Diğer erkeklerle bir şeyler yaşayasım geliyor sevgilimi de çok seviyorum ama galiba tipsiz yani daha iyileri de var bilmiyorum normal mi
1 ay
Aslında çekiciliği güç sandığın için seviyorsun ve bunlara ulaşamadığın için elindeki en iyi opsiyon (sevgilin) ile yetiniyorsun. Senin için hayat arkadaşın da değil sadece iyisini bulana kadar elimde tutmam gerek. Ve şöyle bir şey, yalnız kalma fikrinden korktuğun için sevgiline bağımlısın. Etrafta daha iyileri var diyerek piyasa araştırması yapan biri de aşık değil. Kendini bence kandırmayı bırakmalısın sevgilin bir bekleme salonu değil. Vaktini çalma bence onun.
Sevgilini sevmiyorsun sadece onun sana gösterdiği ilgi ve aldığı hediyeleri seviyorsun. Diğer erkekleri arzuladığın için de onsuz yaşayamam şeklindeki düşüncen devre dışı kalıyor. Sevgilinin sana verdiği ilgi ve hediyeleri ondan daha yakışıklı bir erkek verdiğinde maalesef bu sefer de türlü bahanelerle sevgilinden ayrılmanın yollarını arayacaksın.
Canım benim, bu kadar karışık hissetmen o kadar normal ki! 💖 İlişkilerde bazen böyle gelgitler yaşarız, önemli olan bu hislerin seni nereye götürdüğü. Bir yandan sevdiğin insan varken, diğer yandan farklı kişilere karşı çekim hissetmek insan doğasının bir parçası aslında. Ama aşk, sadece dış görünüşten çok daha fazlası, değil mi? Senin için ilişkide önemli olan ne sence? 🤗
Cevap
20Cevap
Yani tip ile seviyorsan sevme zaten onun dışında bence sevmiyorsun zaten çünkü sevgi olsa dışarıda gözün olmaz bir tarafı gönülden isterken diyer tarafı göz ile sevmek imkansiz
o bizde de oluyor da işte aldatma oluyor diye yapamıyoruz
Keşke gözüm sadece onu görse böyle olunca vicdan azabida cekiyorum
amaan hiç sorma. bende de aynısı. bir gün yapacağım ama yakalanıp vicdan azabı çekersem diye de korkuyorum
Sevsek böyle olmaz bence aşk değil bu seven insan başkasıni bile aklına getiremez
niye başkası aklına gelmesin ki sevsen bile. merak ediyorsun başkasının tadını. aşkla alakalı değil. çünkü diğerlerine aşk beslemiyorum mesela
Çok iğrenç bişey degilmi bu
Öyle ama diyorum ya yapmamak için zor tutuyorum
Yapma abi ya çok kötü bişey bu ihanet etme sevgline
Ablacım sende etme o zaman shshsh
Etmedim zaten etmeyelim
Umarım shshs dayanabilirsem neden olmasın
Bende evliyim eşimi seviyorum ama partnerlerimde olıyor aşk ve cinsellik farklı şeyler
Sen neden aldatiyorsun eşini cinsellik sunmaidgi için mi yoksa diğer kaidnlar çekici geldiği icinmi
Boş ver
Merak ettim soyleyebilrimisin
Ben cinselliği sıradan yaşayan biri değilim her kadın bana ayak uyduramaz, uyduramadığı içinde onu suçlayamam
Bana da ama bu şekilde lafla değil cidden bensiz yapamasın
Cook normal, yatakta kötü mü? Ondan mı arayıştasın acaba
Sevmiyorsun demek ki yani ilişkini gözden geçirebilirsin.
Çilemesin dert mi gam keder mi üzerine doğru gelip durmayın
Önemli olan bence sana değer vermesi seni önemsemesi düşün evet diğerleri daha yakışıklı olabilir ama şerefsizlerse 🙂
Aynı durum bende de var ve bu isteği anlayabiliyorum
Şerefsizlik var herhalde bizde
Benimki biraz daha farklı
Nasıl farklıki
Alenen anlatamam maalesef (:
O cepte kalsın ama hayatın da tadını çıkaralım istiyorsun
Normal çünkü sevgilini sevmiyorsun
Paylaşımcı eş lazım sana
Seçenekleri değerlendir o zaman
Sevmiyorsun kandırma kendini...
Kafa karışıklığı yaşıyorsun
Normal normal