansam da açarım, açmaya çalışırım. Ama artık yoruldum 😇
Aynen foto iyiymişşş
Oda hoşlandıysa neden olmasın. : )
Böyle power rangers gibi giyinip gidersem olur
Açmayıp da sonradan ah vah edeceğime bi cesaret açarım daha iyi ☺️
Bilmiyorum ki diyorum sanırım ben söylerim de karşımda ki de söylemesi gerekiyor
imkansızımdı dayanamadım içimde tutmaktan ve söyledim ama beklediğim sonucu alamadım yani ne bileyim bence bir erkek olarak o adım atmalıydı seviyosa ve adım atamıyorsabenim atmama ragmen onun korkaklığı
Benden geçti canım ya 😂
Şaka bir yana duygularımdan eminsem söylerdim eskiden.
😅❤️
Tek cümle söylerim o da, "seni önemsiyorum" olur. Normal zekalı biri bu cümlenin ne anlama geldiğini bilir :)
Açmam içimde tutarım. Reddedilip o üzüntüyle yaşamaktan iyidir
Açtım da evet tüm cesaretimi toplayıp aramızdaki tek bağın kopmasını göze alıp sonra noldu hüsraN... Valla boş ver önüne bak seni sevenlere anlamazlar erkekler hissi duyguyu
Kadınlar duygularını açan erkekleri sevmezler. Onları şüpheye düşüren pcler kadınlara ilgi çekici gelir sadece.
Seven bir adam kadının gözünde pasiftir. maalesef her kadın böyledir. Sevildiğini hissettiği zaman kadın gider.
Ya açmalısın kesinlikle Red yesen bile içinde kalmıyor ben 2 ay önce reddedilmistim ama iyi ki edilmisim iyi ki söylemişim de
Valla bi anlık gaza gelip yazdım kaç gün oldu mesaj davette duruyo :(
Belki döner
Açmam karşı taraf dese daha iyi olur
Sen peki merak ettim
Açamam , ilk adımı ondan beklerim
Güzel düşüncelerin gönlünce olsun inşallah
Seninde inşallah❤️
Önce belli ederim
Karşılık görürsem olur zaten
Tartar, sonra açilırim diyorsun
Yeni şöyle misal sen hoş kıza benziyorsun
Felsefe de sevseydin seni önce hafiften keserdim
Baktım karşılık görüyorum uzatırım
Sonra iletişime geçerim
Bu kadar😊
Hoş derken sadece güzellik anlamında demiyorum
Bana merhametli iyi kalpli fedakar bir insan izlemini veriyorsun
Tengri senin felsefe seven halini cogaltsin
🙏🙏
Önce bi gözlemlemek bakmak gerek😅
Türklere açılmıyorum yabancı kız arkadaş istiyorum
Sadece ben hoşlanıyorsam zor..
Kişiye zamanı ve duruma bağlı genelde evet kendimi iyi ifade edebilirim
Sadece belli ederim ilk adımı atacak kadar cesaretli birisi değilim.
Bence biraz zor olur başta ancak inanırsa ve çok isterse mümkün olabilir
Gelsin o acılsın 1 adima 10 adim atariz. ilk adimi atmayacagim kusura bakmasin
Açılmam ama sinyal gönderirim ilk adımı atması için gözlerinin içine uzunca bakarım