Onun eski sevhilisi esc
Alınmakta haksız miyim ne yapmaya çalışıyor?
Onun eski sevhilisi esc
Erkek arkadaşımla 2 aydır sevgiliyiz daha yeniyiz. İnstagramda kendi fotoğrafını atıyor selfie çekilip. Şarkı olarak da Murat Boz'un Uçurum şarkısını koyuyor ikidir, bu kısmını
“Birine bile güvenemedi yerine denedi denedi inemedi hiç kimse en derine” diye,
bana yaptığı saygısızlık değil mi sizce bu şarkıyı koyarak? Hikayesini görünce instagrama koyduğun şarkı ne böyle dedim, o da direkt alakası yok al sildim sırf yanlış anlama diye dedi hemen, sizce normal mi böyle yapması
Cevap
6Cevap
Sen niye üzerine aldın ki, bu kadar takıntılı olma. 🤣
İkidir bu şarkıyı koyuyor
Birine bile güvenemedi yerine denedi hiçkimse inemedi en derine ne ya
Bende bazen böyle kesfwtimdeki şarkıları kullanıyorum ama sadece hoşuma gittiği için eğer hesabında başka kızlar yoksa ve seni paylaşıyorsa bi sıkıntı yoktur
Ayıp etmiş niyeti kötü...
Eski sevgilisi onu aldatmış
Hiç sosyal medyayı önemsemem
Ben çok önemserim
Takılma böyle şeylere..
Eskiye gönderme var
Benimde 5 senelik sevgilim vardı böyle şarkılar koysam o da üzülürdü bence
Evet ama onun sevgilisi o
Pu herkesle yatıyor
Benim eski sevgilim efendi biriydi
Oha abartma
Kız o pu lan
Lan ne seksi sevgilim öyle bişey yaşamamış
Hayir hatta ben şüphelendim sordum, dedikş ben onunla 7. Sınıfta çıkmaya başladim zaten çok küçüktük sonra duyunca biriyle yattığını ben ona dedim ki bizim aramızda sadece öpüşme oluyor sen tok meme yok popo ilişki bunları nerden öğrendin , dedi ki bende şok oldum duyunca
Kız 7. Sınıfta yaşamadı 3 4 sene çıkmışlar ve hep ayrıl barış ilişkileri olmuş
Benimde 5 senelikti mesela
Lan ne alaka benim eskş sevgilimle uzun süreliydi cinsellik olmadı ama öpülme olmuşru
Yapmamış ama
Yani önden demiş sana cocuk
Neyi demiş?
Saygısızlık
Neden böyle bir şarkı yani
Yani unutamaması imkansız üstelik 3 senedir de ayrıymış
Benimde 5 senelik sevgilim vardı böyle şarkılar koysam o da üzülürdü bence
silmiş işte kafana takma bence
Niye öyle bir şarkı koydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, tabii ki alınmakta haksız değilsin! 🥺 İlişkiniz daha çok yeni, böyle bir şarkı görünce insan ister istemez "Acaba ne oluyor?" diye düşünür, bu çok normal. Senin hissettiğin şeyler gayet anlaşılır. Ama sevgilinin hemen silmesi de aslında seni kırmamak için gösterdiği bir çaba bence. Belki o hiç o anlamda düşünmemiştir canım. Onunla tatlı tatlı konuşup merakını gidermelisin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