Benim hoşlandığım bir kişi olmadığı için duygularımı açmam çünkü hoşlanacağım ya da aşık olacağım kimse yok maalesef ve çıkmadı da. gerçekten kafa dengi kız bulduğum zaman iyi anlaşıyorum oda hiç çıkmıyor yani hep anlaşamadığım ya da sevmeyeceğim kişiler çıkıyor bu yüzden de en fazla arkadaş oluyorum ama hoşlandığım ya da aşık olduğum kız çıkarsa bir gün tabi ki de ona duygularımı direk söylerdim ben. çünkü beklemek istemezdim hiç bir şekilde
Hemen olmaz ama fazla da beklemem. En azından hislerimin düşüncelerim ile terazide dengede duruyor olması gerekir. Bu olduğu an belli ederim, gerekirse söylerim.
Genelde ilk bunu belli ederim. Malsa kafası basmıyorsa dedikoduymus gibi bir arkadaşımla yaparım. Onun kulağına gitmesini sağlarım. Hala bi tepki vermiyorsa kusura bakmayın hayatı istemeden zindan ederim. Her karşılaştığımızda gözünün içine bakarım gülerim. Takip ederim. Artık tacize girer yani ama huyum bu bırakamıyom.
Pek açma tarafları değilim. Belli ederim ama yine de karşı taraftan beklerim ilk adımları her zaman. Olmasını gerekenin de bir kadın olarak bu olduğunu düşünüyorum.