Beni kullanıyor mu sizce?

Lütfen bi görüş belirtin🙏🏻çok seviyorum emin değilim beni kullaniyormu seviyorum diyor inaniyorun ama yaptiklari hareketleri cok tutarsizca? Beni sevdiğini söylüyor ama mesaj vs atmıyor buluşmak icin yaziyor buluştuğumuz da da secede biseyler yasamak icin bulusuyoruz. instagramda eklemiyor beni arkadaslari akrabalari varmis bi tek sebep ne olabilir bende sevgilisiyim onun? bi defasinda bana, kizlar hep beni kullandi evlilik yoluna giderken ayrilip baska erkeklerle oluyorlar demisti. kavga ediyoruz beni engelliyor 1 gun sonra kaldiriyor hicbisey olmamis gibi davraniyor asla ozur dilemiyor senin ustune cok geliyprum ama ben boyleyim "herkese karsi boyleyim kaba bi insanim " demisti sadate gelirsek corona falan fistan yemek yerleri acik yineden 1 kez benimle yemege vs cikmak istemedi siz erkekler sevdiginiz kadinla basbasa drnize karsi oturmak istemezmisiniz her zaman biseyler yasamak mi istersiniz? ya da sevdiginiz kisiyi instagramdan takip etmezmisiniz engelledi beni instagramdan ve kaldirmadi arkadaslarina yazicagimi dusunuyor mus hepsi akrabalaiymis? sizce ne yapmaliyim ben? siz benim yerim de olsaydiniz ne yapardiniz?
Beni kullanıyor mu sizce?