ybü'de hemşireyim personel odasında çay/kahve içiyorduk 3-4 kişi genç oradan tanıdığım bir doktor geldi oturdu kahve içerken tan taşçı-yalan açtı yüksek sesle dinlemeye başladı bizim kızlar odadan çıktı tek kaldık kalkıp kapıyı kitledi ben bir anda kalktım çıkmak istedim elini koydu kilide iznin olursa bir soru sormak istiyorum dedi buyrun dedim sevgilin/eşin var mı dedi hayır bekarım dedim bende bekarım dedi olabilir yani dedim oda olabilir evet dedi gözümün içine bakarak birkaç saniye durduk öyle bende kapıyı açar mısınız dediğim de açtı çıktım kaç gündür kafama takıldı şu an raporluyum rahatsızlığımdan dolayı döndüğümde nasıl davranmalıyım? ve amacı nedir bu doktorun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldiğer arkadaşlarda yazmış. doktor beyefendi sizinle gönül eğlendirip yoluna bakmak istiyor. niyeti ciddi adam öyle ortama lap diye dalıp müzik açıp milleti kaçırıp kapı kitleyip yol kesip soru sormaz. ortam olur girer iki muhabbet döner laf arasında sorulur oradan devam eder bunun adabı budur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence biraz rahatsız edici odadan arkdaşlarının bir anda çıkmış olması daha önce konuşulmuş planlanmış bir şey oldugunu gösteriyor ama tarz olarak yakışıksız, bekar ya da sevdiğin insan olmayabilir ama bunu öğrenmenin yolu bu değil.. senden faydalanamaya çalışamaz aynı yerde buna cesaret edemez öncelikle, döndüğünde normal çalışma hayatına devam et bence onunla elinden geldiğince de uzak durmaya çalış en azından rahatsız oldgunun farkına varsın.. eğer samimiyet kurarsan yaptığının doğru bir şey olduğunu düşünür ve gereksiz zor durumlarda kalabilirsin #belizcan
22 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlarının haberdar oldğunu tahmin etmiştim keşke bunu önceden sana da söyleselerdi ama odayı kilitleme hakkını vermiyor tabi ki.. yani ben yapamazdım bunu
+1 yılSeni bana verir diye düşündü, sen yatsaydın onunla, hastahanede üç günde bir seni si... ecelti, tayini çıkınca da seni bırakacaktı, doktor diye çok kendini kullandıran hemşireler de var.
14 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkek kullanıp atıyor, ilk başta hoşlansa da kavga edip, anlaşamayıp senin kullanılmanla biter bu iş, Müslüman ülkelerde bakirelik önemli olduğu için cinsellik yaşayıp ayrılan kadınlarda travma oluyor, artık evlenemem diye düşünüyorlar, başka erkeklerle çıkıyor, cinsellik yaşıyor, o erkeklerin de kafa yapısı belli, daha önce başkasıyla yatan benim eşim olamaz deyip kadını bırakıyor, Avrupa’da bakireliğini kimse önem vermiyor o yüzde Avrupa’da cinsellik yaşamak problem değil
- +1 yıl
Yapanlar var, doktorun maaşı yüksek diye yatarım ve evleniriz diye düşünenler var
+1 yılMümkün olduğunca uzak durmaya calis rahatsızlığıni belli et ki ikinci bir saçma eylem planı yapmasın. ayrica yanındakiler o gelince neden kalktı bunu sorgula bence
13 Yorumla- +1 yıl
Hoslanti boyutunu aşmış bu olay umarım saplantı olmaz... dikkat et kendine
- +1 yıl
Katiliyorum. Bir sonraki hamlesi daha baskici olabilir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
51Cevap
Ya bir erek olarak belki baş basa olabilceği bir yer istemistir rahat kimsenin olmadıgı senle konusmak icin ama Türkiye'de erkeklere güven olmaz yalan degil kendi cinsim ama güvenilmezler ama yaklaşımından birsey yapcakmış ya da taciz edicekmiş gibi gelmedi bana sadece kapıyı kitlemesi anormal cok dizi izlemis de olabilir ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
sana yürümüş işte.
sende begendın ıse ona koşar adım yürüyebilirsin .
millette abartmıs ha yo taciz yok işyeri bilmemne...
