Beni kullanıyor?

Mrbb ben sizden dört seneye uzanan bir konu hakkında kısa keserek tavsiye almak istiyorum biz çocukla çok yakın oturuyoruz ikimizde kadıköydeyiz, sosyal medya üzerinden ekleştik flört olduk ama sürekli bitirip tekrar konuşuyoduk ben zamanla çocuğa aşık oldum fakat çocuk sadece c*ns*l odaklı bakmaya başladı bende aşktan gözüm görmediği için tek konuşabildiğimiz konu c*ns*l anlamda olduğu için bir şey de demiyordum sırf beş dakika daha konuşalım diye düşüne düşüne fb olduk, beni bitirip çocuk eski sevgilisiyle barıştı yeni flörtler yaptı falan filan ama ben asla sevgimi belli etmedim soğuk durursam ilgisini çekerim belki diye fakat olmadı bu sefer belli ettim ama bana sevgili istemediğini söyledi o sırada fake hesabıma yazıp evlenilecek kızın olmadığını, ilişki değil evlilik istediğini söylüyordu, ben hala onu sevdiğimi söylemeye devam ettim fb olarak devam ediyorduk tabi, en sonunda tamam deneyelim c*nselli*ği bi kenara bırakıp dedi bende tamam dedim ama biz bi türlü buluşamadık kızlar size yemin ederim benimle evlenmek istediğini, beni çok istediğini söyledi yaptığı haraketlerin hiç ortası yok ve en son beni ekti, ghostluyo beni şu an ne yapmam gerek nası unutacağım, arkadaşlarım sen bu şekilde davranılmasını hak etmiyorsun diyo ama ben bu şekilde unutamıyorum birbirimizi çıkarıyoruz ama sonra dayanamayıp yine ekliyoruz bana kesin çözüm lazım veya naparsam dikkatini çekerim ben onu her şeyden çok seviyorum ve istiyorum nolur yardım edin

Beni kullanıyor?