Beni kullaniyor olabilir mi?

1 bucuk senelik iliskimiz var erkek arkadasimla. Aklima takilan seyler var oncelikle takil gec kafasinda olan biri yani yapisi bu belli ama bana karsi oyle degilmis gibi geliyor kendi soylemisti zaten ciddi iliskim hic olmadi seni annemlere anlattim felan diye neyse. Ben ona benimle neden sevgilisin demistim senin bana olan sevgin yasimiizin gelmis olmasi ve cinsllik demisti bana bu bir, ikincisi ben evde tartisma yasamistim balkondaydi o benimle konusmak icin cikmisti neyse cok konusmadik ben olanlari anlattim sinirlerim bozuldu diye gecistirdi beni gercekten seven insan gecistirmez diye dusunuyorum. bir keresinde arkadaslariyla ve isiyle cok ilgileniyor diye tartismistik ben o gun ona bagirdim bana ben birtek seninle ilgilencek adam degilim demisti. Mesela arabada bulusmustuk svistik sonrasinda hemen gidelim demedi bu iyi bisey ciktik disari hava aliyoruz sarildik hadi fotograf cekilelim dedim cekildik ama sanki zorla cekiliyormus gibi hissettiriyor. hemen on yargili olmak istemiyorum cok tipsizim sacim cok kotu dedi belki kendini begenmedigindendir bilemyorum genelde cekldigimiz fotolari istemiyor ben atiyorum. Belki bana sey diyebilirsiniz ufak seyler bunlar ama takiliyorum sizce napmam lazim?

Beni kullaniyor olabilir mi?