dr normal bir atak ile dik durmuş kıza partnerın eşin var mı var ise ona göre yuruyucem yoksa susar onume bakarım seklınde modernize harekette bulunmus bence.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTekirdagin gulu sende iyi biliyosundur ki dojtorlar hemsireleri ya da hastane personeli kizlari eglenmelik gorur, cok azdir evlenen. Kendine layik gormez ama kullanmak ister. Hadi diyelim belki bu ciddi, ama adamin yaklasimi tam capkin isi. Hadsiz biri, sana ikgisi varsa guzelce konusur, ama bu seni begenmis ve kacamak yasamak istiyor. Tavsiyem kapilma sonunda uzulme. Bide ayni yerde calisiyosunuz kotu hissedersin. Senin gibi harbi guzel bi kiz erkegin en iyisine layik.
10 Yorumla
+1 yılSeni denio ve amaci ciddi olan biri oyle bir baslangic yapmak
Gayriciddi bi iliski icin sırnasiyor faydalanmak amaci tasio12 Yorumla- +1 yıl
Yapmak degil yapmaz olcakti pardon
+1 yılTek kalmamaya çalış, göz göze gelme. Bence o kızlar doktorun böyle yaptığını biliyorlardı. Onlara da yapmış olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım dikkat et. Kimin ne olduğu belli değil. İnsanca gel güzelce konuş.
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yatağa atma niyetli göz koymuş. Başhekime şikayet et
22 YorumlaBune biçim iş ya sırf doktor diye ne güzel tepki bile görmemiş..
Uzak dur bence22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Odada yalnızsınız ve kalkıp kapıyı kilitleyecek kadar hadsiz saygısız birine nasıl davranacağını mı düşünüyorsun? Yapman gereken hastane yönetimine şikayetçi olmaktı ne yapayım nasıl davranayım diye düşünmek değil.
10 Yorumla
+1 yılBence bunu hastanede sizin sorumlunuz kim ise ona şikayet et bu bildiğin tacize girer
12 Yorumla- +1 yıl
Bence sert bir dil ile uyar bir daha olursa çekinme böyle bir şey için
Senin cevap biraz buna benzemiş :D Sevgili olanlar bekar oluyor ya hani
https://www.youtube.com/embed/BGINTF9Mv5g10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu adami asla ama asla birdaha , valla kardeşim al kafasina gecir, kapıyı kitlesel ne ya
30 Yorumla Ne olacak doktor hanım asilmaya çalışmış niyeti suistimal bunu anlamiyacak kadar saf değilsindir umarım
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven yoksunu , doğru düzgün kendini ifade edemeyen korkak birisi. Ondan çok bir sıkıntı gelmez sadece aynı ortamda yalnız kalmayın yeterli
10 YorumlaNıyetın varsada yoksada soguk davranman lazım hemen hazırmıs gbı gorunmemek ıcın. Zaten ıstemiyorsan mesafenı koyarsın oda anlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen senin yerinde olsam şikayet ederim. Bu kadar rahat davranması hiç normal değil. Üstelik bu davranışı sadece sana yaptığını düşünmüyorum...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki ilgisi var. Senin de ilgin varsa, geri döndüğünde tebessümle merhabalaşırsın. İlgin yoksa, onun o davranışı hiç olmamış gibi hareket edersin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. belizcan bildin taciz sapık ya da bir ögretmenın sınıftan çıkan kıza kapıyı kıtlemesı gıbı bir keresındede üroloji doktorunda bir bayan gördum sivil ne işi varsa artık :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yıluzakdur uzak bu kadar ilgili olsa senle evlimisin nekarmisin sevgilin var mı ogrenirdi onun niyeti cak gec
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildigin taciz gibi şikayet bile edilebilir kapı kitlemek nedir
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok çok haklısın İnan okurken ben bile rahatsız oldum. Çalıştığın yerde güvende hissetmek senin hakkin. Bir de doktor olacak işte adam olmak okumakla olmuyor demek ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana yazıyor hemşireler böyle şeyleri bizden daha iyi bilir buradan sorman tuhaf geldi
10 Yorumla Ayvayı yemişsin, nur topu gibi tahsilli sapığın olmuş.
10 Yorumla
+1 yılBu bildiğin tacizdir. Ben bunu bir hanıma yapsam vallahi attırırdı beni ordan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana asik olmakta hakli gayet guzelsin faydalanmak istese orada birsey yapardi..
