Eşim en yakin arkadasini gece otogardan almak için motoruyla yola çıktı onu aldiktan sonra gelirken kaza gecirdiler kocamda cizikler kizarikliklar vardi motorun da önü yamuldu tabi biz panikle hemen yanlarına gittik ve arkadaşına bir ton kötü laf ettim saygisizca senin yüzünden oldu gibisinden sonra o arkadaşı beni takipten çıkmış neymis efendim biz motoru daha çok düşünmüsüz kendince bozulmuş birdaha da benle muhattap olmak istemiyormus Sizce hatam var mı eşimin de yakin arkadaşi aralarindaki bag kopsun istedim ama çocukluk arkadasim diyor benim hatam var mı yakında nişanı olacakmış siz olsanız kocanızla gider miydiniz kin mi beslerdiniz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlilikten sonra bekar arkadaşlar genelde hep sorunlu tipler oluyor niyeyse, senin olayda da biraz sert çıkmışsın keşke yatışmasını bekleseydin olayın
Sen bu sorunu eşinle konuşsaydın niye arkadaşıyla muhattap oluyorsun ki
Yanina gittik kaza anı yasadigi yere ikisi de orada olunca onun yüzünden seni cagirmasa basina bu gelmeyecekti gibisinden bagirdim
En yakin arkadasi bir laf edemeyeceksem de sacma degil mi ama
Saçma değil kaza bu her an herkesin başına gelebilir arkadaşıyla alakalı bir durum değil ki olacağı varmıştı olmuş seninleyken de olabilirdi o zaman suçlusu sen mi olacaktın
Yani instagramdan beni silmesi hakli oldugunu mu gosterir ve siz aynisini yasasaniz sizi silen birinin nişanına gider miydiniz kocanızla
Kocan arkadaşını silemiyorsa bende orta yolu bulur gider özür dilerdim ya da mesaj atardım nişanına öyle giderdim
Benle de samimiyeti genelde olmayan biriydi sadece takiplesiyordum ama esimin en yakin arkadasi iste anladim teşekkür ederim ben zaten saygisiz konustugum icin hatali yerlerimi kabul ettim
Aracı kullanan eşiniz zaten, ne zaman ve nereye giderken kaza yapacağı belli olmaz.
Silmesi normal beni yani ben mi suçluyum
Anlık olarak korkmuş öfkelenmiş ve istemsizce kötü şeyler söylemiş olmanız doğal ama karşınızdaki kişinin bir suçu olduğunu sanmıyorım.
Anladim
Önemli bir şey yoksa bence biraz sert çıkışmışsın
Cizikler kizarikliklar ve biraz agrisi vardi eve gelince daha cok farketti o anki panikle farketmedi arkadan bir araba gelip vurdu öyle işte
Olsun yani nerede ne olacağı belli değil seni almaya gelirken de kaza yapabilirdi o zaman da seni mi suçlasaydı?
Her neyse siz olsaniz arkadasligi kesmez miydiniz ve eşinizin o nisana gelmesini ister miydiniz yoksa sadece tek mi gitmek isterdiniz
Ben olsam tabii ki önce eşimi ikna ederdim ve orta yolu bulmaya çalışırdım çünkü kaza yani olabilir
Sağolun
Tabii ki ınstagram'dan silmesi onun yanlışı onun ayıbı onun da olgun davranıp senin kızgınlığına korktuğuna vermesi lazımdı
Evet anladim
Anladığım kadarıyla sen bayağı sinirlisin bu konuda
Sinirliydim evet de geçen yine ikisi konusmus mesafe koy bari dedim galiba cocukluk arkadasi sen gorusmesen de ben disarida görüşürüm eve gelmez falan dedi hayir soruyorum ki benim hatam varsa kabullenirim ondan yani siz olsaniz kocanizla beraber o nisana gider miydiniz
Bari eşinle beraber deseydin kocanla ne ben erkeğim 😂😂 evet gitmek daha mantıklı bence çünkü olabilir böyle şeyler
Burada cevap vermek bayağı uzun sürüyor takibb at
Ya biliyorum da empati kurun diye söyledim kusura bakmayın
Anlıyorum esprisine dedim 😀 ulaş istersen daha detaylı konuşulabilir