Sizce ben mi haksızca davranıyorum?

Şöyle ki nişanlıyım ve nişanımda erkek tarafı haliyle hiç ilgilenmedi. Durumları yerinde, diğer geline her şey usulünce yapıldı ama konu ben olunca anlamadığım şekilde ilgisizlik var. Maddiyat harici maneviyatta da aynı durum geçerli. Nişanda herhangi bir takı takılmadı. Alyansları zaten nişanlımla beraber aldık. Kıyafet vesaire kendimden giydim. Kına istedim ama maalesef erkek tarafı kına ve düğün istemiyor. Nikah istiyor ama gelinlik için bile oldukça kem küm. Bende bir beyaz elbise gördüler. Onu giymemi istiyorlar. Nasıl bir tavrıtavrım olmalı. Aileme kalsa nişanı atmamı istiyorlar. Nişanlım da maddi olarak yıllarca ailesine verdi ve birikim yapamadı. Hadi maddiyatı geçtim manevi olarak ta hiçbir şekilde var olduklarını hissetmiyorum. Babam yoğun bakımda kaldı bir kez aramadılar. Çok istediğim bir kariyer başarısı elde ettim tebrik etmediler. İyi gün kötü gün ikisinde de yoklar. Sizce ne yapmalıyım? Nişanlıma söylüyorum tartışıyoruz. Onlarla konuşmayı deniyorum telefonlarıma cevap vermiyorlar. Günler geçiyor, ailesi nişanlımla konuşurken ben de telefona istiyorum görmedik diyorlar. Nişanlım da görmemişler aradığını diyor. Ama günler geçiyor ve sosyal medyada paylaşım da yapıyorlar nasıl görmüyorlar. Ben mi haksızlık ediyorum anlamıyorum nasıl davranmalıyım?

Sizce ben mi haksızca davranıyorum?