10 Yorumla
+1 yılSavunma kursuna gidin oğlum böyle ittleri güzelce benzetin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çicek gibisin eger senin denginse evliligi dusunebilirsin
10 YorumlaSadece okeye 4. cü olabilirliğini test etmek istemiş
25 YorumlaAmaci iyi gorunmuyor. Hoslanmis olsa boyle sacma bir hareket yapmazdi
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Çok agrasif bir davranışta bulunmuş, kendisi ile aynı ortamlarda bulunmamaya çalışınız.
10 Yorumla
+1 yılDoktor doktor baksana lambaları yaksana dedikleri bu olsa gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O doktorun adamlığına bişey derdim ama neyse geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapıyı üzerine kilitledi ve kilide de elini koydu yani çıkamazsın isteğim olmadan
yani bu demek oluyor ki sizi bi nevi hürriyetinizden yoksun bıraktı
umarım bu bir kurgudur
çünkü buna rağmen hala anlamadıysanız o kişinin ne yapmak istediğini size bişey demiyorum06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkapıyı üzerinize kapattı ve endişe etmediniz
o anda size saldırabilirdi
size zarar verebilirdi
hoşlanan biri böyle yapar mı
bir dakika size bir şey söylemek istiyorum diyip sizi arkadaşlarının yanından bir süreliğine alır ve arkadaşlık teklifini yapar
böyle bu tarz tavırlar hiç normal insan tavırları değildir
Cevap sahibi+1 yılgözü dönmüş insan her şeyi yapabilir
mesleği mi düşünür sapık bir insan o anda niyetini bozar
ya boğazlasaydı sizi ne yapacaktınız
Cevap sahibi+1 yılpeki o zaman iyiymiş
zaten o da ağzınızı kapamayacaktı veya sizi bayıltmayacaktı
ya elinde bir şırınga varsa nasıl bağıracaktınız acaba
azıcık açık göz olun ya
bu yüzden akşam haberlerinde hep kadın cinayetleri oluyor
çok üzülüyorum gerçekten kadın milleti için
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Dikkat et doktor kısmı hemşire arkadaşlarla oynaşmayı sever.. bilgin olsun
11 YorumlaAynı odada kalmayın vay essoglusu demek kapıyı kapattı birde 😂😂
11 Yorumla
+1 yılHoslanti degil bence. Avina yaklasan kaplan gibi saplanti halinde gibi geldi bana.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çapkın doktor kestirmiş gözüne seni
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bekarım demeseydin.
12 Yorumla- +1 yıl
Çıkmam lazım biraz sonra konuşalım istersen. Rahatsız ederler seni öyle dersen
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. peki sen yaşadığın o anla ilgili hayallerin oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılSiz kızlarda neden kafa yok
37 Yorumla- +1 yıl
Beyin yok skjdjd resimdeki sen misib
- +1 yıl
- +1 yıl
Siz saçmalıyorsunuz yani arkadaş adam seni sıkıştırmış sence amacı ne olabilir anlamayacak kadar canım mısın
+1 yılAmacı nedir derken dalga geçmiyorsunuz di mi?
10 Yorumla
+1 yılAmaci seninle birlikte olmak
10 YorumlaVay be aksiyona bak galiba seni düşürmüş 😅
10 Yorumla
+1 yılGözü dikmiş sana.
12 Yorumla- +1 yıl
Belizcan merhaba
+1 yılher hemşirenin eti yenmez deseydin
14 Yorumla- +1 yıl
biraz deli olsan derdin bozulur giderdi :D
- +1 yıl
onun yaptığı gibi olurdu
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünahını alamayız ama pek hoş olmamış
10 Yorumla
+1 yılBu taciz, git şikayet et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYbü neresi
11 Yorumla
+1 yılSana aşkını itraf edecekti yüz bulamadı
10 Yorumla
+1 yılKonum at istemeye gelsib
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet kesinlikle
10 Yorumla amacı belli ;)
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsız bence
10 Yorumla
+1 yılSeni yaşamak istiyor
00 Yorumlataciz bu
10 Yorumla
+1 yılseninle halvet etmek istemiş :D
00 Yorumla
+1 yılAmacı faydalanmak
10 Yorumla