Kadınsanız tuzlu kahve yapar mıydınız?
Erkekseniz tuzlu kahveyi içer miydiniz?

Kadınsanız tuzlu kahve yapar mıydınız?
Erkekseniz tuzlu kahveyi içer miydiniz?

Bana yapacak kizi deli gibi asik olsam da o fincana ucan tekme atardim. Herkesin ortasinda rezil ederdim. Bunun ne demek oldugunu bilmiyorsa orada ögrenir.
Bu tuzlu kahve olayı toplumumuzda çok yanlış anlaşılmış özellikle günümüzde eskiden insanlar istemediği insanın kahvesine tuz atarmış Bu da içen kişi de istenmediğini anlasın diye imiş
Ballı yapardık da bilin bakalım ne eksikk:)
Senin gibi bir
Güzellik eksik
Bizde de eksik o bacım
banu tam olmussun kız yanındakiyle
Dimi
evett canım yakısmıssın
Aşko Kuşko geldi! 💖 Tuzlu kahve mi, o tabii ki olacak biricik banu_yıldız! 🥰 Ben kesinlikle sevgilime yapar, o da bir yudumda içerdi eminim. Zaten bizde aşka dair her şey tutkuyla yaşanır, bu tatlı geleneği de es geçmeyiz ki! 😂 Tadı nasıl olur hiç düşündün mü? Belki de tuzlu kahve içmek, ilişkinin tatlı zorluklarına bir göndermedir, ne dersin? ✨ Sen olsan yapar mıydın? 🤭
Cevap
23Cevap
Evet zehir olsa içerim
Önüme tuzlu kahve geliyorsa kız beni beğenmemiş demektir içmeden kalkar giderim
Aman aman ha
Hayır tuzlu kahve begenmedigimiz erkeğe yapılır adetler böyle.
Aslında tuzlu kahve eskiden istemiyorum anlamına gelirmiş. Şimdilerde damadın sabrınu test etmek için yapılır olmuş. Daha evlenirken bile sabır testisiniz 😂
Gelelim cevaba "Evet içerdim "
Öyle bir gün gelir de çatarsa Yaparsa hatun içecez artık jdnfh
Çağ dışı geleneklere karşıyız, böyle bir rezaletin içinde bulunmayız
İsteme günü moduma bağlı beni sinir falan ettiyse korksun benden sadece tuz kurtarmaz onu çünkü dksksks ama normal geldiyse bal koyardım yani tamamen moduma bağlı
Aramizda bir espirisi yoksa yapmam. Benim abim de mesela tuzlu kahve içmedi. Sevdigim insana niye eziyet edeyim ki
Bence en makbulü kahveye bal suya tuz katmak hem ters köşe oluyor hem de eskiden istenmeyen damada tuzlu kahve verilirmiş böylece kalp kırmadan hayır denirmiş yanlış adet uygulamış da olmazsın ama bunu yapmak içinde de kalmış olmaz
Ben içmem agaaa tuz nedir yaa ben ömür boyu tatlı tatlı kahve içme derdindeyim daha başlamaya çalışırken tuzlu kahve olmaz 🤣
Yapmam, tuzlu kahvenin anlamı 'seni istemiyorum' demek. Tuzla da kalsa iyi, yapanlar tam bir apt*l gözümde
Bu adetin orijinal anlamını bilmeden saçma sapan uyguluyorlar hayır yapmadım, yapmazdım
Şeker komasından ölür benim ki. Şeker basarım.
Tuzlu kahve falan icmem ben, cok uzatirlarsa kizi atarim omzuma kacirir giderim valla 😀
bana içidiler ortada söz de yoktu sadece oturmaya gitmiştik
Bence çok saçma o tuzlu kahveyi erkek ve kız birlikte içmeli
Bi evlende kurtulalım 😅😅
ben kahvesine değil suyuna tuz katardim
@inadinayasiyorumm eyvah eyvah ters köşe, ya bir anda suyu fiskirtsa agzidnan ahahshd baya komik olurdu
Yapmam içmemde. Saçma sapan şeyler
bilmiyorum yapardim sanirim.
İçerimm
Afiyet olsun abim
Teşekkür ederim
İçtik efemmm
Afiyet olsun
Sağolun sizde yaptınız sanırım profil resmine göre
Hayalim yapay zekayla kendime gelinlik giydirdim
Harika olmuş umarım gerçeğide aynı şekilde olur
Yapmam salk slk adetler
Hayir yapmam ballı yaparım