Sürekli beni haksız görüyor?

Arkadaşlar eşim sürekli her konuda beni haksuz görüyor , kardeşleri anne babası haksız olsa bile , hatta kendisine deger vermiyorlar obların yaptuklarından degil benim bunu söylememden rahatsız oluyor , misal öz dayısı şerefsizlık yaptı bir nevi taciz daha öncede emwgini gasp etme var , ben tepki verdim , ne karfesi ne babası ne annesi destek olmadı hatta örtbaş etmeye çalıştılar , annesi o gün bayıldı diye senşn yüzünden oldu diye o şerwfsizin arabasına bşndi , daha sonra eşime öfkemden bindim desede nafile , ben ondan sonra dayısı olacak şahısla ve onun oglu olacak öetresi olacak utanmazla , yaptıklarının hesabını sordum , tehditler aldım , erkek ksrfeşine sen nasıl kardeşiin swnde , ablana destek ol dedigimde sen destek çıkamıyprmusun dedi, annnesi zaten ne var öpmüs mü koklamış mı dedi, inat etti kardeşinin evinde kaldı , yani eşime ne halt yersen ye dedilwr , ben bunu söyleyince sen ne yaptın gidip öldürdün mü dşyor , ama gıkkını kıpırdatmayanlara laf yok , twhditi küfürü ben yşyorum , ama ben suclu oluyorum , bir kardes bacısına birisi kötğlük etse veya kızına bu dayıda olsa amcada olsa vs vs destek olmaz mı? beyfendi bana ben başımı belsya sıkacagım sende keyif süreceksin diyor, o zaman demek ben başımı beşaya sürüyorum onlar keyif sürüyor , eşime birşeyi taktir et ben eşin olarak eşime bunu yapamazsın , bu şerwfsiz böyle pislık diye ulu orta rezik ettim , annenw babana kardeşlerinde , saman altu yaomaya çaluştı diyorum , yani sende olmasan o köpegin yaptıgı yanına kar kalacaktı demek , kaedwşine enişten nasıl o köpekten hwsap soruyor sende niye yapmuyorsun demek kardes olsan abla yerine koysan yaparsın demek cok mu zor.
Sürekli beni haksız görüyor?