Sizce burada ben haksiz miyim?

bundan 1 sene once instagramdan ayni kasabada yasadigim ama tanimadigim biriyle yazistim 29 yasinda fakat profilde kendi fotosu vardi ben bekarim diye tanitti kendini sonra calistigim yerdeki dul kadina da istek atmis o kadin ben bosanmis biri oldugum icin bana evli oldugunu cocugu oldugundan bahsetti nabza gore serbet veriyor dedi bende neden bana yalan soyleyip bekar diye tanittin kendini dedim ben bekarim demedim diye gecistirdi neyse ofisine cagirdi israr etti calistigim yere yakindi neyse gittim oturduk koltukta anlatti iflasa ugradim esimden memnun degilim diye sonra benim dizime yatti yanagimdan optu ben de kalktim hemen niyeti anladim evli insanla isim olmaz zaten bana yanasma ben bekarim isim olmaz dedim ciktim gittim 1 sene oldu bu olay olali 2 kizi varmis 3-5 yaslrinda sizce benim suçum var mi burada birsey ysanmadi beni yanagimdan op dedi sinirlendi optum sonra kalktim niyeti bozdugunu anldim cikip gittim hemen
Güncellemeler
6 ay
iyi ki birseyler olmadi zaten bekar ve bakire biriyim deidm zaten beni neden bekarim diye kandirdin israr ettin dedim bi dinle konusalim sonra git tecavuz edecek halim yok dedi birsey ysanmadi ama keske de gitmeseydim yani
Sizce burada ben haksiz miyim?