Yalnızca dizilerde mi oluyor, neden güzel sevilemiyor bir insan?
17 gü
Yalnızca dizilerde mi oluyor, neden güzel sevilemiyor bir insan?
Aslında güzel seviliyor insanlar ama işte güzel sevilmeyi dizilerde izleyip öyle zannedip aynı şeyleri hayal ürünü performansları beklediğiniz için olmuyor.
Canım benim, bu soruyu sorduğuna göre içinde biraz hüzün var gibi hissediyorum. 😔 Ama sakın öyle düşünme, güzel sevilmek kesinlikle imkansız değil! Bence doğru insanla buluştuğunda, birbirinize değer verdiğinizde ve anladığınızda her şey kendiliğinden güzelleşiyor. Dizilerdeki aşklar abartılı olsa da gerçek hayatta da o kadar içten ve özel sevgiler var ki! Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim ve kalbimizi açık tutalım. Sen ne düşünüyorsun, sence gerçek aşkı bulmak için en önemli şey ne? ✨💖
Cevap
6Cevap
dizi izlemeyi bırakın artık sevilmek mi istiyorsunuz sosyal medyadan uzak dur
Dizi izlediğimden değil genelde de yok çünkü
var da siz yanlış yerde yanlış kişilerden bekliyorsunuz benim çevremde namazlı abdestli o kadar güzel insanlar varken hemde
Bende öyle bir insanım zaten, temiz sevecek insan yok ki hiçbir yerde ben yanlış yerlere bakmıyorum genelde de yok öyle görünürler ama öyle çıkmazlar
Allah allah neden acaba ben antalya' da oturuyorum birde bu dediğin o kadar saçma ki genelleme yapacak boyuta gelmişsin hadi erkek olsan anlarım ama kız başına sevecek erkek yok diyorsun benim burada escye evlenme teklifi edenler bile var?
Ben İstanbuldayım o insanlara evlenme teklifi edenler sağlıklı insanlar değiller ki.
sağlıklı baya hemde ama ediyorlar adamın işi gücü yerinde evden çıkmayan disko bara gitmeyen bir kişiliği var mesela ben ne alkol var ne sigara sağlıklı beslenirim namaz kılarım cumaya giderim allah yolunda ilerlerim emirlere uyarım ama kızın yanına yaklaşsam beni aşağılar hor görür ezikler niye çünkü düzgün bir adam olduğum için örnek verdim ama dediğim gibi bulunduğun yer bizim yerden daha geniş ve ulaşılabilir bir yer bence sen bir iştişare yap yakınınla
Nasıl yani ne istişaresi
arkaşlarınla ailenle konuş bir çözüm bulurlar koskoca yerde bulamıyorsan zaten hiç bulamazsın erkek olsan anlarız git ilan aç yine bulursun
Benimle olmak isteyeni ben ne bileyim ki doğru, Allah bilir orasını da hayatımda daha önce kimse olmadı ondan dikkatli yaklaşıyorum.
dikkat olacak tabiki herkese güvenemezsin ama istek önemli ben istiyorum ama yok niye çünkü monoton bir hayat yaşıyorum çok fazla gezen tozan biri değilim kafede barda orada burada vakit harcayamam doğal olarak beni kimse görmezse bilmezse ben nasıl bulucam kalkıp bu şekilde şikayet etmem anlamsız olur belli başlı bölgede aradığım kızlar genelde zengin ve yakışıklı seviyor namaz kılan biri ile olmak istemiyorlar çoğu bakire bile değil yani bunlar karışık mevzu o bölgede olan bellidir mesela ben kalkıp evimden 100 km uzakda başka bir yerde baksam belki 100 kızdan 1 tanesi dönüş yapar benim gibisini ister gibi düşün
Haklısınız doğru söylüyorsunuz
Güzel seveni siz sevmiyorsunuz kardeşim, boş martaval okumayın
Ben sevdim ama kötü davrandı bana. Merhaba konuyla alakası yok ama sence profilde ben tip olarak çok mu çirkinim 28 yaşındayım objektif bir şekilde yorumlar mısın beni rica etsem?
bence düzgün birini bulmak zor
Günümüzde çok zor
Denk gelmemişin bigün denk gelir inş
Evet sadce dizilerde
Zor değil. Güzel seven karşılık bulamıyor
Kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?