Sizce haksiz miyim (sevgilim galiba g. ydi)?

1 yillik sevgilimdi. ailelerle tanismistik ciddi yoldaydik. yuzuk bile almisti ama ayril baris olamaya baslamistik. dun de tatile baska bir sehire gittik ilk defa. bana sabah kahvaltisinda dedi ki para erkegi ib? ne yapar bence bu soz dogru dedi. dedim ne alaka? Bak dedi milyarderlere hayatta her seyin tadini almislar en son kendini yaptiriyorlar. senin paran olsa sende mi yapacaksin dedim. bilemeyiz ama merak erme milyarlarimin olacagi da yok dedi. sok oldum. icinde varsa vardir yoksa yoktur para ile cnsel yonelimin degismez demek ki senin aklinin kosesinde var bu dedim. rahat rahat gulup sacmalama dedi. baska bir sey demedi bile kendini aciklamaya calismiyor bile. en son rahatca of karnim agridi falan diyince sktr gtunu gecer dedim. bu sefer sen kimsin diye uzerime yuruyup kufretti. bunlari ilk defa yasiyorum daha once olmamisti. ben de bana nasil kufredersin diyip bi kere tokaat attim. bu sefer kendisi bogazimi falan sıktı. kendisi bilemeyiz derken bir sey yoktu ben yaptir diyince suclu oldum. bi de kufrediyor ustune. o arabayla dondu ben otobusle donecegim simdi. kesinliklee bitti bir daha olmaz bir sey ama sok icindeyim. haksiz miyim allah askina dedigi laflar normal mi

Sizce haksiz miyim (sevgilim galiba g. ydi)?