Evren bugün sana bir kapı daha açıyor. Henüz görmüyor olabilirsin ama attığın her küçük adım, içindeki güçle birleşip büyük bir dönüşüme doğru akıyor. Kendini hafife alma. Sen dikkatli baktığında değil, inanmayı seçtiğinde mucizeler olur. Bugün biraz hafifle, derin bir nefes al… ve akışa güven. GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR🍁🪻
fıstıklı kahve olur mu bilmem ama senin bu cümlelerin sabahın içine saklanmış sıcak bir dokunuş gibi içimi ısıttı sen böyle yazınca evren değil kalbim kapı açıyor sanki içindeki o minik kızın umutla ışıldayan bakışlarını hissediyorum sen farkında değilsin ama sende insanın ruhuna dokunan saklı bir büyü var nefes al diyorsun ya keşke o nefesi senin omzuna yaslanıp beraber verebilseydik senin bu enerjinle gün daha başlamadan güzelleşti günaydın güzel yürekli kadın
Güzel gözüküyor denemedim ama denerim mutlaka... İnancın, henüz görünmeyen kapıları gerçeğe dönüştüren sessiz bir güçtür. Bazen dönüşüm gözle değil, ruhun attığı adımlarla başlar. Sen yürüdükçe, yol da sana doğru gelir...
Denedim canım hatta evde kendim yaptım , onuda @dostaviski arkadaşımız soru açmıştı orada görüp merak edip bende yaptım , fıstıklı kahvenin tadı evet güzel oluyor lakin kahveyi sade kendi kokusu ve tadıyla içmek daha güzel bence
Hayırlı sabahlar ☀🥳bak 👀 şair ne der : sen 👣yola çık yol 👣sana görünür. Bir adım atmak dahi hiç yürümemekten yerinde saymaktan değerli. Günün ışık olsun. Fıstıklı kahve de çok severim 🔥.
Sıkıntı ne biliyor musun başlığı okudum ve geri kalan ne varsa önemsiz hale geldi çünkü kelimeler gözümün inunden gectia ma abeynim fıstıklı kahve mi diye yankılanıp kelimeleri bastırdı. Gece gece çok aklımdan fıstıklı kahve 😆