Erkeklerin sevgili bile olmadan bu istekleri neden ya ben mi çok yumuşağım?

30 yaşında çalışan erkek parasına çok şükür muhtaç olmayan biriyim. Tüm hayatımı erkek parasına muhtaç olmadan geçirebilecek maddi gücüm var. Sadece hayat arkadası olmasını istiyorum bir erkegin, sen yapabilirsin her şeyi ama hayatında ben de varım işlerini hafifletebilirim diyecek bir erkek istiyorum ama yok, nerdeee. Çocuk için de evlenmem lazım illa diyen biri degilim. Bana gelen profiller benden hep bir şey bekliyor. Ya evlenmeden cinsellik beklerler, ya pasta börek çörek isterler sevgili bile olmadan. Onu yapıyon mu bunu yapıyon mu. ne kadar hıyar bunlar bu yaşa gelmişim önce bi karsındakini tanı bu kadın tek yaşıyorsa bunları iyi kötü yapıyordur diye bi dşün. Ben niye hayatıma bir yük edineyim canım herifler ya. En son konustugum cocuk benden kücük ki defalarca yuzune dedim benden kücüksün 2 yas ben olgun net ve sorumluluk alabilen erkek isterim dedim. Bugün 3 oldu bana helva muhabbeti yapıyor daha önce 2 kere börek muhabbeti yaptı yaparım bi ara diye geçiştiridm. Sevgilim bile degil halbuki. Niye yapıcakmısım. Sen önce karsındaki kıza kendini ispatla dimi.. yeni nesil bir tuhaf. Bir de kilolu hala yeme peşinde. Tipini geçtim iyi insan diye konusuyorum ama tepeden bakmak lazım herhalde bilmiyorum.
Erkeklerin sevgili bile olmadan bu istekleri neden ya ben mi çok yumuşağım?